Nieuwsarchief

Nov 23, 2017, 16:10

Stijlvolle voorstelling nieuwe Gault&Millau gids met Any Production en Hels

donderdag, 23 november 2017 08:19

Voor een publiek van meer dan 800 restaurateurs, journalisten en partners, werd vorige week de langverwachte jubileumeditie 2018 van de Gids Gault&Millau voorgesteld. Any Production en Hels stonden samen in voor de productie van het prestigieuze evenement in de AED studios in Lint. Aansluitend was er een mooie receptie met verschillende standen van de partners van Gault&Millau.

Organic-Concept hoofdsponsor voor het goede doel ‘La tête hors de l’eau’

woensdag, 22 november 2017 08:48

Na het grote succes van de marathon van New York, waar vorig jaar 150 mensen aan deelnamen voor ‘La tête hors de l’eau’, organiseerde de vzw die kinderen met een handicap aan de ledematen ondersteunt, op 14 oktober 2017 een eigen marathon: Brussels Celebrity Marathon. Als hoofdsponsor mocht Organic-Concept vanzelfsprekend niet ontbreken.

Bea World 2017, and the Golden Elephant goes to…

maandag, 20 november 2017 16:24

‘The 10 millionth visitor of the Rijksmuseum’ by Xsaga!

The winner of this record-breaking edition of the Best Event Awards is a creative and unconventional event from The Netherlands, while the Iconic Event Award goes to Filmmaster Events & SRCOM (Italy) for the Rio 2016 Opening Ceremony. A parade of excellences shined under the spotlight of Rivoli Theater in Porto. A fitting end for a 3-day festival that gathered the most influential community of event professionals of the world.

Studie Carlson Wagonlit Travel: Slechts een kwart van de Europese zakenreizigers heeft op reis contact met het thuisfront

maandag, 20 november 2017 13:14

Volgens de CWT Connected Traveler Study onderhoudt slechts ongeveer een kwart (27%) van de Europeanen onderweg regelmatig contact met hun naaste familie. Dat is een stuk minder dan in andere regio's. Van de zakelijke reizigers uit Noord- en Zuid-Amerika neemt de helft contact op met hun familie tijdens zakenreizen. Voor reizigers in Azië Pacific (APAC) ligt dit percentage op 31%.

UNICEO announces its 2018 European Congress

donderdag, 16 november 2017 16:10

On 14th November 2017 UNICEO® announced its 2018 European Congress will take place in Budapest on 28-29 June. At Kempinski Corvinus Hotel, members of the association from more than 20 countries will come together and focus on the congress theme, "Leading Events to the Future". The event aims to strengthen the positioning of UNICEO members as key players in the communication strategy and business development of their companies.

“ArtCube in nauwe(re) schoentjes !”

donderdag, 16 november 2017 11:26

ArtCube, dé eventzaal in Gent, gaat ten volle voor een kleinere ecologische voetafdruk

De eventlocatie ArtCube in Gent draagt duurzaamheid ten volle in haar vaandel. Tijdens de voorbije maanden werd stevig geïnvesteerd in nieuwe LED verlichting binnen en buiten, werd het sanitair aangepakt met milieuvriendelijke waterstoppers en werd een installatie speciaal voor gehandicapten geïnstalleerd.

Ga 100% voor 360°

donderdag, 16 november 2017 10:07

YouTube, Vimeo en ook Twitter zijn ervan overtuigd: 360° is de toekomst. Wil je als ondernemer iets met video doen, dan kun je je beter verdiepen in 360°. Zo biedt deze technologie je de mogelijkheid als kijker middenin een actiemoment te begeven. Bevind je aan boord van een racewagen, op een speedboot tijdens een spannende achtervolging of midden in een verlaten stuk woestijn.

DIRIGO breidt activiteiten uit met Deco & Design

donderdag, 16 november 2017 08:17

Het Deco & Design team van DIRIGO zorgt naast het creëren van moodboards, 2D & 3D tekeningen nu ook voor de ideale combinatie van meubilair, bloemen, planten, decoratiematerialen en de praktische uitwerking hiervan. Zo zorgen we er voor dat onze voorstellen en tekeningen optimaal naar de realiteit worden vertaald.

Bea World 2017: the die is cast! The record edition has started

dinsdag, 14 november 2017 19:08

Bea World Festival - Where Creativity Meets Business hosts the most influencing event professionals of the world gathered in Porto between November 15th, and Saturday 18th 2017. 296 projects from 27 countries across the world are competing for the first worldwide contest reserved for events and live communication. A 3-day full immersion in creativity and business, a unique opportunity to see the world’s best-in-class events live, stay up-to-date with the changing landscape of live communication, develop business and learn from leading experts for future success.

Sylvester brengt authentiek Nieuw-Zeeland naar Ieper

dinsdag, 14 november 2017 16:32

Woensdagavond 11 oktober verzamelden dik 5000 mensen zich aan de indrukwekkende Menenpoort in Ieper, reikhalzend naar het New Zealand Commemoration Event ter herinnering aan de tienduizenden Nieuw-Zeelandse soldaten (waaronder veel Maori) die honderd jaar geleden meevochten in de slag van Passendale. Sylvester had de eer om dit project toevertrouwd te krijgen door de Nieuw-Zeelandse Overheid.

Event Masters organiseert knaller van een feest voor 150 jaar Agfa Gevaert

dinsdag, 14 november 2017 10:05

Event Masters stelt Agfa Mundo voor. Een parel van een evenement voor het 150-jarige bestaan van Agfa Gevaert.

Event Masters organiseerde voor het 150-jarige bestaan van Agfa Gevaert een festival met een outdoor gevoel, maar dan indoor. De Nekkerhallen in Mechelen kregen een vleugje eventmagie en transformeerden zo in een personeelsfeest voor 2000 personen. Het event kreeg de naam Agfa Mundo, dat de wereldwijde positie van Agfa onderstreept. De multinational is tenslotte in 40 landen actief.

Brugge: focus op associatiecongressen en meetings

dinsdag, 14 november 2017 08:09

Omdat Brugge een congresstad is waar zowel grote events als kleinere bijeenkomsten hun plaats verdienen, kijkt de stad vandaag over de medische muren heen en richt haar pijlen op associatiecongressen.

“Toerisme Vlaanderen en Minister Weyts willen in de komende jaren meer inzetten op het congrestoerisme in Vlaanderen. Brugge werkt hier ten volle aan mee. Het congresbureau wierf onlangs een extra medewerker aan voor de bewerking van deze associatiemarkt. Met deze gebundelde krachten willen we nog meer congressen aantrekken in Brugge”, zegt Sarah Cornand, directeur van het Brugse congresbureau.

The Barn by Wildtrails

maandag, 13 november 2017 17:37

Ben je op zoek naar een uniek concept voor uw volgend event of seminarie, workshop of coaching, of een privé-feest ? Wildtrails stelt u zijn uitzonderlijke “Winter Pop up” locatie voor, vlakbij Brussel, Mechelen en Leuven : “The Barn”.

PRG leverancier van zwevende spiegel en betoverende LED Floor voor de Phoenix Tour

vrijdag, 10 november 2017 15:17

De Franse Indie-Rockband, Phoenix, startte afgelopen mei 2017 zijn wereldtournee ‘Ti Amo’ in Noord-Amerika, alvorens naar ons af te zakken voor het Europese festival seizoen. Erna reisden ze verder naar het Aziatisch continent en keerden ze uiteindelijk terug voor hun shows in Londen en Parijs in september. PRG France werd gecontacteerd door Live Nation France, erkend organisator van talloze prestigieuze concerten wereldwijd.

Sport als uitlaatklep

vrijdag, 10 november 2017 13:19

Het einde van het jaar is in zicht. Voor sommigen een heerlijke periode van feesten en quality time met familie, maar voor anderen betekent dit stress over het perfecte kerstdiner, een last-minute jacht op kerstcadeaus en eindejaarsdeadlines. Behoor jij tot die laatste categorie? Dan is sport misschien wel de ideale uitlaatklep voor jou.

Geen Batibouw zonder Agence C

vrijdag, 10 november 2017 08:03

2017 was een vruchtbaar jaar voor event staffing bureau Agence C en in 2018 staan er nog meer interessante evenementen en beurzen op het programma. Zo is er van 22 februari 2018 tot en met 4 maart 2018 de welgekende bouwbeurs Batibouw, die de Confederatie Bouw jaarlijks organiseert in de hallen van Brussels Expo.

Sharp onthult grootste commercieel verkrijgbare videowall display

donderdag, 09 november 2017 15:17

Sharp heeft het eerste 70 inch videowall display geïntroduceerd. De PN-V701 is het grootste formaat videowall display dat verkrijgbaar is in de markt. Het display is de meest recente toevoeging aan het PN-V portfolio van Sharp, dat door retailers en in ontvangstruimtes vaak wordt gekozen vanwege de helderheid van de displays en de betrouwbaarheid voor continu gebruik.

Schieten met To The Point Events, scoren met een top event!

donderdag, 09 november 2017 08:17

Binnenkort is het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal staat voor de deur! Niemand zal kunnen ontsnappen aan de voetbalgekte. Uren kijkplezier, gewaagde pronostiek-weddenschappen, ultieme sfeer maar vooral… iedereen in België kleurt zwart-geel-rood. De Rode Duivels zijn hot en To The Point Events warmt jou en je personeel of klanten graag op voor dit volksfeest van het jaar.

Visix en Krekels gaan alliantie aan

woensdag, 08 november 2017 10:28

Schaalvergroting en automatisatie zorgen voor extra groeipotentieel

Het Roeselaarse Visix en het Lokerse Krekels zijn een strategische alliantie aangegaan. Visix Invest, de holding boven Visix bvba, nam een participatie bij Krekels bvba. Christophe Krekels, zaakvoerder van Krekels, nam op zijn beurt een participatie binnen Visix. Beide ondernemingen blijven wel zelfstandig werken onder hun eigen naam.

Europese reizigers het minst bezorgd over veiligheid en beveiliging

dinsdag, 07 november 2017 15:12

Recent onderzoek van Carlson Wagonlit Travel (CWT) wijst uit dat een derde (37%) van de Europese reizigers zich zorgen maakt over de veiligheid en beveiliging tijdens reizen. Reizigers uit andere regio’s maken zich meer zorgen. Zo zijn reizigers in Noord- en Zuid-Amerika bijna de helft van de tijd ongerust over hun veiligheid en de beveiliging (47%). Reizigers in Azië Pacific maken zich op zakenreis het meeste zorgen (56%).

Dazzle Events ideale partner voor Local Heroes Brugge

dinsdag, 07 november 2017 14:19

Voor de 2e keer op rij werd door de Stad Brugge 'Heerlijk Brugge' georganiseerd, met onder andere de streekproductenmarkt ‘Local Heroes’. Voor dit laatste onderdeel deed Dienst Economie van Stad Brugge beroep op Dazzle Events. Local Heroes wil de streekproducten van Brugge en omstreken in de kijker zetten. Deze lokale markt focust zich dan ook vooral op de inwoners van de stad Brugge.

Pagina 1 van 49