Nieuwsarchief

Sep 20, 2020, 7:14

De eco-locatie voor uw evenementen

donderdag, 17 september 2020 09:53

Deze voormalige metallurgische site in Couvin, omringd door een waterval en vijvers en begrensd door 40 ha bossen en weiden, is een uitzonderlijke plek. Met zijn volledig uitgeruste ontvangstruimten en onlangs geopende gîtes, ontvangt het domein Saint-Roch alle mogelijke evenementen. Bedrijfsfeesten, residentiële of niet-residentiële seminars, productlanceringen, teambuildingactiviteiten of eenvoudige uitstappen in het groen... Van 10 tot 700 personen.

ADC verlicht de schouwen voordat ze in rook opgaan...

donderdag, 17 september 2020 09:41

Wanneer u 's avonds rijdt tussen Val Saint-Lambert en het Standard-stadion in Sclessin, zullen uw ogen ongetwijfeld naar de andere kant van de Maas worden getrokken door de verlichting van de schouwen en de boodschappen die op thermische hout- en pelletcentrale in Awirs worden geprojecteerd… ADC Production zorgde opnieuw voor projecties die de architectuur in de verf zetten.

Veldeman grijpt crisis aan om versnelling hoger te schakelen

woensdag, 09 september 2020 17:59

Veldeman is ontwikkelaar, producent, verkoper en verhuurder van grote tentstructuren. Het bedrijf is internationaal actief in meer dan 40 landen. De structuren worden ingezet in allerlei sectoren en kunnen dienst doen voor verschillende doeleinden. Je denkt automatisch aan de eventsector, die vandaag helaas zwaar onder druk staat, maar daarnaast is Veldeman ook actief in de industrie, de oprichting van tijdelijke winkels, de logistieke sector en sportprojecten, al dan niet met een permanent karakter.

Een unieke en intieme pop-upruimte, voor evenementen op maat

maandag, 07 september 2020 17:59

Foodio, een ervaring in de keuken en rond de tafel, die zorgt voor een band. Een moment van plezier om te delen met gasten. Foodio is meer dan een evenementenzaal, het is een pop-up ruimte die tot eind 2020 toegankelijk is en zich onderscheidt door zijn authenticiteit, zijn bereikbaarheid, zijn stijl, zijn enscenering en zijn unieke keuken.

Onze teambuilding-ideeën voor een goede start na de vakantie

maandag, 07 september 2020 16:10

In september en oktober zullen we nog kunnen genieten van een aantal mooie zonnige dagen. Wellicht een goed idee om hiervan te profiteren door uw volgende teambuildingactiviteit of werkbijeenkomst in een van de meest aangename en veilige omgevingen te organiseren? Het Convention Bureau Liège - Spa Businessland beveelt een aantal bedrijven aan die u zeker in de verleiding zullen brengen!

#Soundofsilence doet het licht uit

maandag, 07 september 2020 09:35

Stress, spanning, druk, negativiteit. Allemaal symptomen van een fysieke black-out. Symptomen die #Soundofsilence net wil vermijden met een positieve, duidelijke boodschap. Maar onze signalen worden niet gehoord en daarom zetten we het krachtigste instrument in dat we kennen. Stilte.

Vinciane Morel (VO Event) versterkt het vernieuwde CELEVAL

donderdag, 03 september 2020 10:51

De GEES, (Group van Experts belast met de Exit Strategie voor Covid-19) is opgedoekt en vervangen door een vernieuwde samenstelling van CELEVAL. Die zal de Nationale Veiligheidsraad adviseren op een veel breder terrein dan de virologische crisismaatregelen, met name: de impact van het virus op de bredere samenleving, de economie, het onderwijs, de ongelijkheid en het psychosociale welzijn.

Handelsbeurs by Night breidt uit naar Handelsbeurs Unplugged.

donderdag, 03 september 2020 09:43

Restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs kan door de corona- maatregelen slechts 60% van haar normale capaciteit benutten, maar de koks en bedienend personeel zijn wel voor 90% nodig om de gebruikelijke service te kunnen bieden. Deze nood naar  uitbreiding bracht Fiera - gelegen in de Schippersbeurs, al snel naar de aanpalende Handelsbeurs waar ze over een indoor terras  beschikken. In het verlengde van de belevingsdiners “Handelsbeurs by Night” komen Fiera en Handelsbeurs Antwerpen nu op de proppen met een nieuw restaurantconcept om alle betrokken, lokale partners van het restaurant en de culturele sector een hart onder de riem te steken.

Spring op je fiets en zamel mee geld in voor LIVE2020

maandag, 31 augustus 2020 14:15

Zondag 20 september – autoloze zondag! – vindt Bike For Live2020 plaats. Vaste en losse medewerkers van Sportpaleis Group, concertorganisatoren, artiesten, barmedewerkers, security mensen, roadies, crew en freelancers fietsen op die dag vanuit de verschillende zalen van de groep naar het Sportpaleis en laten zich voor hun sportieve inspanning sponsoren door familie en vrienden. 

Een mooie zichtbaarheid voor ADC

woensdag, 26 augustus 2020 11:38

In december projecteerde ADC Production, in opdracht van het agentschap Pop Media, gedurende twee weken een mapping op een bedrukt zeil. Dit alles ter promotie van Messiah, de nieuwe grote exclusieve productie van NetFlix, de wereldleider in streaming. Deze promotionele opstelling op het Muntplein genoot een enorme zichtbaarheid, mede dankzij het grote aantal bezoekers op Winterpret.

Een effectieve mens- en eco-vriendelijke beneveling om virussen en bacteriën te weren

woensdag, 26 augustus 2020 11:27

Terwijl de corona-pandemie aanhoudt, zoeken winkelcentra, beursorganisaties, sportstadia, openbare instellingen … naar goede oplossingen om een hygiënische en gedesinfecteerde omgeving te creëren zodat hun publiek veiliger en met een geruststellender gevoel kan samenkomen. De Disinfect Group biedt mobiele desinfectietunnels met alles-in-één oplossingen voor desinfectie en gezondheidscontrole voor elke persoon die in een gebouw of evenement binnenkomt.

Ervaren show producer deelt gratis concept voor covid-proof eventbeleving

woensdag, 05 augustus 2020 09:21

De voorbije maanden gingen heel wat organisatoren op zoek naar een digitaal alternatief voor hun events. Een uitstekende oplossing in tijden van nood, maar tegelijkertijd werd ook duidelijk hoe zeer mensen snakken naar een echte live beleving. Steven Martin, die als show producer een ervaren rot is binnen de eventwereld, reikt de sector nu een concept aan dat een veilige fysieke event experience mogelijk maakt.

"Waar is de tous ensemble gebleven?"

woensdag, 05 augustus 2020 09:03

Katrien Vermeire, Managing partner John&Jane, kroop in haar pen en vertelt haar verhaal. Het verhaal van haar bedrijf aan de top van de audiovisuele sector. Maar ook haar persoonlijk verhaal tijdens de coronacrisis. Dit is haar opiniestuk...

Extended Reality bij AED Studios

donderdag, 23 juli 2020 10:22
Vanaf september biedt AED Studios in Lint de mogelijkheid aan tv-, film- en eventproducers om gebruik te maken van een hoogtechnologische XR studio. Extended reality (XR) is de overkoepelende term voor virtual reality (VR), augmented reality (AR), mixed reality (MR) en andere immersieve technologieën. In de XR studio kunnen de fysieke en de digitale wereld op een perfecte manier met elkaar verbonden worden en dit geeft nieuwe, uitgebreide en unieke mogelijkheden voor audiovisuele producties.

Kan de crisismanager nu opstaan?

donderdag, 16 juli 2020 09:31

"De realiteit rond covid-19 noopt iedereen tot een drastische mindswitch. Iedereen moet zich aan die realiteit aanpassen, willen of niet. Maar is dat allemaal wel zo nieuw?" Een nieuw opiniestuk door Tom Bellens, CEO van Push To Talk.

Eventsector roept organisatoren op Covid maatregelen strikt op te volgen

woensdag, 15 juli 2020 17:27

Nadat afgelopen weekend op verschillende evenementen de coronamaatregelen niet werden nageleefd door het aanwezige publiek en na de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om vandaag geen nieuwe versoepelingen aan te kondigen roept de Alliantie van Belgische Event Federaties (ACC Belgium, BESA, Becas/UPT) de brede eventsector op alle officiële voorwaarden inzake organisatie van evenementen strikt op te volgen en alle nodige maatregelen te treffen om COVID-veilige evenementen te organiseren. Alle organisatoren worden ook opgeroepen om gebruik te maken van het COVID Event Risk Model (CERM) om hun event op voorhand te scannen en het officiële eventprotocol na te leven. De sector engageert zich om constructief te blijven samenwerken met virologen, het GEES en de overheid om tegen 23 juli eindelijk een perspectief te kunnen bieden voor het najaar.

“Vijf jaar geleden was duurzaamheid een trend. Vandaag is het een noodzaak.”

dinsdag, 14 juli 2020 12:13

Een verbod op plastic zakjes voor eenmalig gebruik, lage emissiezones , elektrische wagenparken, vegan days… Langzaam maar zeker nemen overheden, bedrijven en burgers steeds meer initiatieven die inzetten op duurzaamheid en ecologie. Ook de evenementensector stapt voluit mee in dit verhaal. Enerzijds uit eigen initiatief, maar ook omdat klanten dit verwachten.

Pagina 1 van 91