Nieuwsarchief

Aug 17, 2018, 19:02

Opening “Maison Citadel-Jardin d’hiver” eind september

donderdag, 16 augustus 2018 12:47

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor originele corporate events. In een prachtig ingerichte wintertuin ‘Jardin d’hiver’ kan je genieten van een all-in pakket met een professioneel onthaal, een zeer uitgebreid menu en exclusieve decoratie. Er is een vaste ingerichte bar en een overdekte patio bij de ingang van de zaal.

VO behoort tot de 15 beste evenementenbureaus volgens BEA World

donderdag, 09 augustus 2018 09:39

Elk jaar beloont The international Festival of Events and Live Communication (BEA World) de evenementenbureaus over de hele wereld voor hun creativiteit, hun vernieuwende aanpak, hun strategische reflectie en de impact van de events die ze organiseren. Ter gelegenheid van zijn oproep voor kandidaten 2018 maakte BEA World zijn wereldwijde TOP 30 bekend van de beste evenementenbureaus: een rangschikking van de bureaus die sinds 2006 de meeste prijzen gekregen hebben. 

Negramaro landt met zijn ruimteschip in 6 Italiaanse stadions

dinsdag, 31 juli 2018 15:29

Negramaro toert opnieuw door Italië. Zijn show “Amore Che Torni Tour Stadi 2018” brengt fans naar 6 stadions in het hele land. De tour, waarvoor al meer dan 155.000 tickets verkocht werden, wordt geproduceerd en georganiseerd door Live Nation Italië. PRG is dankbaar om als videoleverancier te mogen bijdragen aan de “Amore Che Torni” tour. 

Ballroom levert voor de zesde keer een topervaring af op Hype-O-Dream

maandag, 30 juli 2018 16:51

Ballroom organiseerde ook dit jaar het VIP-gebeuren van het populaire dancefestival Hype-O-Dream. Om en bij de 3000 feestvierders genoten van een topervaring dankzij het catchy evenementenbureau uit Waregem. Op zaterdag 14 juli 2018 was het dancefestival Hype-O-Dream al aan zijn zesde editie toe. Ook Ballroom, het catchy evenementenbureau uit Waregem, was er voor het zesde jaar op rij bij om het volledige VIP-gebeuren in goede banen te leiden.

Expo Rent zoekt parttime administratieve kracht

dinsdag, 24 juli 2018 13:35

Expo Rent is reeds 25 jaar Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen. Deze positie heeft Expo Rent verworven door zijn uitgebreid gamma van meer dan 800 producten, gestockeerd in 10.000 m² magazijnruimte. Om het team te versterken is Expo Rent op zoek naar een parttime administratieve kracht.

Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

vrijdag, 20 juli 2018 16:45

Dansende fonteinen, een heuse waterval of een vijver met spuitende waterlelies? Watereffecten hebben niet alleen een decoratieve meerwaarde maar zorgen natuurlijk ook voor verkoeling. De nieuwe watervallen van 7theaven hebben een afmeting van 2 meter breed en zijn koppelbaar tot 4 meter waardoor je een spectaculair watereffect creëert dat ook nog eens volledig DMX stuurbaar is. Deze watervallen zijn dus ideaal om je evenement een Jungle of Indiana Jones thema te geven.

CWT tracking tool realiseert een besparing tot 2% op reiskosten

dinsdag, 17 juli 2018 17:49

Carlson Wagonlit Travel - de wereldwijde zakenreismanagement-organisatie - is bezig met het wereldwijd uitrollen van de CWT Price Tracking tool. De applicatie heeft zich in een succesvolle testperiode al bewezen, het leverde klanten een besparing tot 2% op van de totale reiskosten.  Elke dag helpt CWT reizigers op weg, vult bijna 260 Boeing 747’s en 100.000 hotelkamers, en organiseert 105 bedrijfsevenementen.

Optimaliseer jouw event vandaag nog!

dinsdag, 17 juli 2018 10:52

Het klinkt pretentieus, maar wij bij In Any Event zijn er rotsvast van overtuigd dat we jouw event nog beter kunnen maken! Heel wat beslissingen bij het organiseren van events worden vandaag genomen op basis van opgebouwde ervaringen of vanuit het buikgevoel van de organisator(en) maar zijn deze wel representatief met de werkelijkheid?

Totale koerswijziging

maandag, 16 juli 2018 10:34

Nadat de BEA Awards gedurende 20 jaren volgens een relatief identiek principe zijn georganiseerd, is het nu tijd om het concept opnieuw uit te denken. Na een raadpleging van de evenementenagentschappen, is het spoor naar de BEA 2.0 vanaf nu geopend. "De BEA’s moeten de sector vieren en vertegenwoordigen, het mogelijk maken om de deelnemende projecten uitgebreider te ontdekken, een bron van inspiratie zijn en netwerkmogelijkheden bieden." 

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

vrijdag, 13 juli 2018 08:41

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On the Run II” tour

Production Resource Group LLC, (PRG), ‘s werelds toonaangevende leverancier van technologische oplossingen voor de entertainment- en evenementensector, kondigt twee productinnovaties aan - PRG Infinity SPACEFRAME™ en PRG Ingest – die Beyonce and Jay-Z’s “On the Run II” tour ondersteunen. Het nieuwe Infinity SPACEFRAME dat dient als een kinetische backdrop op het podium en Ingest, een nieuwe technologie die camerabeelden bewaart die tijdens de tour gemaakt worden, zijn primeurs in de sector.

VO Citizen en Voice lanceren #GoedOpWeg voor Brussel Mobiliteit

woensdag, 11 juli 2018 14:14

VO Citizen en Voice roepen op tot meer hoffelijkheid en respect op de Brusselse wegen, om het verkeer veiliger te maken voor iedereen. Op dinsdag 5 juni gaf Brussels Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets de aftrap voor een communicatiecampagne die Brusselaars moet aanzetten tot meer respect en hoffelijkheid op de baan. Dit gebeurde naar aanleiding van de Staten-Generaal voor de Verkeersveiligheid in Brussel.

Play AV Rental breidt uit met Sennheiser Digital 6000 serie

vrijdag, 06 juli 2018 13:54

De Play AV verhuurafdeling is de zomer ingegaan met een fikse uitbreiding van het verhuurgamma. Alles staat in het teken van de digitalisering, met als vlaggenschip de Sennheiser Digital 6000 serie. Dankzij zijn hoge weerstand tegen intermodulatie kunnen meer kanalen dan ooit tevoren worden opgezet, perfect voor corporate-, musical- en theaterproducties. Kortom, een meerwaarde voor elke klant!

FMCCA blikt terug op succesvol openingsjaar

dinsdag, 03 juli 2018 09:09

Met de lancering van de campagne ‘Room with a ZOO’ in april 2017 bracht Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (FMCCA) nieuwe perspectieven in de evenementenwereld. Met niet minder dan 60 events in het afgelopen jaar schreef de historische wetenschappelijke onderzoeksorganisatie een succesvol commercieel verhaal. Maar er is meer: het organiseren van meetings in een professioneel conferentiecentrum in een dierentuin opent ook veel ogen voor de impact van natuur en dieren op de evenementenwereld.

Verras je gasten met een insectenproeverij

maandag, 02 juli 2018 19:46

Wil je je gasten of werknemers graag insecten laten proeven op je volgende evenement? I ate a bug laat de deelnemers op een fijne manier proeven van krokante krekels, sprinkhanen en meelwormen. Zo laat je als bedrijf niet alleen zien dat je innovatief bent, maar ook dat je met de toekomst en duurzaamheid bezig bent.

Events waarover gesproken wordt: zo pakt Sylvester het aan

maandag, 02 juli 2018 16:34

Je staat op het punt een evenement te organiseren, maar hoe hou je een zaal van 2.000 werknemers de hele tijd enthousiast bij de les? Of hoe verpak je thema’s zoals GDPR of IOT zó dat het publiek bij elk woord aan je lippen hangt? En hoe voorkom je dat gasten na de eerste stap binnen al denken: “Hoe kom ik hier zo snel mogelijk weer buiten”?

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

maandag, 02 juli 2018 09:02

Push To Talk organiseerde in juni 2018 de openingsevents voor AZ Sint-Maarten. Dit hypermoderne ziekenhuis tilt de medische zorg naar een hoger kwaliteitsniveau en biedt het best mogelijke comfort voor de patiënt. Artsen en medewerkers geven elke dag kleur aan het verhaal van patiënten en hun families. Push To Talk bracht hun verhalen in events en rondleidingen voor 15.000 bezoekers.

Trendy nieuw hotelconcept opent nabij de Efteling, welkom in het GuestHouse Hotel

vrijdag, 29 juni 2018 14:01

Er beweegt veel in het reislandschap en nieuwe trends zoals “staycation”, “experience holidays” en “slow travel” geraken ingeburgerd. Het eerste GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, nabij de Efteling, speelt hierop in. Het hotel combineert het beste van twee werelden: huiselijkheid en hotelfaciliteiten. En met het eerste 6-persoonsbed van Nederland wordt het helemaal een speciale belevenis.

Vlaamse regering nomineert beMatrix als finalist voor ‘Leeuw van de Export 2018’

vrijdag, 29 juni 2018 11:40

Dit jaar reikt Flanders Investment & Trade (FIT) voor het 17e jaar op rij de Leeuw van de Export uit. Deze award betekent een bekroning voor bedrijven die opvallende exportresultaten boeken. Uit alle inschrijvingen werden tijdens een eerste juryronde 6 uitzonderlijke exportsuccesverhalen geselecteerd, die midden juni tijdens de Exportbeurs van FIT door Vlaams minister-president Geert Bourgeois bekend gemaakt werden. beMatrix haalde hier de nominatie binnen in de categorie van grote & middelgrote bedrijven.

VO Citizen komt op voor het recht op abortus

vrijdag, 29 juni 2018 09:44

Op 21 en 22 juni leidde VO Citizen, het bureau voor institutionele communicatie van VO Group, met succes het internationale forum “Allemaal samen voor het recht op abortus ” in Brussel. Het recht om een zwangerschap zelf af te breken, verschilt sterk van land tot land. In België is abortus wel legaal maar het staat nog steeds zwart op wit in het strafrecht als “misdaad tegen de orde der familie en tegen de openbare zedelijkheid”.

Pagina 1 van 61