Nieuwsarchief

Mar 1, 2021, 14:34

Boek je meeting room bij Fosbury & Sons

donderdag, 25 februari 2021 13:54

Wij kunnen ons perfect inbeelden dat je niet kan wachten om je team opnieuw bij elkaar te krijgen na een lange periode van virtuele meetings. Of misschien ben je op zoek naar een unieke locatie om die ene bijzondere klant uit te nodigen? Bij Fosbury & Sons kan je niet alleen terecht voor werkplekken, maar ook vergader-en evenementenruimtes, een samengestelde kalender en een in-house restaurant op maat.

Nieuwe online teambuildings van Ecco La Luna

donderdag, 25 februari 2021 13:42

Ecco La Luna blijft voortdurend werken aan nieuwe concepten om bedrijven ook vanop afstand aan teambuilding te laten doen. Sinds begin november organiseerde het agentschap al meer dan 90 online teambuilding events met in totaal meer dan 7000 deelnemers. Deze week werden de programma’s The Team Social, Arctic Survival Escape Game en Unlock Your Box aan de catalogus toegevoegd.

Mijlpaal voor MEEPLE: “In enkele maanden tijd maar liefst 35 online events georganiseerd”

donderdag, 18 februari 2021 11:42

Het gaat hard voor MEEPLE. Het online evenementenplatform van het productie- en evenementenhuis Sylvester weet bedrijven uit allerhande sectoren te charmeren. “Iets waar we natuurlijk op hadden gerekend en gehoopt, maar het is mooi om zien dat de cijfers het ook staven”, zo vertelt een tevreden CEO Geert Vanoverschelde. Sinds de lancering in september werd de kaap van 35 online events vlotjes gehaald.

Event Confederation is Minister Van Peteghem en Febelfin erkentelijk voor hun daadkracht

donderdag, 04 februari 2021 17:08

De bankendeal van december 2020 met verlenging tot einde maart 2021 was voor de evenementensector problematisch gezien het moratorium was beperkt tot 9 maanden. De Event Confederation is bijgevolg zeer verheugd dat deze beperking nu wordt aangepakt en dat de banken extra uitstel van kapitaalsaflossing voor ondernemingen mogelijk maken voor 6 extra maanden tot einde juni 2021.

Betalingsuitstel verlengd: bedankt voor de solidariteit!

donderdag, 04 februari 2021 16:47

Bedrijven kunnen nog tot eind juni ’21 betalingsuitstel krijgen. Een belangrijke beslissing, die voor heel wat ondernemingen “het verschil” zal maken. #SoundOfSilence ijverde voor een verlenging van deze maatregel. Voor eventbedrijven, maar ook voor tal van andere sectoren. “We willen de betrokken partijen dan ook bedanken voor hun solidariteit”, klinkt het.

Panasonic kondigt nieuwe PT-MZ880 LCD-laserprojectorserie aan op AVID 2021

donderdag, 04 februari 2021 15:36

Panasonic Visual Systems Solutions heeft vandaag aangekondigd dat de veelzijdige PT-MZ880-serie LCD-laserprojectoren - voor de zakelijke, educatieve en museummarkt - vanaf mei 2021 verkrijgbaar zal zijn. De nieuwe Solid Shine-serie, die werd getoond op het AVID 2021-evenement in Lindlar, Duitsland, is een update van de PT-MZ770-serie en biedt een uitstekende beeldkwaliteit, probleemloze set-up en een milieuvriendelijk ontwerp.

Voorlopige herstellingswerken na de brand in Bozar

woensdag, 03 februari 2021 11:20

Door de brand in Bozar op 18 januari 2021 werden bepaalde delen van het dak ernstig beschadigd en was de waterafvoer niet meer gegarandeerd. De schade op het dak is lokaal en beperkt in grootoppervlakte. Om verdere waterinsijpeling te vermijden worden er tijdelijke herstellingswerken aan het dak uitgevoerd. Een voorlopige bescherming werd aangebracht (afdekking en voorlopige roofing).

Loonsubsidie in de eventsector ligt op tafel

donderdag, 28 januari 2021 14:14

De eventsector is al een hele tijd vragende partij voor de invoering van een systeem van loonsubsidie voor bedrijven die getroffen zijn door de coronacrisis. Intussen lijkt er eindelijk het een en ander te bewegen. Op woensdag debatteerde het Vlaams Parlement over dit onderwerp, vrijdag volgt er een interministeriële conferentie.

The Oval Office waarschuwt voor de gevaren van chemische huishoudproducten

donderdag, 28 januari 2021 14:04

In opdracht van de FOD Volksgezondheid en het Antigifcentrum lanceerde The Oval Office een vervolgcampagne rond het thema ‘Lezen voor gebruik’. Omdat jaarlijks 5000 kinderen - vaak tussen 1 en 5 - slachtoffer zijn van ongevallen met chemische huishoudproducten is er deze keer gekozen om het publiek te sensibiliseren aan de hand van drie videoverhalen gebracht door acteurs Raf Walschaerts en Nabil Missoumi. 

Blitzactie voor ADC

donderdag, 21 januari 2021 10:12

Als onderdeel van een commando- of guerrilla-communicatieoperatie op initiatief van CNCD - 11.11.11, projecteerde ADC Production in 5 Belgische steden een visual van Dirty Monitor gelijktijdig op verschillende symbolische gebouwen gerelateerd aan justitie. Daniel Van Ruyssevelt van ADC vertelt ons meer over deze blitzactie.

Het verhaal van bedrijven die heel graag willen werken

vrijdag, 15 januari 2021 12:27

De boodschap van Katrien Vermeire van "Sound of Silence" tijdens de hoorzitting van 14/01/2021

Beste mevrouw de minister,

Beste leden van de commissie,

Bedankt dat ik hier vandaag digitaal aanwezig mag zijn. Dat ik hier namens Sound of Silence mag spreken. Dat ik het verhaal mag doen van bedrijven die heel graag willen werken. Een verhaal van een zaakvoerder die vecht voor haar eigen bedrijf en voor een hele sector. Net zoals een leeuwin vecht voor haar welpen en die van anderen.

Livecommunicatiegroep Cecoforma, Seauton en Dynamic versterkt haar B2C-segment en breidt uit naar Duitsland

donderdag, 14 januari 2021 13:37

Na de fusie, afgelopen september, van het Leuvense bedrijf Seauton met de livecommunicatiegroep Dynamic en Cecoforma, consolideert de Belgische ondernemer Stéphan Uhoda zijn B2C (business-to-consumer)-activiteiten. Op basis van een joint venture (50-50%) bundelt de groep de krachten met de Duitse Explorado-groep om ODYSSEUM te runnen, een wetenschapsmuseum voor kinderen in Keulen.

Lights For Live wil eerste Sportpaleis in 2021 uitverkopen

donderdag, 14 januari 2021 10:15

Lights for Live wil het Sportpaleis uitverkopen. Op een virtuele manier weliswaar, want samenkomen om te genieten van muziek is voorlopig nog niet mogelijk. Hoe dan wel? Iedereen met een hart voor livemuziek kan voor twee euro een virtueel zitje kopen in het Sportpaleis. Op elk verkocht zitje in het Sportpaleis zal op 14 februari een lichtje branden. Alle lichtjes samen vormen uiteindelijk één grote sterke lichtbundel, een teken van solidariteit met de livemuzieksector want de opbrengst gaat integraal naar LIVE2020.

Nekkerhal Mechelen en Flanders Expo Gent in volle voorbereiding om binnenkort te openen als vaccinatiecentrum

donderdag, 14 januari 2021 09:57

Afgelopen maandag beslisten het stadsbestuur van Gent en Mechelen om Flanders Expo en de Nekkerhal in Mechelen, 2 eventlocaties van Easyfairs België, vanaf februari in te schakelen als vaccinatiecentra voor de brede bevolking. Momenteel is Easyfairs nog in gesprek met het stadsbestuur van Antwerpen en Namen rond het inschakelen van Antwerp Expo en Namur Expo.

Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

donderdag, 14 januari 2021 09:54

Panasonic Visual Systems Solutions heeft aangekondigd dat het zijn aanbod aan samenwerkingsoplossingen in 2021 zal uitbreiden om zo tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Europese bedrijven. De nieuwe draadloze presentatie- en communicatieoplossingen, die naast de gevestigde touchscreen displays en projectoren in het portofolio opgenomen zullen worden, zullen bedrijven in staat stellen om nog gemakkelijker informatie te delen, samen te werken en te presenteren. Daarmee profileert Panasonic zich heel duidelijk als totaalaanbieder van technologische oplossingen voor elke vorm van samenwerking.

Limburgse bedrijven zorgen voor grootste digitale set-up van Limburg

dinsdag, 12 januari 2021 14:05

Op Corda Campus kan je voor digitale debatten, video-opnames of presentaties terecht in het Corda Theater. De Hasseltse bedrijvencampus slaat de handen in elkaar met Total-e, To The Point Events en Medialife en zorgt daarmee voor de grootste interactieve tv-setting van Limburg. De zes tv-studio’s zijn samen goed voor meer dan 1600m² aan videoruimte, 30m² LEDwalls, 28 displays van 50 inch en 210 lichtpunten.

Een 100% « fygitaal » eindejaar

donderdag, 07 januari 2021 11:43

Traditioneel eindigt het jaar in Wallonië en Brussel met een grote liefdadigheidsactie ondersteund door RTBF: Viva For Life. Priintr is al enkele jaren partner en installeert verschillende soorten fotoanimaties. De organisatie van 2020 moest anders verlopen en creatief zijn. Priintr werden geraadpleegd om interactie te creëren tussen de presentatoren, opgesloten in de kubus, en de kijkers en luisteraars thuis.

Expo Dino World komt naar Brussels Expo!

dinsdag, 05 januari 2021 16:33

MB Presents (bekend van Walking With Dinosaurs, Harry Potter The Exhibition, Star Wars Identities,…) presenteert opnieuw een evenement voor gezinnen in Brussels Expo. Een leuke, leerzame, fascinerende reis die elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen! Expo Dino World is ontworpen om ‘Covid Safe’ te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin.

Pagina 1 van 95