Nieuwsarchief

Jul 23, 2017, 20:41

Art Of Confusion en Fabula Productions zorgen voor een surrealistische zomer

zaterdag, 15 juli 2017 18:29

In opdracht van Arrano en Belfius verzorgt Art Of Confusion deze zomer de audiovisuele ondersteuning van de ‘Magritte Experience’ op het strand van Knokke-Heist. De gezellige tenten van Blacksheep Productions waarin de ‘Magritte Lounge’ en ‘Magritte Shop’ gevestigd zijn, werden op hun beurt dan weer ingekleed met het design meubilair van Fabula Productions.

Verras je publiek: Video in e-mail, stap-voor-stap

zaterdag, 15 juli 2017 18:14

In hun vorige blogpost ontsluierde Flexmail een eerste dimensie van video in e-mail. Tips en tricks om video’s sterker te maken maar ook voordelen van de integratie van video in e-mailcampagnes. Vandaag gaat Flexmail dieper in op een tweede dimensie: een concreet stappenplan om je te ondersteunen bij de opbouw/creatie van de video’s en bijhorende e-mail berichten. Voldoende munitie om daadwerkelijk van start te gaan met video in mailings.

Frontliners verspreiden de eerste summervibes

dinsdag, 04 juli 2017 13:10

Wie van de muziek en het zonnetje kwam genieten op Rock Werchter & Couleur Café, kwam zeker en vast één van onze Frontliners tegen. Ze waren namelijk aanwezig op het hele terrein! Bij WIN FOR LIFE knipten ze je bandje in ruil voor een kraslotje, bij Proximus zorgden ze voor een volle batterij en op de camping deelden ze frisse Cécémels uit alvorens iedereen aan de tocht naar huis begon.

Hans van Gent nieuwe Head of Digital bij The Oval Office

dinsdag, 04 juli 2017 11:53

The Oval Office heeft Hans van Gent aangesteld als Head of Digital. Hij zal er het digitale team van het live communicationbureau verder uitbouwen en versterken. Hans komt van Havas Brussels, waar hij client service director digital was. Eerder werkte hij bij DigitasLBI, Ogilvy en Emakina NL. Hij is ook oprichter van Inbound Rocket dat tools ontwikkelt waarmee kleinere bedrijven websiteverkeer kunnen omzetten in leads.

Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts opent nieuw hotel vlakbij Brussels Airport

dinsdag, 04 juli 2017 08:52

Park Inn by Radisson Brussels Airport feestelijk geopend op z’n ‘luchthavens’

Op 30 juni 2017 vond de feestelijke Grand Opening van het nieuwe Park Inn by Radisson hotel in Diegem plaats, 3 maanden nadat het hotel openging. Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts huldigde het hotel officieel in. Het thema van ontdekkingsreizigers waarrond het hotel is opgebouwd, werd die avond doorgetrokken: het hotel nam de aanwezigen mee op een ontdekkingsreis langs foodtrucks, massages en muziek door straatmuzikanten.

Zomertip: Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent

dinsdag, 04 juli 2017 08:00

Gaston opent op 1 juli weer de deuren van zijn zomerse pop-up rooftop bar en restaurant. Je geniet er twee maanden lang - tot en met 31 augustus - van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Het zonnigste dakterras van Gent combineert deze zomer bovendien strand en skyline. De moestuin ruimt plaats voor een tropisch strand met strandcabine, waar Gaston huisbereide cocktails en cocktailijsjes serveert.

Tweede editie van het Vijverkafee pakt uit met heel wat nieuwigheden

maandag, 03 juli 2017 16:32

Van boomhutrestaurant tot zoute wafels

Op 3 juli 2017 opende het Vijverkafee opnieuw de deuren en dit voor twee maanden. Geen mainstream pop-up bar maar een authentiek én gezellig geheel van bijzondere belevingen in een uniek park van twee hectare. Van boomhutrestaurant, zoute wafels, thema-avonden tot een groene boulevard van ambachtslui, kunstenaars en straatmuzikanten... elk bezoek aan het Vijverkafee belooft een nieuwe ontdekkingsreis te worden.

"AV Meets IT Days": U komt toch ook?

maandag, 03 juli 2017 12:08

We kunnen er niet meer om heen: IT is niet langer weg te denken in de AV-wereld. En dit is nog maar het begin. The future is now! Auvicom laat u op een minibeurs met korte ‘face2face’-productvoorstellingen zien in welke mate informatica- en AV-wereld steeds meer met elkaar versmelten. Wilt u helemaal mee zijn? Prik de ‘AV meets IT Days’ van Auvicom op 5 en 6 september 2017, van 10 tot 19 uur, @Auvicom alvast in uw agenda.

Sylvester racet de zomer in!

maandag, 03 juli 2017 09:45

Movie-star worden in een retro-race-film op de stoep van het jazzcafé L’Archiduc in Brussel? Yes, we can! Wie op 26 juni afzakte naar Event Street op en rond het St.-Goriksplein vond er het crossmediaal huis Sylvester Productions terug met een non-stop jazz-optreden, een roaring twenties photobooth, en als kers op de taart een crossmediale activiteit waarbij je achter het stuur kon plaats nemen van een retro-racecar.

Straalt je event je huisstijl uit?

vrijdag, 30 juni 2017 16:31

Dat events, beurzen en seminaries een belangrijk onderdeel zijn van je marketingmix is niets nieuws onder de zon. Ook met een event kan je je brand awareness verhogen, meer sales genereren of extra leads krijgen. Meer nog: in tijden waarin digitaal de plak zwaait, zorgt zo’n good old offline event zelfs juist voor de frisse wind in je marketingplan.

PRG steunt de European Development Days 2017

vrijdag, 30 juni 2017 09:30

Wanneer 8000 participanten tijdens de 11e editie van de European Development Days (EDD) in Brussel de krachten bundelen om samen tegen de globale armoede te vechten, is het voordehandliggend dat professionaliteit en flexibiliteit essentieel zijn om dit te kunnen waarmaken. In opdracht van Media Consulta Event GmbH was PRG Belgium met grote trots de officiële technische verstrekker voor de EDD 2017 op gebied van belichting, geluid en elektrische distributie.

Faculty Club opent gloednieuwe hightech ruimte voor innovatief en creatief vergaderen

donderdag, 29 juni 2017 17:35

Nieuwe vleugel ‘The WestWing’ biedt ook co-workingruimte

Faculty Club opende onlangs een nieuwe vleugel in haar vergader- en congrescentrum in het Leuvens Groot Begijnhof. De nieuwe, polyvalente ruimte werd ‘WestWing’ gedoopt. De zaal met aparte break-outrooms met elk een eigen concept biedt bedrijven een plaats om te werken, te vergaderen en te brainstormen. Er is ook een co-workingruimte voorzien. WestWing combineert een authentiek historisch karakter met hoogtechnologische voorzieningen.

De kracht van aftermovies

donderdag, 29 juni 2017 10:31

Aftermovies. Tomorrowland is er groot mee geworden. Aftermovies, filmische verslagen die de beste momenten van je event vastleggen, Tomorrowland is er groot mee geworden. Een simpele marketingtruc met een vaak even simpel concept: schiet knappe beelden, zet er een goeie soundtrack onder en je hebt een winner. Want met zo’n aftermovie heeft iedereen zin om er volgend jaar opnieuw bij te zijn.

Connect17 : Ierlands enige showcase voor eventprofessionals, is open voor inschrijvingen

woensdag, 28 juni 2017 13:06

Connect17 is een LIVE 360° weergave van de event industrie van Ierland, met 290 eventleveranciers zoals hotels, locaties, entertainers, activiteitenverleners, ambachtelijke producenten, de nieuwste eventtechnologieën en design. Connect17 zal op 17 en 18 oktober 2017 in het RDS (Royal Dublin Society) in Ierland plaatsvinden en is geopend voor inschrijvingen van event professionals die interesse tonen in het organiseren van een evenement of conferentie in Ierland.

Any Production draait op volle toeren

dinsdag, 27 juni 2017 11:50

Het festivalseizoen is van start gegaan, maar natuurlijk kunnen de teams van Any Production nog niet rustig genieten van de zon. De evenementensector werkt 24/7 en wij ook. Any Production, een samenwerking tussen Rabbit One en Creatorz, is de ideale productiepartner voor uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, brand experience, conferenties en seminaries, vakbeurzen, road shows,…

Overheid lanceert BE-Alert met The Oval Office

maandag, 26 juni 2017 15:42

BE-Alert, het alarmeringssysteem van de Overheid en het Crisiscentrum waarmee burgers in noodsituaties gewaarschuwd worden via sms, mail en sociale media, werd onlangs gelanceerd door de Ministers Jan Jambon en Alexander De Croo. De communicatiecampagne om mensen uit te nodigen zich te registreren op het platform werd gecreëerd door The Oval Office.

Pagina 1 van 44