Nieuwsarchief

Oct 2, 2023, 13:52

ACC en UMA polsen naar het sentiment van de sector

dinsdag, 26 september 2023 09:29

Naar aanleiding van de resultaten van de recente DE&I Census, waarin het issue van wellbeing op de werkvloer aan bod komt, lanceert de ACC een grootscheeps onderzoek in samenwerking met de UMA. De Sentiment Survey heeft tot doel uit te zoeken hoe het gesteld is met de motivatie, het engagement en de eventuele bezorgdheden bij alle medewerkers van de Belgische communicatie- en mediabureaus.

MEDIAMIXER blijft groeien

dinsdag, 26 september 2023 09:28

Na de eerste golf van vacatures voor de zomer zijn er bij communicatiebureau MediaMixer niet minder dan 10 nieuwe medewerkers gestart. De groei blijft aanhouden vandaar worden er 6 nieuwe talenten gezocht bij zowel events, av, communicatie en grafisch waardoor het communicatiebureau meer dan 50 medewerkers telt.

Roadmap met AI-oplossingen voor events

donderdag, 21 september 2023 10:55

Het onderzoeksproject AI4Events van HOGENT heeft na twee jaar onderzoek zijn roadmap gelanceerd. Deze roadmap verzamelt tientallen AI-tools die kunnen bijdragen aan het efficiënter organiseren van evenementen. Zo wil men de evenementensector ondersteunen bij de toepassing van artificiële intelligentie.

The 9-11 Rally maakt een grootse comeback op 11/11/2023

donderdag, 21 september 2023 10:35

Met dank aan eventbureau Folks en Porsche Import herlanceert de Porsche Club of Belgium één van de meest geliefde events voor liefhebbers van de iconische 911. The 9-11 Rally 2023 viert de 60ste verjaardag van de 911, de 70ste verjaardag van de Porsche Club of Belgium en de 75ste verjaardag van Porsche. The 9-11 Rally werd succesvol gereden tussen 2015 en 2018 en wil nu opnieuw meer dan 100 Porsche 911’s verenigen.

Sylvester wint eerste plaats op ranking raamovereenkomst met Vlaamse overheid voor het organiseren van fysieke en hybride events

maandag, 18 september 2023 11:15

Voor de vierde keer op rij is het eventbureau Sylvester mee geselecteerd als contractpartij voor de ‘Raamovereenkomst fysieke en hybride evenementen’ van de Vlaamse overheid. Het haalde daarbij de eerste plaats van de vier deelnemers en dat brengt heel wat overheidsevents onder de bekwame Sylvester-vleugels.

Gault&Millau Event Catering Awards 2023

dinsdag, 12 september 2023 09:27

Op maandag 11 september 2023 reikte het team van Gault&Millau in Maison de la Poste in Brussel voor de vijfde keer de Catering Awards uit aan collectiviteitskeukens die zich op het vlak van catering rond diverse thema’s hebben onderscheiden. Voor een tweede keer werden ook eventcateraars werden in die warme hommage betrokken.

The Oval Office ontketent een evolutie (aflevering 1)!

woensdag, 06 september 2023 11:30

Experience-driven communicatiebureau The Oval Office start in september met een gloednieuw leadership team. Jeroen Rigole (ex TEAM LEWIS) zal het team leiden als Managing Director; Sebastien Van Reet (ex at-thetable) wordt de kersverse Creative Director. Het nieuwe organisatiemodel vormt het eerste hoofdstuk van een strategisch innovatieplan waarmee The Oval Office zich in 1 jaar grondig zal vernieuwen. ​ 

Nieuwe meeslepende mogelijkheden met de twee nieuwste 1-chip DLP™-laserprojectoren

dinsdag, 05 september 2023 14:20

Panasonic Connect Europe heeft vandaag twee nieuwe 1-chip DLP™-laserprojectoren aangekondigd die zijn ontworpen voor meer nieuwe meeslepende toepassingen voor de location-based entertainmentindustrie. De PT-REQ15-projector is de eerste 1DLP 4K-projector van Panasonic met een helderheid van 15.000 lm, terwijl zijn tegenhanger de PT-REZ15 15.000 lm levert met WUXGA (1920 x 1200) resolutie.

MICE LIEGE-SPA | Let op de aanbiedingen van het nieuwe seizoen voor uw vergaderingen en evenementen

dinsdag, 29 augustus 2023 13:56

Na de wat rustigere weken vanwege de vakantieperiode is de tijd aangebroken om weer van start te gaan! Ter gelegenheid van het nieuwe seizoen presenteert het Convention Bureau • MICE Liège-Spa u het aanbod van drie van haar partners. Deze laatsten halen alles uit de kast om u te verwelkomen en te voldoen aan al uw wensen, of het nu gaat om een teambuilding, een vergadering, een Family Day of een avond ter gelegenheid van de feestelijke afsluiting van het jaar waarvoor het langzaamaan tijd wordt om plannen te gaan maken.

Nieuwe exposanten voor Meet in Wallonia Day

dinsdag, 29 augustus 2023 11:54

Over exact vier weken kunt u tijdens de Meet in Wallonia Day van VISITWallonia kennismaken met het beste van Waalse MICE-aanbod. Op vrijdag 22 september presenteren tientallen lokale aanbieders zichzelf in het Palais des Congrès in Luik. Kortom, een niet te missen afspraak voor corporate event en marketing managers, evenementenagentschappen, en organisatoren van events, congressen en teambuildings.

IB EVENT Transformeert naar IB Team

dinsdag, 29 augustus 2023 11:50

IB EVENT, opgericht met de missie om de horeca- en evenementensector te ondersteunen en personeel op te leiden, heeft recentelijk een opmerkelijke transformatie ondergaan. Na 11 jaar van groei en toewijding is IB EVENT geëvolueerd naar IB Team, een gerespecteerd interimkantoor dat zich toelegt op selectie, payroll en ondersteuning binnen de industrie. Deze transformatie markeert een nieuw tijdperk van professionele service en engagement.

Vacature bij MoJuice

donderdag, 24 augustus 2023 09:40

Het Leuvense cross-media productiehuis MoJuice, dat projecten ontwikkelt op basis van video-, audio-, mobile- en internet expertise, is op zoek naar een Project Manager Interactive Media & Events.

MoJuice biedt een breed gamma eventoplossingen aan

donderdag, 10 augustus 2023 12:23

MoJuice heeft in 15 jaar een sterke reputatie opgebouwd als videoproductieservice. Toch biedt het Leuvense agentschap daarnaast ook nog een pakket complementaire diensten aan, met o.a. streamings, scan- en registratietools, photobooths en systemen voor publieksinteractie. Samen met Stefan Uytterhoeven van MoJuice overlopen we het arsenaal van mogelijkheden.

meetmarcel en Abattoir Fermé creëren de duistere wereld van OKKULT

dinsdag, 18 juli 2023 11:56

BOEMM!, een snel groeiende groep gespecialiseerd in de HR-dienstverlening, wilde zijn zesde verjaardag vieren met een niet-alledaags evenement. Meetmarcel werd ingeschakeld om de gasten van het bedrijf onder te dompelen in een duistere wereld, geïnspireerd op het werk Inferno van Dante. Opvallend: het evenementenagentschap sloeg hiervoor de handen in mekaar met theatergezelschap Abattoir Fermé.

Pagina 1 van 116