Nieuwsarchief

Jun 21, 2018, 18:29

Radarwerk ontzorgt Jumperke in drukke tijden

woensdag, 20 juni 2018 09:58

Jumperke is een verhuurbedrijf dat zich een doorgedreven specialist in springkastelen, hindernisbanen en opblaasbare attracties mag noemen. Het bedrijf, dat in 2012 van start ging, is vandaag één van de grootste spelers in zijn sector en heeft in drukke periodes vaak nood aan extra personeel. Daarvoor doet de onderneming uit Wuustwezel beroep op Radarwerk.

Panasonic laat Michelangelo baden in het licht

dinsdag, 19 juni 2018 12:35

Panasonic Visual System Solutions is de technische sponsor van ‘Guidizo Universale. Michelangelo and the Secrets of the Sistine Chapel’ werd geproduceerd door Artainment Worldwide Shows, met wetenschappelijk advies van de Vaticaanse Musea. Door de audiovisuele technologie van Panasonic wordt de pracht van de Sixtijnse Kapel opnieuw beleefd tijdens een nieuwe, meeslepende en multisensorische show in het Auditorium Conciliazione in Rome.

Bea World 2018: the run for the Best Event Awards is open!

dinsdag, 19 juni 2018 08:53

... and the brand new Best Location Awards will celebrate the best event venues and convention bureaus in the world

Nominees contesting for the renowned golden elephant awards will have the opportunity to present their projects live to the corporate jury and the audience during Bea World Festival, from November 21 to 24 in Coimbra (Portugal). Time has come for the 13th Best Event Awards, the annual initiative that recognises and promotes excellence in events and live communication, and for the first ever Best Location Awards. Both initiatives will take place within Bea World Festival, the essential meeting place and networking event for the international event community.

‘Clash of the contrasts’ illustreert mogelijkheden beMatrix standenbouwsysteem

maandag, 18 juni 2018 13:02

beMatrix draagt innovatie hoog in het vaandel, niet enkel in productontwikkeling, maar ook in hun communicatie. En dat wordt dit jaar niet anders! In 2018 neemt de onderneming met tal van initiatieven de tijd om ’25 Years of frame’ te vieren en in de verf te zetten. Midden juni verzamelen alle beMatrix stakeholders, leveranciers, klanten, bePartners, … voor een groots event te Roeselare.

Jurassic World: Fallen Kingdom 4D VR-Experience Pop-up Tour

maandag, 18 juni 2018 10:24

Production Pirates, het in België gebaseerde, onafhankelijke en internationaal gelauwerde show- en theaterproductiebedrijf, is gespecialiseerd in de wereld van themaparken en vrijetijd en het creëren van thematische brand activation activiteiten. Het dynamische team van Pirates pakt nu uit met een unieke activatie, exclusief voor Kinepolis Nederland, om de langverwachte film ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ in Kinepolis filmzalen in heel Nederland te promoten.

Krekels geeft advies om je WK dorp een succes te maken

vrijdag, 15 juni 2018 08:17

Heb je de voetbalvibe al gevoeld? Het aanstormende WK laat zelfs de grootste voetballeek niet onberoerd. Wat is er daarom leuker en gezelliger dan het organiseren van een voetbalfeestje – of zelfs een heel fandorp – voor je collega’s, vrienden of buren? Bij zo een voetbalfeestje is de juiste aankleding van je locatie natuurlijk al de helft van het plezier. Krekels helpt je dan ook graag aan je mobiele promotiemateriaal. 

Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent

woensdag, 13 juni 2018 14:28

Gaston opent op 3 juli de deuren van zijn zomerse pop-up rooftop bar en restaurant. Een dagverse keuken, een frisse cocktail in de hand, een indrukwekkend zicht op de Gentse skyline en tussen de culinaire gangen door een spelletje petanque. Tot en met 31 augustus degusteer je bij Gaston slow cocktails, lichte lunches of gastronomisch diners, met een verbluffend zicht op de stad, weg van alle drukte.

Knokke-Heist, BMW en Bozar creëren nieuwe zomerse ku(n)stbeleving

woensdag, 13 juni 2018 10:19

Eerste editie BMW ARTVILLE exposeert JAN FABRE CURATED BY BOZAR

De gemeente Knokke-Heist en BMW verrassen deze zomer met een nieuwe exclusieve locatie op het strand, pal voor het casino: BMW ARTVILLE. Dit ambitieuze project biedt een unieke mix van kunst, technologie en lifestyle. Voor deze eerste editie start BMW ARTVILLE met JAN FABRE CURATED BY BOZAR, een kunstbeleving bestaande uit één wereldcreatie en één Belgische première beide van de hand van beeldend kunstenaar, theaterkunstenaar en auteur Jan Fabre.

BEA Awards : de grote debriefing

dinsdag, 12 juni 2018 09:37

Het team van de BEA Awards en acc belgium (Expert Center Event Marketing) nodigen geïnteresseerde evenementenagentschappen uit voor één van de drie debriefingsessies omtrent de BEA Awards. Deze ontbijtsessies zijn bedoeld om hun mening te leren kennen over het verloop van de competitie en de jaarlijkse avond, alsook om de editie van 2019 voor te bereiden.

Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

vrijdag, 08 juni 2018 14:14

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het - ondertusen uitgebreide - team werd door de Belgische Kamer der verhuizers ingeschakeld voor de organisatie van het 24ste Young Movers Congres. Dit driedaagse congres vond plaats in het hart van Europa: Brussel. Het NH Bloom hotel vormde de locatie voor presentaties, pannelgesprekken, keynote sessies en netwerkmomenten.

Muziek, fun, avontuur, gastronomie,... de Provincie Luik heeft het allemaal

vrijdag, 08 juni 2018 12:07

De Provincie Luik is bij uitstek de favoriete bestemming voor de organisatie van al uw congressen, vergaderingen, incentives en teambuilding. Bent u op zoek naar ideeën om deze zomer uw evenementen te organiseren? Hier laat het Conventiebureau Luik-Spa Businessland u kennismaken met een aantal actuele, nieuwe activiteiten van verschillende dienstverleners.

IFMA reikt Facility Awards uit in Event Lounge

vrijdag, 08 juni 2018 09:37

Jan Flament (UZ Brussel) Facility Manager of the Year 2018

IFMA, de professionele beroepsvereniging actief in de wereld van Facility Management en Facilitaire Dienstverlening, reikte haar Facility Awards op 24 mei uit in de Event Lounge. Tijdens de exclusieve gala-avond, waarbij de presentatie in handen was van mediafiguur Cynthia Reekmans, werd Jan Flament (directeur administratieve en technisch-faciliterende diensten UZ Brussel) uitgeroepen tot Facility Manager of the Year 2018. Hij volgt Guy Vanhoorde (departementshoofd Facility Management van de Stad en het OCMW Gent) op.

Geen (plastic) rietjes meer op Bocadero

donderdag, 07 juni 2018 12:53

Deze zomer zet Bocadero voor de 9de keer zijn tenten op aan de Waagnatie in Antwerpen. De beachbar is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in Antwerpen tijdens de zomer. Vorig jaar bezochten meer dan 500.000 bezoekers het strandgebeuren aan de Schelde. Wat gelijk stond aan een massa geshakete cocktails, mét een heleboel rietjes.

The Frontline Company: In alle sectoren thuis

donderdag, 07 juni 2018 10:30

Als u hun website goed in ’t oog heeft gehouden afgelopen maanden heeft u al ongetwijfeld opgemerkt dat The Frontline Company actief is in verschillende sectoren: de autosector, op beurzen, sportevenementen, fashionevents, horeca,… En uiteraard was het vorige maand niet anders. In mei gingen we van het ene lange weekend in het andere. Maar voor The Frontline Company waren er geen rustdagen…

Enter the Best Location Awards and open a world of new opportunities to your business

donderdag, 07 juni 2018 09:13

We all know how important the location is for the success of an event. So why not celebrating the best event venues, destination marketing organisations and convention bureaus in the world with a dedicated award? The brand new Best Location Awards – that will be celebrated within the next Bea World Festival – will grant global recognition and visibility.

Partners in Crime: 
Liberty Vintage en Let There Be Light

dinsdag, 05 juni 2018 13:08

Met heel veel enthousiasme stelt Organic-Concept hun twee zusterbedrijven voor. Beide bedrijven vormen de perfecte aanvulling op het aanbod van
 Organic-Concept. Want wat heeft een prachtige tent op een betoverende locatie te bieden, zonder uniek meubilair, decoratie, verwarming en verlichting? Samen met LV en LTBL slagen ze erin om eender welke locatie om te toveren tot een magische plek!

Gourmet Invent stelt nieuw concept Cuisine & Co voor

dinsdag, 05 juni 2018 08:32

Het nieuwe concept “Cuisine & Co” van Gourmet Invent is er eentje waar het bedrijf erg fier op is. Het hele concept draait om gezelligheid en lekker eten. Een uitgebreide keuze van gerechten uit alle windstreken, extra lange hartige en zoete XXL-taarten à la minute gesneden, verfrissende en prachtig ogende huisbereide gearomatiseerde waters om zelf in te schenken...

De meest spectaculaire MICE-locatie aan de Middellandse Zee

maandag, 04 juni 2018 16:04

Stel je een glazen doos voor, badend in zonneschijn of idyllisch onder een maanverlichte hemel, gelegen op het hoogste punt van het Forte Village-resort met een spectaculair 360° uitzicht op de omringende bergen en de verre horizon boven de sprankelende blauwe Middellandse Zee. Het Forte Village resort ligt aan de prachtige zuidkust van Sardinië, te midden van 47 ha privétuinen, langs een wit zandstrand, op slechts 42 km van de luchthaven van Cagliari.

Pagina 1 van 60