Nieuwsarchief

Dec 1, 2020, 9:54

Online activiteiten en spelletjes om samen met collega's veilig te kunnen doen

dinsdag, 01 december 2020 09:37

Dreigen de teambuildingactiviteiten die u had gepland met uw collega's of cliënten om het jaar op een aangename en gezellige manier af te sluiten in het water te vallen? Maakt u zich geen zorgen, het Convention Bureau Luik – Spa Businessland snelt u te hulp met een divers aanbod van online activiteiten speciaal voor u ontwikkeld door de Luikse aanbieders van toeristische diensten!

Nederlands hersenonderzoek toont meerwaarde van live events aan

donderdag, 26 november 2020 10:39

Dit is de dag dat alle eventprofessionals, alle eventmarketeers, communicatieprofessionals, merken en organisaties niet meer op onderbuik gevoel hoeven aan te tonen dat live communicatie en/of experience marketing de meest effectieve communicatietool is. Een Nederlandse hersenonderzoek tijdens de Huishoudbeurs en bij de Universiteit van Amsterdam toonde de meerwaarde van live events aan.

Eventbureau New Balls Please zorgt voor COVID-veilige sociale verkiezingen bij Lidl

donderdag, 26 november 2020 10:33

Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat hebben ze te danken aan de logistieke organisatie van evenementenbureau New Balls Please. Het bureau bewijst met de sociale verkiezingen dat  het in deze uitzonderlijke tijden een veilig evenement kan opzetten. Zo zijn de sociale verkiezingen een welgekomen afwisseling voor de evenementensector na de vele afgelaste evenementen door de coronacrisis.

Say hello to the new Silver Tie!

dinsdag, 24 november 2020 11:04

Ook voor Silver Tie werd 2020 een jaar vol uitdagingen. Silver Tie zocht en vond nieuwe services die perfect matchen met hun jarenlange expertise in recruitment en hospitality. Deze herpositionering lag mee aan de basis van een volledige rebranding van Silver Tie. Het logo kreeg een future-proof update en de volledige huisstijl en website werden vernieuwd. Op deze symbolische ‘Dag van de Ondernemer’ bewijst Silver Tie dat blijven investeren en innoveren nodig is en tot prachtige resultaten kan leiden.

Oostende brengt collega’s terug samen

donderdag, 19 november 2020 11:05

Sinds jaar en dag wordt Oostende gezien als de ideale locatie voor een combinatie tussen zaken en ontspanning. Door corona zijn momenteel heel wat werknemers verplicht om van thuis uit te werken en missen ze dus ook hun collega’s. Daarom wil Meet in Oostende iedereen een extra hart onder de riem steken door in de komende weken maar liefst 8 teambuildings weg te geven. 

Opiniestuk: “Blijven gaan, niet stilstaan”

dinsdag, 17 november 2020 10:37

Corona doet wat met ons allemaal. Ons hart en respect gaan uit naar alle zorgmedewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven. Met moed en passie – en vaak met de moed der wanhoop – strijden ze tegen dit virus. Zij komen nu op de eerste plaats. Hoe kunnen we hen steunen? Door massaal in ons kot te blijven en de maatregelen te respecteren. Maar daarna moet de maatschappij opnieuw op gang getrokken worden. Hoe gaan we dat doen? Een opiniestuk van Katrien Vermeire, oprichtster van #SoundOfSilence…

Uitzendbedrijf Link2Events in Sint-Niklaas loodst personeel voor evenementen en horeca naar zorgsector

donderdag, 12 november 2020 10:07

Link2Events in Sint-Niklaas, het uitzendbedrijf voor de evenementensector, verlegt zijn focus de komende periode volledig naar de zorgsector. De expertise en planningtools van het uitzend- en payrollkantoor worden ingezet om vacatures in de zorgsector te linken aan kandidaten en tijdelijk werkloos personeel uit de evenementen- en horecasector. Enkele ziekenhuizen en woonzorgcentra tonen alvast interesse.

De bouw van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge schiet goed op

donderdag, 12 november 2020 10:03

Afgelopen zomer ging de montage van de staalstructuur van het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge van start. Op een paar kleine punten na, is de montage zo goed als afgewerkt. Hierdoor werden de contouren van dit gebouw meer en meer duidelijk zichtbaar. De montage van deze staalstructuur werd op spectaculaire wijze in beeld gebracht.

Gourmet Invent pakt uit met exclusief gastronomisch concept

dinsdag, 10 november 2020 10:17

Total-e en Gourmet Invent lanceren een uniek alternatief voor eindejaarsgeschenken of -events: The Experience Box. “Natuurlijk wil je ook – en misschien net vooral – dit jaar je medewerkers en klanten bedanken. Maar het moet vanzelfsprekend coronaproof blijven. Daarom bedachten we een originele oplossing: een onvergetelijk spektakel voor twee aan huis”, vertelt Jeroen Meermans, Managing director van Total‑e.

Golden Box, originele cadeaubonnen om uw medewerkers te belonen

donderdag, 05 november 2020 11:08

Ook al willen we niet als onheilsprofeten klinken, we vertellen u niets nieuws als we zeggen dat seminaries, personeelsfeesten en andere eindejaarsevenementen in onzekerheid verzeker. Daarom biedt Golden Lakes Hotel u zijn Golden Box-cadeaubonnen aan om uw trouwe medewerkers die zoveel van zichzelf hebben gegeven in deze moeilijke tijden te belonen of om uw klanten en leveranciers te bedanken. Er zijn diverse combinaties mogelijk, in functie van uw budget...

ACC-leden zetten in op meer diversiteit

dinsdag, 03 november 2020 11:46

Onze samenleving was nog nooit zo divers, maar ondanks het progressieve karakter van de creatieve sector, slagen de meeste creatieve bureaus er niet in hun eigen talent te diversifiëren. Dit vormt een bedreiging op termijn, aangezien de bureauwereld het aan zichzelf verplicht is om superieure consumenteninzichten te verwerven in alle segmenten van de samenleving.

Sylvester wint raamovereenkomst events Vlaamse overheid

dinsdag, 03 november 2020 11:43

Overheidsaanbestedingen? Het zijn pittige trajecten, maar Sylvester vindt het ook een uitgelezen kans om te tonen wat ze kunnen. Het zijn telkens weer momenten om terug te blikken op bijzondere realisaties, maar ook om creatief na te denken over toekomstige projecten. Door hun maatschappelijke relevante zijn overheidsopdrachten projecten waar Sylvester graag de tanden in zet.

Zeg het met een Tribe Box!

donderdag, 29 oktober 2020 10:37

“Als de huidige crisis ons één ding geleerd heeft, dan is het dat mensen nood hebben aan persoonlijk contact en aandacht. Een gezonde interactie leidt tot een ‘goede vibe binnen je tribe’; betere prestaties binnen je team, een sterkere band met je klanten of onvergetelijke momenten met je f(r)amily.” Ontdek hoe een Tribe Box van To The Point Events daaraan kan bijdragen.

Creatief virtueel toasten op het nieuwe jaar in de virtual NY-eventvenue MEEPLE

donderdag, 29 oktober 2020 10:34

De kans dat ons land coronavrij is rond het jaareinde is klein, maar dat wil niet zeggen dat bedrijven plannen om met hun medewerkers te klinken op het nieuwe jaar radicaal moeten opbergen. Sylvester maakt met het virtuele eventplatform MEEPLE samen feesten vanop afstand mogelijk met twee toffe formats: een foute party in een kitchy kerstchalet of een stijvolle gala-avond in een luxueuze winter mansion.

 

The Oval Office gaat UHasselt laten beleven

donderdag, 29 oktober 2020 10:31

The Oval Office is de komende vier jaar de vaste communicatiepartner van de Universiteit Hasselt. Het bureau zal de marketingstrategie van de universiteit begeleiden en interne en externe campagnes bedenken en uitrollen. Na een kandidaatstelling werden 4 bureaus geshortlist; uiteindelijk werd The Oval Office gekozen op basis van een experience-driven campagneconcept waarbij potentiële toekomstige studenten rechtstreeks aangesproken worden.

 

ACC hekelt te grote pitches

maandag, 26 oktober 2020 17:50

Zowat elk eventbureau maakt momenteel de donkerste periode uit zijn bestaan door. En alsof alle miserie omtrent corona nog niet genoeg is, duikt nu ook een ander oud zeer opnieuw de kop op: het gebrek aan pitch-etiquette. Voor ACC Belgium is de maat vol. De vakvereniging reageert in een open brief.  

Pagina 1 van 93