Nieuwsarchief

Feb 23, 2018, 5:27

The Oval Office zet z'n live expertise ten dienste van de Knauf Discovery Days

donderdag, 22 februari 2018 12:10

Voor de ontwikkeling en de praktische organisatie van de tweede Knauf Discovery Days heeft Knauf België een beroep gedaan op de expertise van live + communication bureau The Oval Office. Honderden bouwprofessionals zoals aannemers, handelaren, architecten en projectontwikkelaars hebben de beurs voor bouw- en renovatietechnieken bezocht. Ze konden er de verschillende producten van Knauf ontdekken aan de hand van een vernieuwend traject in Wild Gallery in Brussel.

ECDays 2018 afgelast

donderdag, 22 februari 2018 11:58

Nieuwe events in het verschiet

De ECDays, oorspronkelijk gepland op 8 mei in de Brabanthal in Leuven, wordt afgelast. Dat beslisten de BESA- en Febelux-afgevaardigden op een gemeenschappelijke vergadering. Het draagvlak vanuit de sector bleek niet voldoende groot om het event voor de tweede maal door te laten gaan.

Deco-fact rockt mee met grootste ondernemersorkest van Limburg

dinsdag, 20 februari 2018 10:15

Het grootste ondernemersorkest van Limburg verzamelde op 11 januari op de Nieuwjaarsinvitito van Voka. De Kamer van Koophandel Limburg had dit jaar ‘Voka rocks’ als thema, een knipoog naar de samenhorigheid binnen ondernemingen. Meer dan 2 800 Voka-leden wensten elkaar het beste voor 2018. Ook voorzitter Francis Wanten blikte in zijn speech vooruit en kondigde het SALVO-actieplan aan.

DIRIGO – Hoe kan een tekening helpen bij een volgend event?

vrijdag, 16 februari 2018 13:07

DIRIGO maakte al een stevige start in het nieuwe jaar: we realiseerden enkele (inter)nationale producties in januari, startten een interne werkgroep rond de nieuwe GDPR-wetgeving en sloten ons lidmaatschap af bij B-ESA (Belgian Event Supplier Association). Ook in 2018 ligt onze focus op de praktische support naar bedrijven in de event sector, 2D & 3D tekeningen creëren is hier een belangrijk onderdeel van.

4DX-cinema: de ‘ultimate movie experience’ voor je B2B-event

vrijdag, 16 februari 2018 12:16

Eind 2017 zorgde Kinepolis voor een primeur: de lancering van 4DX-cinema in België, in Antwerpen en Brussel. Hiermee worden de grenzen van filmbeleving verlegd. Als kijker word je ‘part of the action’. Je zit er middenin. Je racet in de wagen, drijft in de oceaan, voelt de wind in je haar en ruikt de bloemen in de wei. Hoe werkt dit precies en hoe pak je hiermee uit bij klanten, relaties of medewerkers? Een inspirerend gesprek met Tom Grymonprez, Country Manager Operations bij Kinepolis België en Luxemburg.

The Oval Office haalt 4 nieuwe overheidsprojecten binnen

vrijdag, 16 februari 2018 11:44

The Oval Office heeft verschillende openbare aanbestedingen gewonnen rond stadsmarketing en innovatie. Zo is het bureau de komende twee jaar vaste communicatiepartner van de Dienst Economie van Stad Gent en van het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie Innoviris. Voor Stad Antwerpen zal het een jaar lang de content van Stadslab2050 mee versterken. En eind 2018 organiseert The Oval Office het 90ste verjaardagcongres van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek.

beMatrix wint iF DESIGN AWARD 2018 met LEDskin®

woensdag, 14 februari 2018 10:33

beMatrix heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs gewonnen. Het winnende product, LEDskin®, won in de discipline ‘Product’, in de categorie ‘public/retail’. Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de iF DESIGN AWARD.

AIM Group International implements a new corporate Code of Ethics

maandag, 12 februari 2018 17:04

The deontological code is valid for all Italian and foreign companies of the Group

AIM Group International, a leading company in congress, meetings and events organisation, has introduced a new corporate Code of Ethics for all Italian and foreign companies of the Group. The Code of Ethics summarises the corporate values of AIM Group International with a commitment to entrepreneurial correctness, fair competition, the enhancement of human resources, loyalty and transparency, professionalism, environmental sustainability and a strict compliance with all laws and regulations.

En de award gaat naar…

maandag, 12 februari 2018 11:56

Any Production, voor het bouwen van een ongeëvenaarde set op Les Magritte du Cinéma en de D6bels Music Awards! Het was een bijzondere uitdaging: 2 sets in 2 weken tijd voor 2 verschillende live shows, maar het team zorgde met decoratie en enkele creatieve Everblocks constructies voor een uitzonderlijk resultaat.

BEA 2018: 24 projecten in de finale

woensdag, 07 februari 2018 09:32

De jury van de Benelux Event Awards heeft bekendgemaakt welke projecten doorstoten naar de finaleronde van de BEA 2018. Op 20 februari zal elk van deze projecten ‘live’ verdedigd worden voor dezelfde jury, die bestaat uit 15 corporate event managers. De officiële uitreikingsceremonie van de trofeeën zal plaatsvinden op 2 mei aanstaande in ICC Gent.

Tech.Lounge Brussels, nieuwe ‘geconnecteerde’ coworking ruimte, opent in Brussel

dinsdag, 06 februari 2018 11:01

Op 1 februari 2018, niet ver van de Europese instellingen, van de nationale luchthaven en in het hart van het toekomstige Brusselse "Mediapark", vond de inhuldiging van Tech.Lounge Brussels plaats, een coworkingruimte uitgerust met de nieuwste technologische toepassingen. Tech.Lounge Brussels bestaat uit 1200 m² vaste of flexibele gedeelde werkruimtes, vergaderruimtes, ontspannings- en netwerkzones, een brainstormcentrum, een opnamestudio en een volledig digitaal trainingsgebied.

Verras uw team én hun kinderen met de grootste dinosaurusshow ter wereld

dinsdag, 06 februari 2018 09:57

Dit jaar zullen de dinosaurussen opnieuw heersen over België… met de terugkeer van WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR, gebaseerd op de succesvolle BBC-televisiereeks. Na voorstellingen in 250 steden en meer dan 9 miljoen toeschouwers start op 20 juli 2018 een gloednieuwe wereldtournee in Newcastle. Van 7 tot 9 december komt WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR terug naar Brussel!

VO Event rekruteert!

dinsdag, 06 februari 2018 08:18

VO Event is op zoek naar twee medewerkers om het team te vervoegen. Het bedrijf, dat gespecialiseerd in evenementencommunicatie, heeft vacatures voor één projectleider en één Room Rental Manager. VO Event organiseert jaarlijks tal van zakelijke en openbare evenementen voor klanten in binnen- en buitenland.

FÆK . plant your event

maandag, 05 februari 2018 13:19

Als verhuurder van artificiële bomen, -planten en -bloemen streeft FÆK voortdurend naar vernieuwing om steevast de beste service en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Sinds kort heeft FÆK ook enkele monsterexemplaren van bomen ter beschikking en zijn er bovendien tal van andere nieuwigheden.

Chocoladesalon Brussel 2018 : Tal van workshops en het Grote Vieruurtje

vrijdag, 02 februari 2018 15:15

Van 2 tot 4 maart 2018 vindt in Brussel het Chocoladesalon plaats. Gewoon wat rondwandelen en alleen kijken? Vergeet het maar! Op het Chocoladesalon kunt u allerlei nieuwigheden proeven, onbekende smaken ontdekken, gloednieuwe recepten uitproberen van de grootste chefs én u leert er de heerlijkste lekkernijen klaarmaken. Kortom, u gaat zelf aan de slag! En dat geldt voor klein én groot!

Always the first to stand out! beMatrix® viert in 2018 '25 years of frame'

vrijdag, 02 februari 2018 10:51

In 2018 viert het bedrijf de 25e verjaardag van het 'originele kadersysteem met de grote gaten' waarmee standenbouwers hun stand modulair kunnen opbouwen. Dit maakt beMatrix tot een betrouwbare partner voor de altijd evoluerende event- en standenbouwsector. Het bedrijf met hoofdkantoor in Belgie is inmiddels een wereldwijd bekend merk met een globaalnetwerk van bePartners & filialen. beMatrix blijft indruk maken door te innoveren en door de opbouw van standen telkens opnieuw uit te vinden, waarbij ze de efficiëntie en doeltreffendheid voortdurend verbeteren.

Van het Autosalon naar Batibouw

vrijdag, 02 februari 2018 08:21

De eerste maand van 2018 is weer voorbij. Dat wil zeggen dat ook het Autosalon is afgelopen. 12 dagen lang werd Brussels Expo omgetoverd tot een grootse autoshow waar allerlei merken hun nieuwste modellen voorstelden. Naast de auto’s staan op het Autosalon ook steeds de hostessen en informanten in de belangstelling. Uiteraard was The Frontline Company weer van de partij!

Hotel & Events Den Berg zoekt een Junior Digital Marketing & Event Coördinator

donderdag, 01 februari 2018 15:58

Evenementenhal Den Berg heeft samen met een gloednieuwe hotelvleugel in 2017 zijn deuren geopend. De voormalige opslagplaats van spoorwegmateriaal achter het oorspronkelijke hotel werd omgetoverd tot de ideale locatie voor particuliere en bedrijfsevents, vergaderingen of conferenties. Om de werking en verdere ontplooiing van deze state-of-the-art locatie in goede banen te leiden, is Events Den Berg op zoek naar een Junior Digital Marketing & Event Coördinator.

Pagina 1 van 54