Catering

Oct 1, 2020, 20:49
Gault&Millau Catering Awards 2020: bekendmaking laureaten & webinar over de toekomst van catering

Gault&Millau Catering Awards 2020: bekendmaking laureaten & webinar over de toekomst van catering

woensdag, 30 september 2020

Op woensdag 30 september 2020 organiseerde Gault&Millau een uniek online webinar waar enerzijds de Catering awards 2020 bekend werden gemaakt en anderzijds een licht werd geworpen op de toekomst van de cateringsector in België. Met deze onlineshow wou Gault&Millau op een passende manier de sector van de grootkeukens en de event catering in de spotlight plaatsen.

“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”

“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”

donderdag, 16 april 2020

De eventsector bestaat uit zeer uiteenlopende bedrijven, zowel qua structuur als qua omvang. Dat betekent dat de aangekondigde steunmaatregelen van de overheden niet voor elk bedrijf even doeltreffend zullen zijn. CEO Bart Vandendooren van Gourmet Invent bekijken we wat de huidige steunmaatregelen betekenen voor zijn bedrijf, en wat de sector verder nog nodig heeft.

Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'

Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'

woensdag, 22 januari 2020

Coeur Catering, een vaste waarde op Film Fest Gent, zet het jaar 2020 culinair en cultureel in met een openbaar project dat boekdelen spreekt. De Gentenaren, die jaar na jaar torenhoog eindigen op de shortlist van beste Belgische cateraars, treden op als exclusieve partner tijdens ‘Van Eyck. Een optische revolutie’, de monumentale retrospectieve rond grootmeester, Jan Van Eyck, in het Museum voor Schone Kunsten.

Pagina 1 van 11