Nieuwsarchief

Apr 23, 2018, 5:26

Meet het succes van jouw congres!

vrijdag, 20 april 2018 10:04

Wil je graag weten welke workshops het populairst waren? Of wil je de mensen die een bepaalde workshop gevolgd hebben nog een presentatie doorsturen met meer info? Een aanwezigheidsattest bezorgen aan de bezoekers die een bepaalde tijd aanwezig zijn geweest? Dit is mogelijk via het gebruiksvriendelijke online registratiesysteem van Abusol.

XOBE18 pakt uit met VIP formules op maat

donderdag, 19 april 2018 14:17

Van 18 tot en met 20 mei gaat Extrema Outdoor Belgium traditiegetrouw door aan De Plas in Houthalen-Helchteren. Met meer dan 130 artiesten en een extra podium doet de organisatie er nog een schepje bovenop. Naast de gekende VIP-formule: extra parking, inkom en toiletten, wordt het dek dit jaar 20% groter om extra service te kunnen bieden aan onze trouwe klanten.

Cirque du Soleil presenteert TORUK – The First Flight

dinsdag, 17 april 2018 16:01

De arenashow van Cirque du Soleil, geïnspireerd op de kaskraker AVATAR van James Cameron, komt naar het Antwerps Sportpaleis van 14 tot en met 17 maart 2019. De voorstelling voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend live decor. Daar word je meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden.

The Oval Office stimuleert de dialoog over nucleaire risico’s

dinsdag, 17 april 2018 12:24

Begin maart heeft de federale overheid een nieuwe, nationale campagne voorgesteld die alle Belgen moet informeren over het nucleaire risico en hoe zij zich kunnen voorbereiden op een eventueel ongeval. De multimediacampagne die burgers uitnodigt om zich te informeren en in dialoog te gaan met de overheid, is ontworpen door het live + communication bureau The Oval Office, in samenwerking met het Crisiscentrum van de FOD Binnenlandse Zaken. 

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

dinsdag, 17 april 2018 09:04

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal een mooi vervolg. Ook kmo’s krijgen nu de kans om een moorddiner bij te wonen en we lanceren graag meteen al een datum! Op 9 maart 2018 vond de avant-première van het nieuwe concept plaats. Zo’n 90 gasten woonden de voetbalmoord bij. Een nieuw teambuildingconcept met een unieke samenwerking tussen Event Masters, congresbureau Meet in Mechelen en Tribune M.

Drie nieuwe partners voor de BEA Awards

maandag, 16 april 2018 14:41

De Benelux Event Awards kunnen elk jaar rekenen op de inzet van hun trouwe partners. Ook dit jaar zullen weer een hele reeks leveranciers uit de sector zich inzetten om van het BEA event een onvergetelijke avond te maken. Zopas werden nog drie bedrijven aan dit lijstje BEA-partners toegevoegd. Op 2 mei zullen ook Maison Rouge, Silver Tie en City One hun steentje bijdragen en zorgen voor het nodige personeel tijdens de receptie, het VIP-diner en de afterparty.

Video Mapping op Art Event UNDERWATERLOVE

maandag, 16 april 2018 09:39

Het Art Event UNDERWATERLOVE werd door REALIS op poten gezet met de idee om hun klanten en andere relaties eens helemaal in de watten te leggen en om een avond eens niet alleen over vastgoed te praten. Hoe? Door middel van verfijnde kunst (Domen/VanDeVelde fotografie + Stéphanie Maillart schilderkunst + Euro-art), lekker eten (catering door Hendrickx), goede muziek (Band: The Blue Skies + Dj Tim Arisu en sax) én mooie inkleding door Play AV.

Deco-Fact ook present op de BRAFA

donderdag, 12 april 2018 10:33

BRAFA Art Fair, dat plaatsvond van 27 januari tem 4 februari, ontving dit jaar tijdens haar 63e editie een recordaantal van 64.000 bezoekers. De toonaangevende kunst- en antiekbeurs in Tour&Taxis Brussel schakelde Neptunus en Deco-Fact in voor de bouw van haar tijdelijke brasserie met bijbehorende faciliteiten.

Small is (also) beautiful

donderdag, 12 april 2018 08:23

Auvicom heeft zeker al zijn sporen verdiend met uit de kluiten gewassen projecten. Denk maar aan een digital signage-project in meer dan 100 winkels voor badkamerspecialist Van Marcke. Of de ‘premium fix install’ bij Skype-Microsoft Luxemburg, waar 10 ruimten volledig werden ingericht met ultraprofessionele apparatuur.

De e-mailmarketingtrends van de toekomst!

vrijdag, 06 april 2018 10:52

Robots die onze boodschappen doen, zelfrijdende auto’s en vuilnisbakken die zichzelf buiten zetten. Dat zijn de dingen waar we aan denken als iemand zegt trends van de toekomst. Het zijn allemaal veranderingen die ons leven makkelijker moeten maken en daar streven we ook naar binnen e-mailmarketing. Wij gaan steeds op zoek naar manieren om de druk op de klant te verlichten en tijd uit te sparen. In dit artikel lees je wat Flexmail voorspelt wat de toekomst ons, e-mailmarketeers zal brengen.

100 jaar Wijckmans in imposante feestaccommodatie van Veldeman

donderdag, 05 april 2018 10:40

Wijckmans, handelaar in bouwmaterialen, bestond 100 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden! Voor het jubileumfeest ging het bedrijf op zoek naar een creatieve manier om haar gasten te onthalen en verrassen. En ook de feestaccommodatie moest natuurlijk binnen het plaatje passen en een blijvende indruk nalaten. Veldeman bouwde een imposante TFS van 30m x 40m die aangebouwd werd aan de productieruimte van het bedrijf.

Tzar lanceert het BEFORE/AFTER concept

dinsdag, 03 april 2018 12:00

Het gerenommeerde event agency Tzar lanceert het BEFORE/AFTER concept. Net als in de beroemde make-over tv-programma’s, laat Tzar zich voortaan uitdagen om de beschikbare ruimtes van zijn klanten volledig om te toveren in even onherkenbare als onweerstaanbare event locaties.

UITNODIGING: Exclusief Lanceringsevent ‘World’s Biggest Mobile Screen’.

dinsdag, 03 april 2018 08:49

HD Ledshine nodigt de lezers van Eventnews van harte uit op het officiële lanceringsevenement van hun nieuwste unieke project. Op 19 april verwelkomt het bedrijf klanten en relaties voor de exclusieve lancering van ‘World’s biggest mobile screen’, een 144m² groot mobiel scherm, 4K resolutie, 360° draaibaar en zonder truck onder het scherm. Uniek in de wereld!

Vlaanderens Mooiste creëert werkgelegenheid

donderdag, 29 maart 2018 13:56

Panama Events stelt in het kader van de Ronde Van Vlaanderen +600 mensen te werk

Liefhebber of niet, de hele wereld weet dat het voorjaar de periode is van de Vlaamse wielerklassiekers, met als belangrijkste afspraak de Ronde Van Vlaanderen. Minder bewust is men zich van de werkgelegenheid die een dergelijk evenement – en bij uitbreiding de hele evenementensector – creëert.

Lentekriebels: Het trouwseizoen is weer in aantocht

donderdag, 29 maart 2018 12:38

Nu de lente is aangebroken, komt ook het trouwseizoen langzaam op gang. Veel bruidsparen kiezen bewust voor deze periode. Een lente of -zomerbruiloft staat immers gelijk aan lange avonden, heerlijke temperaturen en een prachtige, kleurrijke natuur. Ideaal om extra lang te genieten van de mooiste dag van jullie leven! Wij bij Events Den Berg kijken er alvast naar uit om binnenkort heel wat bruidsparen een fantastisch feest te bezorgen.

Evendrink wordt Bien Venue op 17/4!

woensdag, 28 maart 2018 10:52

Na meer dan 5 jaar verandert de Eventdrink van naam en gaat vanaf nu door het leven als 'Bien Venue'. Een nieuw kleedje, maar het concept blijft hetzelfde: netwerken voor event professionals in een ongedwongen sfeer. Geen toetredingsvoorwaarden of inschrijvingsgelden, enkel de vraag om zich te houden aan de niet-commerciële 'spelregels'.

En daar is de lente ...

woensdag, 28 maart 2018 09:44

De lente is eindelijk weer in het land. Wij hebben er nog niet veel van gezien maar het mooie weer komt er ongetwijfeld aan. En wat is er dan leuker om tijdens de middaglunch of koffiepauze even buiten een frisse neus te kunnen halen?

Pagina 1 van 57