Nieuwsarchief

Jan 22, 2022, 10:08

Stip aan de horizon

donderdag, 20 januari 2022 10:10

Wat vandaag normaal is, is morgen misschien onbestaand. Dat was het uitgangspunt voor Horizon XL van Eneco. Met de steun van Fast Forward Events bracht de duurzame energieleverancier een knap scala van denkers, visionairs en topexperten samen in een inspirerend online event met blik op de toekomst.

Katrien Vermeire (John & Jane) genomineerd voor prestigieuze ondernemersaward

woensdag, 19 januari 2022 10:10

Jaarlijks bekronen Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen vrouwelijk ondernemerstalent. Dit jaar is Katrien Vermeire een van die genomineerde talenten. Als managing partner van John & Jane, een premium audiovisueel eventbedrijf, staat Katrien aan het hoofd van 20 vaste medewerkers, die aangevuld worden met freelancers. Het bedrijf is goed voor een jaarlijkse stijging van 20 procent. Katrien is iemand met een hart voor de eventsector en een hart voor mensen. 

AIM Group International ondertekent belofte voor "Net Zero Carbon Events"

dinsdag, 18 januari 2022 13:43

AIM Group International, een bedrijf gespecialiseerd in conferenties, evenementen en communicatie met meer dan 60 jaar ervaring, is trots om aan te kondigen dat het de "Net Zero Carbon Events"-belofte heeft ondertekend, een gezamenlijke verbintenis in de evenementen- en vergaderindustrie om de doelstellingen te bereiken vastgelegd in het klimaatakkoord van Parijs.

Stap jij mee op het JADA events schip?

dinsdag, 18 januari 2022 12:34

Niettegenstaande de moeilijke corona-tijden, blijft het bij JADA events alle hens aan dek! Onze klanten en wij zijn volle moed om er dit jaar, zodra het kan, een TOP jaar van te maken. Dat merken we aan de vele briefingen die blijven binnenstromen. Bovendien hebben we ook een nieuwe eventlocatie onder de arm genomen om uit te baten. Daarom is het nu het ideale moment om te zoeken naar een extra matroos om ons schip mee verder in de juiste richting te sturen. Kriebelt het al? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat!

Update exitprotocol

donderdag, 13 januari 2022 10:09

Nadat het laatste Overlegcomité enkele beslissingen van het vorige OC (van 22 december) heeft teruggedraaid, zijn er weer iets meer – maar nog steeds zeer beperkte – mogelijkheden voor kleine events. De meest actuele spelregels worden op een rijtje gezet in de nieuwe versie van het Exitprotocol voor de Eventsector.

’s Werelds lichtste en meest compacte LCD-projector met vaste lens in de categorie van 7.000 lumen

woensdag, 22 december 2021 17:12

Panasonic heeft haar nieuwste serie LCD projectoren aangekondigd die voldoen aan de nieuwe behoeften waar het onderwijs en het bedrijfsleven mee te maken krijgen. De PT-VMZ71 serie, met vier modellen met WUXGA-resolutie variërend van 5.200-7.000 lumen en een hoog contrast van 3.000.000:1 is met zijn heldere en levendige beelden ideaal voor goed verlichte klaslokalen, hybride leeromgevingen en vergaderzalen.

Brussels Motorshow op hoogtepunt

woensdag, 22 december 2021 17:09

Van 14 tot 31 januari 2022 vindt de 99e editie van de Brussels Motorshow plaats. Anders dan in voorgaande jaren ditmaal bij de dealers van auto’s, motorfietsen en lichte bedrijfsvoertuigen. FEBIAC, de historische organisator van het Salon, plaatst een pop-up Rooftop Studio op het dak van het iconische Paleis 5 van Brussels Expo, recht tegenover het Atomium.

“Altijd een plan b voorzien”

donderdag, 16 december 2021 11:16

EY is een wereldwijde, multidisciplinaire professionele dienstenorganisatie die in meer dan 150 landen aanwezig is. Events zijn een belangrijk ingrediënt in het recept van het bedrijf. Zo pakt EY Belgium jaarlijks uit met events als Onderneming van het Jaar en Family Business Award of Excellence. Naast deze twee blikvangers organiseert het bedrijf ook nog eens een veelvoud aan andere interne en externe events. Charlotte De Laet, die als corporate event planner bij EY Belgium al deze initiatieven mee in goede banen leidt, geeft ons een inkijk in haar job.

Opnieuw een phygital eindejaar

donderdag, 16 december 2021 11:05

Net als vorig jaar moet de meerderheid van de medewerkers tijdens de eindejaarsperiode thuiswerken. Ben je op zoek naar een idee om hen te bedanken, je waardering te tonen en zelfs wat fun te bieden? Dan is een foto met personalisering hiervoor de geknipte oplossing! Priintr geeft je alvast enkele ideeën.

Waarom Oostende ook in de winter de perfecte eventlocatie is

woensdag, 15 december 2021 10:25

Kiezen voor Oostende als evenementenlocatie, daarmee scoor je altijd. Niet alleen in de zomer, maar het jaar door. Het aanbod in Oostende is dan ook zo divers en uitgebreid dat je eender wanneer kan genieten van een fantastische teambuilding, seminarie, familiedag, ... in onze Stad aan Zee. Ben je op zoek naar een locatie om samen te komen met je collega's, overweeg dan zeker en vast Oostende.

Ontdek de BEA Aftermovie!

dinsdag, 14 december 2021 14:23

“Welkom aan alle gasten voor de Belgian Event Awards: jullie krijgen dit jaar 2 edities voor de prijs van 1”, zo verwelkomde Virginie Claes alle genodigden van de BEA Awards 2020-2021, maar ook alle gasten van de Best of Activation (BOA) en Best of Content Agencies (BOCA) awards, die een uurtje voor de BEA’s hun awards kregen uitgereikt in aparte ruimten in de Nekkerhal te Mechelen. Niet minder dan 1000 genodigden genoten vervolgens van prachtig emotioneel geladen showmomenten, 8 BEA Award uitreikingen en een heerlijk doch zeer creatief 3-gangendiner door 5 cateraars.

Empathische merken scoren beter

dinsdag, 14 december 2021 10:54

Mensen worden steeds kritischer over de impact van merken op hun leven, de maatschappij en de planeet. Om relevant te blijven, moeten merken de kracht van empathie omarmen, stelt The Oval Office. Het communicatiebureau, dat zelf de daad bij het woord voegde door empathie centraal te stellen in haar strategische en creatieve aanpak, introduceert vandaag de Empathy Value Index, 's werelds eerste evidence-based onderzoekstool die de relatie tussen empathie en merken in kaart brengt.

Event Confederation reageert positief op het pakket steunmaatregelen

vrijdag, 10 december 2021 20:17

Premier De Croo presenteerde vrijdagnamiddag een reeks steunmaatregelen voor sectoren die worden getroffen door de coronamaatregelen. Event Confederation vindt in de opsomming veel terug van wat het op tafel had gelegd. De federale regering geeft hier voor EC toch blijk van begrip en inzicht in de noden van onze ondernemers – werknemers – freelancers – gezinnen - … en niet in het minst de ondernemingen.

Kursaal Oostende blijft 1,5 jaar langer open, verbouwing start in 2024

woensdag, 08 december 2021 12:50

Een jaar geleden kondigde Kursaal Oostende grote verbouwingen aan: het huidige auditorium wordt getransformeerd tot een multifunctionele ruimte die makkelijk omgevormd kan worden van concertzaal met een staand publiek naar theaterzaal en omgekeerd. Om onder andere tegemoet te komen aan de grote nood van programmatoren naar meer vrije data, werd beslist die verbouwingen op te schuiven naar januari 2024.

Sylvester wint gouden BEA-award voor herdenking 75 jaar Bevrijding

vrijdag, 03 december 2021 14:41

Afgelopen woensdag werden in de Nekkerhal in Mechelen de Belgian Event Awards (BEA’s) uitgereikt. Die bekronen jaarlijks de meest prestigieuze events van ons land. Eventbureau Sylvester mocht een gouden award mee naar huis nemen in de categorie Institutional events.  “Een fantastische erkenning van de fenomenale inspanningen die het Sylvester-team de afgelopen twee pandemie-jaren heeft geleverd én van hun grote flexibiliteit en doorzettingsvermogen”, zegt Geert Vanoverschelde, CEO van Sylvester.

Pagina 1 van 103