Catering

Nov 23, 2017, 16:11
Uittips: Deze najaarsevents wil je niet missen

Uittips: Deze najaarsevents wil je niet missen

maandag, 16 oktober 2017

Coeur Catering maakt zich op voor de laatste rechte lijn naar 2018. Na een uniek feestjaar voor 70 jaar Philippe Herreweghe Collegium Vocale Gent - met zowel events in België als in Italië -, een geslaagd Festival van Vlaanderen op magnifieke locaties zoals de Vlaamse Opera en De Krook en exclusieve events als de opening van Ace & Tate Brussel, Best Dressed Man van Trends Style en de lancering van Weeknd Collection by H&M, gunnen we je graag een blik op de komende maanden.

Secret Dinners veroveren België

Secret Dinners veroveren België

zondag, 15 oktober 2017

Exclusief en gastronomisch dineren op een extravagante manier die je nooit eerder meemaakte. Hiervoor tekenen Jean Pierre Deschepper, Manu Braff en Peter Monbailleu met Secret Dinners. Laat je meevoeren naar een onverwachte filmische setting op een geheime locatie, bevolkt door vreemde personages. Bereid je voor om een deel te worden van een ervaring waar de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding vervagen.

Zomertip: Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent

Zomertip: Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent

dinsdag, 04 juli 2017

Gaston opent op 1 juli weer de deuren van zijn zomerse pop-up rooftop bar en restaurant. Je geniet er twee maanden lang - tot en met 31 augustus - van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Het zonnigste dakterras van Gent combineert deze zomer bovendien strand en skyline. De moestuin ruimt plaats voor een tropisch strand met strandcabine, waar Gaston huisbereide cocktails en cocktailijsjes serveert.

Gourmet Invent Goes Healthy

Gourmet Invent Goes Healthy

donderdag, 11 mei 2017

Gourmet Invent is een uniek gastronomisch bedrijf voor catering die lekker, puur & van bij ons is. Wij staan voor vernieuwing, verfijning en respect voor de eigenheid van het product. Klantgerichtheid zonder dat we daarbij onze verantwoordelijkheid ten opzichte van een beter leefmilieu uit het oog verliezen is voor ons van primordiaal belang.

Nagenieten van ‘Mechelen hoort Stemmen’ met Repas Catering

Nagenieten van ‘Mechelen hoort Stemmen’ met Repas Catering

donderdag, 04 mei 2017

Onder de noemer ‘Mechelen hoort Stemmen’ organiseert het Festival van Vlaanderen Mechelen elk voorjaar een klassiek muziekfeest dat binnen- en buitenlandse artiesten uitnodigt om het beste van zichzelf te geven op verschillende locaties in Mechelen. De concerten vormen voor de vele genodigden en VIP-gasten een uitstekende gelegenheid om tijdens de receptie achteraf na te kaarten en te netwerken. Repas Catering staat telkens in voor lekkere hapjes en drankjes.

AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa

AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa

dinsdag, 14 maart 2017

Mimosa is een referentie als feestzaal en cateraar in het Meetjesland en ver daarbuiten. Peter Vanhee en zijn team getuigen dag na dag van een grote liefde voor het vak en verwelkomen graag mensen om een bijzonder moment te vieren. Een mooi voorbeeld daarvan is het openingsdiner naar aanleiding van de gloednieuwe campus van AZ Alma in Eeklo.

Pagina 1 van 8