Nieuwsarchief

Oct 21, 2021, 14:04

Griezel mee met Hanlloween op het Domein van de Grotten van Han

dinsdag, 19 oktober 2021 10:40

Van 30 oktober tot 7 november hangt er een vreemde sfeer met wonderlijke en fantastische Hanlloween wezens in het Domein van de Grotten van Han! 9 dagen Halloween en 4 Nocturnes om te huiveren van plezier! Het is een echte traditie geworden, al 19 jaar lang trakteert het Domein van de Grotten van Han zijn bezoekers op Halloween festiviteiten. 9 feestelijke dagen om te rillen van plezier!

Geen Festivak in 2021

donderdag, 14 oktober 2021 12:26

Festivak, de vakbeurs voor grootschalige evenementen die in november gepland stond, zal dit jaar niet plaatsvinden. Deze beslissing werd genomen na uitgebreid overleg met de sector. In 2022 komt de beurs terug naar ’s-Hertogenbosch, en een jaar later volgt er een Belgische editie.

Unieke editie met 8 Gouden BEA’s

donderdag, 14 oktober 2021 12:23

De BEA-jury is bijna klaar met het opstellen van de lijst van finalisten. Omdat deze BEA 2020-2021 een tijdsspanne van twee jaar bestrijkt, werd de competitie opgedeeld in twee periodes, met name vóór en ná 13 maart 2020. Dit zorgt ervoor dat er dit jaar uitzonderlijk acht gouden awards worden uitgereikt.

Panasonic verlicht iconische Franse architectuur voor de Monumental Tour 2021

donderdag, 14 oktober 2021 12:18

Panasonic projectoren brengen als onderdeel van de Monumental Tour 2021 enkele van Frankrijks meest iconische architecturale monumenten tot leven met een elektronische muziek- en lichtshow. De spectaculaire zintuiglijke ervaring combineert een show van licht en creatieve projectie op historische gebouwen zoals vuurtorens, kastelen en abdijen met de muziek van bekende DJ's.

ACC lanceert mini-cyclus “Media Essentials for Accounts”

dinsdag, 12 oktober 2021 09:59

Het medialandschap wordt alsmaar complexer en van jonge account managers wordt verwacht dat ze hun klanten deskundig adviseren in de keuze van de meest aangewezen touchpoints. Deze hete aardappel gewoon doorschuiven naar het mediabureau is niet langer een optie. Vandaar dat ACC het initiatief neemt om een mini-cyclus op te zetten van drie namiddagen, waarin de essentie van de traditionele-, de inhome- en de digitale media op een interactieve manier uit de doeken wordt gedaan.

Live experience agency meetmarcel kiest voor Onlyhumans

donderdag, 07 oktober 2021 12:11

Het succesvolle live experience agency meetmarcel kiest voor de Onlyhumans-groep om haar krachtige marktpositie de komende jaren te bestendigen en verder uit te breiden. De Onlyhumans-groep gelooft sterk in merkbelevingen en haalt met meetmarcel een partner aan boord die al vier jaar de nummer één-positie bekleedt in het nationale en internationale eventlandschap. Met deze nieuwe stap zet de groep verder in op de ontwikkeling van een unieke, onafhankelijke communicatiegroep binnen de Belgische marcomsector.

SIRHA Lyon 2021: 149.100 professionals aanwezig op deze 20e editie

donderdag, 07 oktober 2021 11:48

Na 5 dagen heeft SIRHA – het internationale salon voor professionals in de horeca, hospitality en voeding – haar deuren opnieuw gesloten. Het moment om de balans op te maken van deze langverwachte 20e editie, die onvermijdelijk in het teken stond van het herstel: bijna 150.000 professionals en meer dan 2.000 exposanten en merken waren aanwezig. 

HD Ledshine blikt terug op zomer vol outdoor projecten

dinsdag, 05 oktober 2021 09:47

Corona deed ons allen ernaar verlangen om buiten te komen én dat deden we ook! Outdoor events draaiden deze zomer opnieuw op ‘volle’ (weliswaar licht aangepaste) toeren. HD Ledshine blikt als trotse LED-schermpartner van verscheidene events fier terug op mooie projecten en kijkt uit naar een najaar waar indoor opnieuw centraal komt te staan.  

Enquête luchtkwaliteit in event venues

donderdag, 30 september 2021 15:02

In het kader van het dossier rond luchtkwaliteit, wil de Event Confederation onderbouwde informatie aanleveren aan het Corona-secretariaat over de huidige ventilatiesituatie in onze sector en de ventilatievoorzieningen in onze industrie. Wij zijn er immers van overtuigd dat onze sector niet kan werken onder de algemene normen in de maatschappij, daarvoor is onze industrie té divers qua activiteiten en té verschillend qua beleving.

De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

donderdag, 30 september 2021 09:17

Maar liefst 24 CD’s en 11 adverteerders hebben een record aantal inzendingen beoordeeld voor de 30° editie van de Best Of Activation Awards. Dat levert een sterke shortlist op van 29 cases van 11 verschillende bureaus, die een Gold, Silver of Bronze Creative BOA kunnen winnen: zowel bij de profit- als bij de non profit cases. De 24 CD’s hakken de knoop door tijdens de tweede, live, ronde op 19 oktober in Lamot te Mechelen.

10 goede redenen om uw professionele evenement op Corsica te organiseren

dinsdag, 28 september 2021 09:43

Organiseert u evenementen en wilt u de juiste oplossing bieden om aan de vraag van uw klanten te voldoen? Dankzij zijn vele troeven heeft Corsica de capaciteit om aan de meest veeleisende specificaties te voldoen. Nabijheid, verandering van omgeving, toegankelijkheid en veiligheid. Deze perfecte combinatie garandeert voor uw evenementen de ideale omstandigheden, tussen professionaliteit en het zoeken naar ontsnapping. Ontdek hieronder de 10 goede redenen om uw professionele evenement op Corsica te organiseren!

Event Confederation: “Blijf de onze sector dit najaar ondersteunen”

woensdag, 15 september 2021 16:25

De Event Confederation roept de verschillende overheden van dit land op om de sector te blijven ondersteunen bij de heropstart dit najaar. Sinds 1 september kan de eventsector terug opstarten, vaak met gebruik van het CST (Covid Safe Ticket) en is hierover zeer opgelucht na 18 maanden verplicht sluiten. Maar deze heropstart zal verder ondersteund moeten worden door een aantal economische maatregelen. Veel bedrijven in de events en beurssector kunnen nog niet economisch rendabel werken gezien hun seizoensgebonden karakter.

TEAMBUILDINGS | Uw collega's weer zien en genieten van leuke momenten samen in teamverband

woensdag, 15 september 2021 14:44

De vakantie is afgelopen en daarmee is het voor velen onder ons weer tijd om terug te keren op de werkvloer. Waarom dit weerzien niet vieren door het organiseren van een teambuildingactiviteit voor uw team? Een aangename en leuke manier om een gezellige tijd met collega's door te brengen. Het Convention Bureau Liège - Spa BusinessLand (een dienst die door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik wordt aangeboden) biedt verschillende nieuwe activiteiten om weer dichter bij elkaar te komen en de banden verder te versterken. Het is de ideale gelegenheid om na de moeilijke afgelopen maanden weer vol goede moed aan de slag te gaan. 

Pagina 1 van 101