Catering

Apr 20, 2024, 5:47
Coeur Catering laat genodigden genieten op Film Fest Gent

Coeur Catering laat genodigden genieten op Film Fest Gent

14 juli 2015

Een filmfestival kan niet zonder rode loper, maar ook een VIP-dorp waar genodigden kunnen genieten van verzorgde receptie, is vandaag onmisbaar. Gezellig nakaarten over een film gaat nog veel beter als men kan proeven van het nieuwe aanbod aan hapjes, dranken en cocktails. Voor de 42ste editie van Film Fest Gent doet de organisatie opnieuw beroep op Coeur Catering.

Van 13 tot en met 24 oktober vindt in Kinepolis Gent de 42ste editie plaats van het ondertussen wijd en zijn bekende festival. Om aan de culinaire verwachtingen van de bezoekers en genodigden te kunnen voldoen, doet FFGent opnieuw beroep op een aantal 'hofleveranciers' die hun strepen ruimschoots hebben verdiend. Sommige partners zijn nieuw, met andere, zoals Coeur Catering, heeft de organisatie reeds een langere band.

Coeur Catering staat immers garant voor een catering met kwaliteitsvolle producten en een onberispelijke service. Als Gentse cateraar werken ze nauw samen met lokale leveranciers en proberen ze steeds om hun ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Maar ze kennen natuurlijk ook iets van pop-up bars runnen. Dat bewijzen ze deze zomer opnieuw met Gaston Rooftop Bar. Daarom zijn ze ook dit jaar de co-uitbater van het tijdelijk festivalcafé dat opnieuw op het eerste verdiep van het tentendorp zal worden geopend. Wie niet genoeg kan krijgen van de recepties, kan in het festivalcafé rustig verder knabbelen en sabbelen tot in de late uurtjes.

VIP @ FF Gent

Voor wie nog zou twijfelen om klanten, prospecten, personeel of relaties uit te nodigen op één van de VIP-evenementen, neem dan een kijkje op de website. Er zijn ook nog VIP-tickets verkrijgbaar. Stuur gerust een email naar vip@filmfestival.be of contacteer hen telefonisch op 09 242 80 68 voor een prijsofferte.

See you @ Film Fest Gent van 13 tem 24 oktober 2015!

www.coeurcatering.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering