Nieuwsarchief

Oct 24, 2018, 1:10

De magie van Hanlloween op het Domein van de Grotten van Han!

dinsdag, 23 oktober 2018 15:46

Er gebeuren vreemde dingen op het Domein van de Grotten van Han deze dagen... Je kunt het bos horen fluisteren terwijl de blaadjes van de bomen in vuur en vlam opgaan in de kleuren van de nazomer. En diep in de Grot dwalen duistere schaduwen door de galerijen... Geen twijfel mogelijk... HANlloween is op komst! Tijdens de hele herfstvakantie, van zaterdag 27 oktober t.e.m. zondag 4 november, wordt het Domein in het thema versierd en staan verschillende verrassende animaties jullie te wachten.

Tech.Lounge Brussels wint Best Innovation award 2018

dinsdag, 23 oktober 2018 13:08

“De winnaar van deze categorie is degene die innovatie werkelijk in hun middelpunt zet.” Dit compliment ontving BluePoint van de jury van de Belgian Workspace Association en het beschrijft perfect hoe Tech.Lounge Brussels haar klanten een inspirerende omgeving biedt voor brainstormsessies, video-creatie, opleidingen, meetings, flexibele werkplekken, speeddating sessies en veel meer.

Teambuilding: véél meer dan alleen maar fun met collega’s

dinsdag, 23 oktober 2018 12:57

Bedrijven die willen werken aan het vertrouwen, de dynamiek, de samenwerking of de sfeer binnen het team, kunnen kiezen voor een teambuildingactiviteit. Maar waar moet je precies op letten, wanneer je een teambuildingagentschap contacteert? En wat zijn de actuele trends? Experience verzamelde vier ervaren spelers rond de tafel en ging op zoek naar de antwoorden.

Kick-off-events, dé formule voor een flitsende start

dinsdag, 23 oktober 2018 12:38

Het is misschien nog wat vroeg, maar de eindejaarsperiode nadert alweer met rasse schreden. Tijd om alvast even na te denken over hoe jouw bedrijf of organisatie het nieuwe jaar zal inzetten. Een kick-off-event is hiervoor een ideale formule en kan perfect geïntegreerd worden in de overkoepelende strategie van je bedrijf. Zo doet u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf een groot plezier.

BEA 2019 : De inschrijvingen gaan van start!

maandag, 22 oktober 2018 14:07

Heeft uw agentschap een of meerdere evenementen uitgevoerd die in aanmerking zouden kunnen komen voor een trofee in een van de categorieën van de BEA Awards? Dan is het tijd om uw dossiers voor te bereiden voor deze 21ste editie ! Hoe kan u dit doen en waarom moet u meedoen? Wij leggen u uit hoe alles in zijn werk gaat …

JADA events verwelkomt nieuw incentive-talent: Aline!

vrijdag, 19 oktober 2018 11:02

JADA events (JADA) neemt verdere stappen in het uitbouwen van haar incentives. Met de komst van hun nieuwe collega, Aline Van Houdt, krijgen ze er namelijk een pak kennis bij. Aline brengt een rugzak vol aan ervaringen mee uit de incentive-wereld. En laat het nu net datgene zijn wat JADA graag verder en vooral uitgebreider wil aanbieden aan haar klanten…

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

vrijdag, 19 oktober 2018 10:38

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge paarden en het BK springen voor seniors. Een 3-tal maanden voor de aanvang moest de organisatie door omstandigheden nog op zoek naar een nieuwe tijdelijke accommodatie voor het event. Niet zo’n gemakkelijke opdracht, als je weet dat ze op deze korte termijn meer dan 15.000 m² tenten voor de jumping nodig hadden. Klinkt als een uitdaging voor Veldeman!

9 kansen op een Belgische BEA World laureaat

vrijdag, 19 oktober 2018 10:32

De organisatie van BEA World heeft de shortlist van genomineerde projecten bekend gemaakt. Daarbij ook 9 nominaties voor Belgische evenementenkantoren. VO Event, Luc Petit Créationmeetmarcel, New Balls Please, Fast Forward en KonseptS zullen komende maand de Belgische eer hoog moeten houden. Op 22 november presenteren zij hun project in Coimbra (Portugal) voor een internationale jury, en één dag later worden de winnaars onthuld.

Festivak 2018 - Safety First

dinsdag, 16 oktober 2018 11:29

Op 7 & 8 november 2018 vindt in de Nekkerhal Mechelen de 22e editie van Festivak plaats. Dé vakbeurs voor de evenementensector. Tijdens deze editie staat het thema ‘Safety First’ centraal. Met dit thema worden alle mogelijke facetten van veiligheid belicht en hoe deze impact en relevantie hebben voor de evenementensector.

La Terrasse O2 helemaal GDPR-proof dankzij Gibbon

dinsdag, 16 oktober 2018 10:56

Van mei tot juli zorgde La Terrasse O2 opnieuw voor een vakantiegevoel in de hoofdstad. Deze zomerse eventlocatie in het Ter Kamerenbos, een initiatief van het eventbureau Simply Better, was dit jaar aan zijn 15de editie toe. Men kan na al die jaren rekenen op een trouw klantenbestand, maar dit jaar zorgde de nieuwe GDPR-wetgeving toch voor een bijkomende uitdaging. Met Gibbon als partner werd de database echter helemaal in orde gebracht.

Complexe boodschap vertalen naar een ervaring

vrijdag, 12 oktober 2018 10:52

Het communicatieagentschap ICF Mostra heeft al dertig jaar ervaring met campagnes en events voor de institutionele sector. De knowhow die in drie decennia werd opgebouwd, wil men nu ook gaan inzetten voor corporate klanten. Via het concept ‘smart events’ vertaalt het agentschap complexe materie naar betekenisvolle en aantrekkelijke verhalen die mensen aanspreken. Experience trok naar Brussel om kennis te maken met deze nieuwe speler op het corporate speelveld.

Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

vrijdag, 12 oktober 2018 10:22

Een boetiekhotel gaat niet alleen over het aantal kamers, het decor of over bepaalde standaards. In een boetiekhotel draait alles om uitzonderlijk persoonlijke service en een state of mind die tot leven komt door de onvergetelijke ervaringen die de gasten krijgen.  Een filosofie die Pillows Hotels nauw aan het hart ligt en de basis vormt voor het succes van deze hotelcollectie. Ieder Pillows Hotel is anders, maar overal kan je genieten van charmante authenticiteit, familiale warmte, een ingetogen chique inrichting en vooral onvergetelijke herinneringen.

Duizend reflecties van ADC

vrijdag, 12 oktober 2018 10:12

Op 31 januari 2018 betekende de show ‘Duizend Reflecties van Europa’ de start van het Europese Jaar van het Culturele Patrimonium. Deze show werd op vraag het Directoraat-Generaal Onderwijs en Cultuur van de Europese Commissie en in samenwerking met de Stad Brussel georganiseerd door Tour des Sites Organisation. Men kan zich geen mooier decor inbeelden dan het iconische Stadhuis van de mooiste Grote Markt ter wereld. De projectie van de mapping en het beheer van de mediaservers werden toevertrouwd aan ADC Production.

Panasonic lanceert volledig assortiment 4K-displays

vrijdag, 12 oktober 2018 10:03

Panasonic heeft een nieuw assortiment professionele 4K-displays gelanceerd. Deze bestaat uit een reeks van zes modellen. De displays leveren een hoge beeldkwaliteit, zijn flexibel in gebruik en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. De displays zijn vanaf oktober 2018 verkrijgbaar in de afmeting van 43 tot 86 inch en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. Elke display heeft een helderheid van 350 cd/m2.

Koezio lanceert nieuw virtual reality-labyrint in België: de VR Maze

woensdag, 10 oktober 2018 13:02

Koezio, het avonturenpark in Docks Bruxsel, lanceert een unieke attractie in België: de VR Maze, die werd ontwikkeld in samenwerking met Ubisoft. In een ruimte van 9 m² verkent de bezoeker spelwerelden met de hulp van een virtual reality-helm. De ervaring biedt een volkomen nieuw avontuur met speciale effecten, trillingen en virtuele liften. Momenteel zijn er drie games beschikbaar: les Lapins Crétins, Assassin’s Creed Origins en Minotaur.

Frisse identiteit voor Fast Forward

woensdag, 10 oktober 2018 11:38

Tijdens de 45ste editie van Film Fest Gent lanceerde Fast Forward een nieuwe huisstijl en deze werd meteen voorgesteld aan het grote publiek. “In de aanloop naar ons 15-jarig bestaan in 2019 was dit hét ideale moment om uit te pakken met een frisse identiteit waarmee we klaar zijn voor de toekomst!”, aldus Pascal Cauwelier, Creative Director bij Fast Forward.

Wat is er beter dan te mogen meewerken aan de Emmy Awards? Er eentje winnen!

maandag, 08 oktober 2018 12:13

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de PRG GroundControl™ Followspot net een Engineering Emmy heeft gewonnen! Sinds de introductie, is het PRG GroundControl™ Followspot systeem een essentieel onderdeel voor verlichting geworden voor heel wat studio's en externe locaties die gebruikt worden bij awards, reality, spektakels en concertprogramma’s. Bovendien wordt het alom erkend om zijn grote impact op de verbetering van veiligheids- en werkomstandigheden. Proficiat aan het team!

The Oval Office brengt #CarrefourTogether

maandag, 08 oktober 2018 12:07

Voor de organisatie van haar management day vertrouwde Carrefour België op live communicatiebureau The Oval Office. Het is het moment waarop samen gewerkt wordt aan concrete actiepunten voor de toekomst. Het bureau focuste dan ook op vernieuwing en samenwerking, onder het motto #CarrefourTogether. De dynamische setting motiveerde de 800 managers en filiaaldirecteurs om actief deel te nemen.

Snelle opbouw, strakke look: beMatrix speelt in op steeds evoluerende trends in standenbouw

maandag, 08 oktober 2018 11:50

Houtbouw was jaren de trend in de standenbouw & eventsector. Een standenbouwer was een bedreven schrijnwerker & opbouwtijden van 8 dagen voor pakweg Autosalon of Batibouw waren geen uitzondering.

Vandaag zijn de op- en afbouwtijden voor beurzen & events heel wat korter, standen vragen meer beleving & dynamiek –ingewerkte LED-verlichting, projectie, LED schermen worden aanzien als evidentie- en dit alles bij voorkeur in één strak geheel. beMatrix, marktleider in een nichemarkt van modulaire standbouwsystemen, biedt de oplossing voor deze nieuwe standaard.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

maandag, 08 oktober 2018 11:21

Wist u dat er ten noorden van Gent in het Meetjesland ook interessante venues te vinden zijn voor uw bedrijfsevenement of meeting? Deze locaties beschikken over extra voordelen zoals een goede bereikbaarheid, gratis parking en competitieve prijzen. Geïnteresseerd?  MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit om gratis deel te nemen aan een inspirerende ontdekkingsdag rond meeting- en teambuildingmogelijkheden in het Meetjesland.

Antwerpen verwelkomt de Beste Sommelier ter Wereld

donderdag, 04 oktober 2018 12:21

In maart 2019 zullen alle ogen van de wijnsector op Antwerpen gericht zijn. Van overal ter wereld komen delegaties naar de Scheldestad afgezakt om er te strijden voor de titel van Beste Sommelier ter Wereld. Het evenement in het vernieuwde Elisabeth Center, dat een week duurt en qua omvang vergelijkbaar is met een congres, wordt in goede banen geleid door Balthazar Events. Niels Goyvaerts en Mich Van Aerde leggen uit hoe hun agentschap deze uitdaging zal aanpakken.

Pagina 1 van 64