Nieuwsarchief

Sep 20, 2017, 4:14

Wat doet een congresbureau zoals Meet in Mechelen eigenlijk?

dinsdag, 19 september 2017 08:14

Je kent het wel. Je krijgt de opdracht om de volgende meeting, personeelsuitstap of eindejaarsfeest te organiseren. Graag ook eens iets anders dan vorig jaar, als het even kan. En origineel. En niet te duur. Doe dan een beroep op Meet in Mechelen. Bespaar jezelf tijd én stress. Wij kennen de stad en omgeving door en door. En strooien met tips en suggesties. Volledig gratis!

DOCK 3: centraal gelegen, multifunctionele eventlocatie met gratis parking

maandag, 18 september 2017 13:31

DOCK 3 is een multifunctionele eventlocatie die centrale gelegen is nabij Antwerpen. Ondanks de vele wegenwerken in Antwerpen kunnen uw gasten onze locatie nog steeds makkelijk bereiken via de op- en afrit van de ring of het openbaar vervoer. Ook parkeren is bij DOCK 3 geen probleem. Onze locatie is omringd met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Samenwerking Mediahuis Connect en Wild Gallery voor leerrijk evenement!

vrijdag, 15 september 2017 09:25

Mediahuis, een Belgisch mediabedrijf, koos voor de zalen van de Wild Gallery voor hun evenement Connect and More sessions. De bedoeling was hun nieuw consumentenonderzoek (Future Forward) voor te stellen aan de adverteerders en andere geïnteresseerden. Mediahuis Connect is de mediaregie waarbij je terecht kan indien je wil adverteren op één van hun kanalen. Zij nodigden intern en extern samen zo’n 110 mensen uit voor dit interessante consumentenonderzoek.

360°-storytelling: het werkt!

vrijdag, 15 september 2017 08:03

Vertel je verhaal crossmediaal: dat is al jaren het speerpunt van Sylvester. Wij combineren beeld en beleving en delen jouw boodschap zo via meerdere kanalen, over de volle 360 graden. Zo blijft een verhaal beter hangen. En dat hebben onze klanten ook gemerkt.

Nieuwe voorzitter voor Febelux

donderdag, 14 september 2017 14:45

Tijdens de Raad van Bestuur op donderdag 7 september is Emile de Cartier verkozen tot nieuwe voorzitter van Febelux, de beroepsassociatie voor de live communicatie sector in België en Luxemburg. Emile neemt hiermee na twee jaar de fakkel over van Frédéric François.

De perslancering van de OPEL Crossland X, een mooie opdracht voor ADC

donderdag, 14 september 2017 13:23

Het was in het prachtige decor van een Italiaanse wijnmakerij, gelegen tussen Treviso en Venetië, dat het evenementenagentschap Eleven³ afgelopen maand mei een perslancering organiseerde voor de nieuwe compacte crossover van Opel: de Crossland X. Gedurende 20 dagen konden 450 Europese journalisten kennismaken met dit nieuwe model, dat kon pronken dankzij de audiovisuele ondersteuning van ADC Production.

Met Vier in Bed als Teambuilding ?!?

donderdag, 14 september 2017 09:55

Iedereen kent wellicht het bekende TV-programma “Met Vier in Bed”… 4 koppels die bij elkaar gaan logeren en dan hun mening geven. Meestal gaat het over klassieke overnachtingen in een bed & breakfast, maar in 2015 heeft Het Domein van de Grotten van Han meegedaan aan de speciale aflevering "buitengewone overnachtingen in België". We hebben toen niet gewonnen, maar sindsdien zeker niet stilgezeten! En dit jaar kunnen we met trots zeggen dat de eenvoudige inrichting van de hut omgetoverd is naar een duurzame en complete lodge!

To The Point Events verwelkomt 3000 festivalgangers tijdens Belgian Journey in Brussel

maandag, 11 september 2017 11:35

Ook dit jaar werd Brussel weer helemaal ingenomen door de People of Tomorrow​.​ Dit jaar ​gebeurde het ​zelfs 2 keer​!​ ​To The Point Events begeleidde in opdracht van Tomorrowland de internationale festivalgangers ​in hun ontdekkingstocht door Brussel​, waar architecturale en culinaire troeven ​ontdekt werden. Een ideale gelegenheid om hen te laten kennismaken met ​onze​ biercultuur, de vele lekkernijen en de ongerepte parels van ​België​.

Volgende eventdrink in Antwerpen op 25 september

maandag, 11 september 2017 08:34

Na een - hopelijk - deugddoende zomer, is het in de event sector intussen terug 'business as usual'. Misschien weer een goed moment om terug in contact te komen met collega's op de eventdrink? De volgende editie is gepland op maandag 25/9/2017 in De Serre in de Lange Gasthuisstraat 29-31 in Antwerpen. Iedereen welkom vanaf 18h30. Inschrijven kan via de website www.eventdrink.be.

Leer je team eens op een andere manier kennen!

vrijdag, 08 september 2017 12:54

Elke persoon brengt bijna even veel tijd door op het werk als thuis en dus worden je collega’s automatisch een beetje je tweede familie. Waarom dan niet eens tijd maken om je team op een andere manier te leren kennen? Thermae Sports in Merchtem is een all-in health club waar je als lid kan genieten van een brede waaier aan sport- en wellnessfaciliteiten, maar ook haar businessklanten legt de club graag in de watten.

Curio Collection by Hilton opent eerste hotel in Nederland

donderdag, 07 september 2017 14:45

Hilton heeft een overeenkomst getekend met Gelasius Vastgoedmaatschappij B.V en Service Hotel and Resort International B.V. voor de opening en het verdere management van The Monastery Hotel Koningsbosch, Curio Collection by Hilton. Het hotel ligt in het Nederlandse Koningsbosch (Echt-Susteren) Limburg, vlakbij de Duitse en Belgische grens. De opening van het hotel staat gepland in 2020 en is het debuut van het exclusieve merk Curio Collection in Nederland.

Brabanthal voluit voor duurzaamheid: drones vliegen groene toekomst tegemoet

donderdag, 07 september 2017 13:07

Onlangs stelde Brabanthal de innovatieve en groene toekomst van deze bedrijvige Leuvense evenementenhal voor. “Mijn oproep tot duurzaamheid voor de Brabanthal vond in het verleden al vaak weerklank bij Erik Jacquemyn, voorzitter van Brabanthal nv, maar dit jaar komt er een heuse doorbraak met tal van nieuwe groene initiatieven”, aldus Carl Devlies, eerste Leuvense schepen (CD&V) en voorzitter van het directiecomité van Brabanthal vzw.

Krekels promotionele partner van Golf Beats Cancer

donderdag, 07 september 2017 11:35

Golf Beats Cancer werd in 2016 opgericht met de bedoeling de golfclubs te ondersteunen in het opzetten van uitdagende en professioneel georganiseerde clubtoernooien voor de amateurgolfer. Niet enkel heeft men tot doel om de recreatieve golfer een leuke en geanimeerde dag te laten ervaren en sportief uit te dagen, het belangrijkste is de deelnemers te sensibiliseren omtrent de verschillende aspecten van kanker en kankerbestrijding.

Het Bierkasteel pakt uit met gigantische toog

dinsdag, 05 september 2017 11:45

Met ‘Het Bierkasteel’ opende brouwerij Van Honsebrouck in 2016 een imposant brouwerijcomplex in Izegem. De evenementenlocatie groeide in geen tijd uit tot een van de succesvolste plekken in ons land voor de organisatie van events. Tijdens het eerste jaar kreeg Het Bierkasteel niet minder dan 50.000 mensen over de vloer. Dat betekent evenwel niet dat Het Bierkasteel op haar lauweren rust. In de indrukwekkende Balzaal bijvoorbeeld werd onlangs een gigantische toog geïnstalleerd en zorgen nieuwe ‘kasteelstoelen’ voor nog meer sfeer.

Pagina 1 van 45