Nieuwsarchief

Nov 29, 2022, 19:29

Fast Forward. Veni, vidi, vici op de BEA World Awards!

dinsdag, 29 november 2022 15:03

Op 24 en 25 november stond Rome in het teken van het BEA World Festival, ook gekend als International Festival of Events and Live Communication. Fast Forward sleepte maar liefst 3 nominaties in de wacht voor het Happy Rebels Festival, georganiseerd voor House of HR. Thrilling!  In de arena, tussen evenementenbureaus van over heel de wereld, overtuigden ze de internationale jury. 

The Oval Office wint award voor 'best creativity' op BEA World

dinsdag, 29 november 2022 13:56

Afgelopen vrijdagavond won The Oval Office zes awards op het BEA World Festival 2022 in Rome. Het bureau werd beloond met de Special Award for Best Creativity, de Press Award, een Grand Prix, een Silver en Bronze Award voor de experience-driven campagne Vies Brisées (Frankrijk - Sécurité routière) en een Gold Award for Moments of Inspiration (België - BMW). Bea World is het jaarlijkse Internationale Festival van Evenementen en Live Communicatie. Dit jaar beoordeelde een jury van 33 adverteerders, 320 cases ingezonden door bureaus uit 32 landen wereldwijd.

Belgen brengen vier awards mee uit Rome

dinsdag, 29 november 2022 11:48

Afgelopen vrijdag werden in Rome tijdens het BEA World Festival de internationale Best Event Awards uitgereikt. De Grand Prix van het festival ging naar het Italiaanse agentschap Ninetynine, met een event in opdracht van Ferrari. Ook voor de Belgische agentschappen werd het een mooie editie, met vier trofeeën, waaronder tweemaal goud.

Skyclub van Dock3 kreeg een complete make-over

donderdag, 24 november 2022 14:20

DOCK 3 is een polyvalent eventcenter in een voormalige loods van de Antwerpse haven, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring en Kinepolis. DOCK 3 stelde reeds drie ruimtes ter beschikking, elk met een eigen sfeer: de Mainroom, Aura en Fusia. Klanten kunnen deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van het geplande event. Naast deze drie ruimtes is nu ook Skyclub opnieuw beschikbaar.

MICE LIEGE-SPA | Een eindejaarsprogramma met een historische site, een bergchalet of een prachtige brouwerij

donderdag, 24 november 2022 09:57

Een feest of avond om het eindejaar te vieren is altijd een belangrijk moment voor alle personeelsleden van een bedrijf of organisatie, en het einde van december nadert met rasse schreden! Iedereen kijkt uit naar deze vieringen, die een uitgelezen moment vormen om uw teams samen te brengen en hen te bedanken voor hun loyaliteit en inzet. In deze feestelijke context pakt het Convention Bureau Liège-Spa flink uit met enkele bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen van partners!

Meer dan 50 partners geven het beste van zichzelf tijdens de BEA Awards 2022

dinsdag, 22 november 2022 11:27

Woensdag is Avenue by Antwerp Expo het toneel voor de 23ste editie van de BEA-ceremonie. Het belooft een extra feestelijke avond te worden, want de tickets voor dit event zijn intussen allemaal de deur uit. Zoals elk jaar kan de BEA-organisatie opnieuw rekenen op de steun van tientallen partners uit de eventsector. Elk van hen is een onmisbare schakel voor het succes van de BEA Awards. Daarom willen we alle BEA-partners graag nog eens in de kijker zetten.

Mechelen zet in 2023 volop in op teambuildings

maandag, 21 november 2022 16:51

Met zijn handige ligging, diverse locaties en korte afstanden is Mechelen een stad die zich uitstekend leent als decor voor teambuildings. Om dit potentieel nog beter te gaan benutten organiseert Meet in Mechelen een competitie voor teambuildingagentschappen, die het volledige jaar 2023 zal overspannen. Jan Simons van Meet in Mechelen legt ons uit hoe alles in zijn werk gaat.

Kom als VIP naar deze Oostendse topevents

donderdag, 17 november 2022 11:08

2023 wordt opnieuw een hoogmis voor wie houdt van cultuur en lekker eten en drinken. Verschillende topevents in Oostende voorzien namelijk weer de mogelijkheid om VIP arrangementen te boeken. We geven jullie graag meer info over de mogelijkheden op Filmfestival Oostende (27 januari - 4 februari) en Oostende voor Anker (1 - 4 juni).

The Oval Office en het CCB waarschuwen: “ok is niet altijd ok!”

donderdag, 10 november 2022 10:56

Nadat het bureau deze zomer de pitch gewonnen heeft van het Centrum voor Cybersecurity België voor de ontwikkeling van een communicatiestrategie en van bewustmakingscampagnes, heeft The Oval Office een eerste campagne gecreëerd. Met de slogan “OK is niet altijd Oké!” wil de campagne de Belgen sensibiliseren voor onveilige apps die hun smartphone ​ besmetten en helpen om hun smartphone op een eenvoudige manier beter te beveiligen.

Een wellnessparadijs te midden van de natuur!

dinsdag, 08 november 2022 11:26

Ver weg van alle verplichtingen nodigt Hotel Bütgenbacher Hof, in het Duitstalige deel van Oost-België, bezoekers uit met een gevarieerd aanbod voor een rustige wintertijd. Wanneer het buiten vriest en de sneeuw valt, is deze regio een populaire vakantiebestemming. Tijdens een ontspannende winterwandeling of zelfs op ski's kunt u het leven van alledag achter zich laten en genieten van de prachtige natuur in de Hoge Venen of bij het meer van Bütgenbach.

Belangrijke nieuwe stap in dossier rond paritair comité

donderdag, 03 november 2022 11:54

Het dossier van het eigen paritair comité voor de eventsector lijkt in een stroomversnelling te komen. De Werkgroep Paritair Comité – die van BESA naar de Event Confederation is verhuisd – heeft kunnen aantonen dat de confederatie representatief is voor de eventsector. De erkenning als een werkgeversorganisatie is een essentiële voorwaarde om een eigen PC te kunnen aanvragen.

Vergaderen en ontspannen in de buurt van Durbuy

donderdag, 03 november 2022 11:45

Zin in een seminar in de volle natuur, waarbij comfort, moderniteit en ontspanning worden gecombineerd? Azur en Ardenne is de ideale plek! Wilt u een teambuilding, een professionele meeting of zelfs een personeelsfeest organiseren? Onze 3 perfect uitgeruste vergaderzalen, die allemaal genieten van daglicht en een adembenemend uitzicht op ons domein, verwelkomen u het hele jaar door.

Op naar Zero-Carbon met de In-house Carbon Academy van CommToZero

donderdag, 27 oktober 2022 13:35

Duurzaamheid is een proces. Het meten van de CO2-voetafdruk in de media, marketing en communicatiesector is de eerste stap naar een CO2-neutrale industrie. Het is belangrijk te weten wat we als sector vervuilen en welke impact we hebben. Daarom lanceert CommToZero het Zero Carbon-luik, waarmee bedrijven in de media, marketing en communicatiesector hun CO2-voetafdruk in de hele waardeketen kunnen meten.

Wallonië, de ideale winterbestemming

donderdag, 27 oktober 2022 12:54

Na een warme zomer pronkt de herfst momenteel met zijn mooiste kleuren. Ook de winter zal niet lang meer op zich laten wachten, om alles met een mooie witte mantel te bedekken... Kastelen en andere Waalse eventlocaties zullen dan hun belangrijkste troeven bovenhalen, namelijk de warmte van het leven, het gevoel van gastvrijheid en cocooning om u te laten genieten van seminars, vergaderingen en andere eindejaarsdiners, letterlijk bij het haardvuur. Wallonie Belgique Tourisme helpt u graag bij het vinden van de ideale plek voor uw groep…

De BEA 2022 belooft opnieuw een groot feest te worden

donderdag, 27 oktober 2022 11:39

Na de geslaagde BEA-dubbeleditie van vorig jaar is JADA events helemaal klaar om er opnieuw in te vliegen. En dat doen ze met een volledig nieuw concept, want intussen zijn de opgelegde beperkingen natuurlijk niet meer van kracht. Het belooft dus een extra feestelijke editie te worden, op 23 november in Avenue by Antwerp Expo. Danny Kayser van JADA events licht alvast een tipje van de sluier…

Het nieuwe Cap St Georges in Paphos, Cyprus bestemd om ontdekt te worden

donderdag, 27 oktober 2022 11:34

Het luxueuze Cap St Georges Hotel & Resort ligt in Paphos, bij de ingang van het Akamas National Park, naast de kerk van Saint George en de Romeinse archeologische vindplaats. Ver van de drukte van de stad en praktisch ondergedompeld in de azuurblauwe zee met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, is Cap St Georges een bestemming op zich en die heeft al verschillende prijzen gewonnen in internationale architectuurwedstrijden.

62MILES: een unieke familie van expert agencies in creatieve marketing & technologie

dinsdag, 25 oktober 2022 14:52

Intuïtieve apps, epische campagnes, onvergetelijke experiences, iconische branding, interactieve platformen, wervende employer campagnes, en zo kunnen we nog wel even doorgaan... Merken, marketeers, bedrijven en organisaties van vandaag hebben enorm veel verschillende skills nodig. En hun publiek heeft hoge verwachtingen. Dus wie in die context zijn verhaal wil vertellen én verkopen, kan dat alleen met de hulp van beste professionals uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Enter 62MILES: een unieke familie van expert agencies in creatieve marketing & technologie.

Pagina 1 van 110