Catering

May 20, 2022, 9:14
J&M Catering kijkt vol goesting vooruit

J&M Catering kijkt vol goesting vooruit

dinsdag, 22 maart 2022

Vol goesting en met een goed gevulde event agenda in het verschiet is het gemotiveerde team van J&M Catering klaar om er 101% voor te gaan! Tijdens een company meeting in het hoofdkantoor in Schelle werden de neuzen alvast weer in dezelfde richting gezet en was het een bijzonder gezellig weerzien onder de collega’s.

Benefietdiner ten voordele van Oekraïne

Benefietdiner ten voordele van Oekraïne

dinsdag, 15 maart 2022

Coeur Catering steekt de slachtoffers uit Oekraïne graag een warm hart onder de riem door te doen waar het in uitblinkt: lekker eten maken! Daarom organiseert Coeur op vrijdag 8 april bij Gaston een benefietdiner ten voordele van Oekraïne. Het doel? Minstens € 5.000,00 ophalen, dat integraal geschonken wordt aan Consortium 1212.

Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021

Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021

dinsdag, 31 augustus 2021

Sirha Lyon, het niet te missen evenement voor professionals in de horeca, het hotelwezen en de voedingssector, vindt plaats in Eurexpo van 23 tot 27 september 2021. Dé internationale referentie op het gebied van presentaties van nieuws en innovaties uit de markten voor Food Service en horeca is voor de editie 2021 volledig vernieuwd.

Coeur Catering terug in ‘full form’

Coeur Catering terug in ‘full form’

donderdag, 10 juni 2021

Het heeft het de afgelopen maanden stevig gejeukt bij het team van Coeur Catering. De drive om uniek gepersonaliseerde, hoogste memorabele evenementen op poten te zetten is namelijk niet te temmen. Nu is Coeur Catering helemaal terug in ‘full form’, en zet het opnieuw volop zijn schouders onder allerhande feestelijke gelegenheden.

Pagina 1 van 13