Nieuwsarchief

Feb 22, 2024, 5:47

Groot succes voor de ‘Climate Chance Europe 2024 Wallonia’-top, een productie van Folks

dinsdag, 20 februari 2024 11:27

Op 8 en 9 februari mocht het Palais des Congrès in Luik de ‘Climate Chance Europe 2024 Wallonia’-top ontvangen, een bijeenkomst gewijd aan de aanpassing aan de klimaatverandering en oplossingen gebaseerd op de natuur en veerkracht. De organisatie van deze allereerste Europese top gewijd aan aanpassingsvraagstukken, in het kader van het Belgische Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, werd na een projectoproep toevertrouwd aan het evenementenbureau Folks. Een hele uitdaging...

“Er is meer werk dan alleen maar crisissen bestrijden”

dinsdag, 20 februari 2024 10:44

Na de eerste jaren van de gloednieuwe confederatie in goede banen te hebben geleid, heeft Stijn Snaet eind vorig jaar de sleutels van Event Confederation overgedragen aan Christine Merckx. Als hoofd van het Expertisecentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool werkte zij de voorbije jaren al nauw samen met de confederatie. Nu is het haar taak om als Confederation Manager de confederatie verder uit te bouwen. Tijd voor een nadere kennismaking…

The Oval Office benoemt Tom Kesteloot tot Client Director Live

dinsdag, 13 februari 2024 11:34

Het experience-driven communicatiebureau The Oval Office haalt met Tom Kesteloot een talentvolle en gepassioneerde event specialist in huis. Als nieuwe Client Director Live wordt hij verantwoordelijk voor alle event- en brand activation projecten. Samen met Production Director, Sanne Augusteyns, zal hij instaan voor het creëren van creatieve, impactvolle experiences. Tom kan al terugblikken op een indrukwekkende carrière als eventprofessional bij onder meer meetmarcel en WE MAKE YOU HAPPY.

beMatrix wint prijs voor beste stand op toonaangevende ISE-beurs in Barcelona

maandag, 05 februari 2024 14:35

Integrated Systems Europe (ISE) in Barcelona, 's werelds grootste 4-daagse beurs voor de integratie van AV-systemen, heeft afgelopen week zijn awards uitgereikt. beMatrix won de prijs voor 'Best Stand Design' in de categorie standen van 30 tot 69 vierkante meter. Met 7 meter was de stand de grootste in de hal. Een mooie erkenning voor de creativiteit van het hele team!

Laatste kans om in te schrijven voor Echo24!

dinsdag, 30 januari 2024 10:28

Op 1 februari worden de inschrijvingen voor de tweede editie Echo, de jaarlijkse conferentie voor alle eventprofessionals in België, afgesloten. Grijp dus nog snel je kans om erbij te zijn op 6 februari in Hi!SITE te Grimbergen, voor een unieke dag vol boeiende content en netwerkmogelijkheden.

Den Oven biedt full service events naast casco-zaalverhuur

dinsdag, 30 januari 2024 10:26

Den Oven, een vroegere steenbakkerij, is gelegen aan het Provinciaal recreatiedomein ‘De Schorre’, met een mooi uitzicht op de Rupel. Ondanks de renovatiewerken, is de ziel van het gebouw volledig bewaard gebleven, met de fabrieksschoorsteen als onmiskenbaar landmark. De verschillende zalen van deze prachtige locatie zijn ‘casco’ te huur of kunnen het decor vormen van een full service event dat door het team van Den Oven volledig bedacht en gerealiseerd wordt.

Sylvester Productions laat Mechelen schitteren met openingsfeest van Vlaamse luik EU-voorzitterschap

donderdag, 25 januari 2024 15:37

Op zaterdag 6 januari 2024 werd Mechelen het bruisende hart van Europa dankzij “Zie ons doen”, het spectaculaire openingsfeest van het EU-voorzitterschap. Voor deze speciale gelegenheid transformeerde productiehuis Sylvester de Mechelse binnenstad tot een wervelend cultureel epicentrum, een symbool van Vlaamse innovatie, diversiteit, en Europese eenheid.

Veldeman levert grootste tijdelijke eventstructuur in Zuid-Amerika

dinsdag, 23 januari 2024 10:27

Punta del Este, een van de populairste badplaatsen in Uruguay, is niet alleen het epicentrum voor vakantiegangers die aangetrokken zijn tot de prachtige stranden, maar ook voor feestvierders omwille van het bruisende nachtleven. Op deze glamoureuze hotspot werd de grootste tijdelijke eventstructuur in Zuid-Amerika gebouwd voor het Open Park seizoen in de El Placer regio: een Veldeman TFS tenstructuur van 40m breed en 80m lang.

Petra De Roos versterkt management ACC

donderdag, 11 januari 2024 11:14

Petra De Roos, tot voor kort MD van LDV United, kiest voor een wending in haar carrière en wordt Managing Director bij ACC,  de branchevereniging die ze al haar ganse loopbaan in het hart sluit. Ze doet dit in tandem met Johan Vandepoel, die zijn geesteskind in goede handen wil achterlaten en daar ruimschoots de tijd voor uittrekt om haar in een overgangsperiode klaar te stomen om de fakkel als CEO over te nemen.

Nacht van de Marketing

dinsdag, 09 januari 2024 14:40

Studio Copain brengt de marktingsector samen op een groots afterworkevent: Nacht van de Marketing. Op donderdag 14 maart 2024 strijken honderden marketeers en ondernemers neer in Kortrijk Xpo voor wat best omschreven kan worden als ‘hét afterworkevent van de sector’.

Memorandum voor een florerende evenementensector: job done!

dinsdag, 09 januari 2024 14:34

Een samenleving zonder evenementen, daar wil niemand terug naartoe. Die donkere periode ligt hopelijk voor altijd achter ons. Menselijk contact, het zoeken naar verbinding, het leven buitenshuis … dat is ‘des mens’. Om de evenementensector beter te kunnen verdedigen, werd in 2020 dan ook de koepelorganisatie Event Confederation opgericht. “De verkiezingen van 2024 zijn niet meer zo veraf. Daarom willen we nu al concrete suggesties voor onze sector onder de aandacht brengen”, benadrukt Christine Merckx, manager van Event Confederation.

CityCubes organiseert een "creatief autosalon" op het water

dinsdag, 09 januari 2024 14:30

MINI Belux stelt twee gloednieuwe modellen van de nieuwe MINI familie voor op een unieke en onvergetelijke locatie: een prachtig schip genaamd "MINI BIG LOVE BOAT" zal de nieuwe MINI Cooper Electric en MINI Countryman verwelkomen als een echt drijvend Autosalon. De MINI BIG LOVE BOAT gaat voor anker in Antwerpen en Brussel van 19 tot en met 27 januari 2024 voor zes dagen vol ontdekkingen, leuke digitale ervaringen en vooral plezier!

Ecco La Luna blikt terug op een geslaagde deelname aan The MIX in Metz

donderdag, 21 december 2023 10:09

Afgelopen week vond in het Franse Metz de allereerste editie van het salon The MIX plaats, een initiatief dat MICE-professionals uit Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en België samenbrengt. Een van de Belgische deelnemers aan de beurs was Ecco La Luna, dat in Metz wilde werken aan haar internationale contacten en naamsbekendheid. Zaakvoerder Geert Debusschere blikt terug op een geslaagde driedaagse…

Een smaakvolle winter in Brussel

dinsdag, 19 december 2023 14:40

Traditiegetrouw pakt onze hoofdstad deze winter uit met een charmeoffensief van jewelste. Een waaier van kerstmarkten, ambachtelijke topadresjes, attracties voor jong en oud en een cultuuraanbod van de bovenste plank, maken van Brussel de perfecte kerstbestemming! Wij geven alvast enkele tips voor culinaire verwennerijen…

Pagina 1 van 120