Catering

Nov 27, 2021, 12:19
Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021

Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021

dinsdag, 31 augustus 2021

Sirha Lyon, het niet te missen evenement voor professionals in de horeca, het hotelwezen en de voedingssector, vindt plaats in Eurexpo van 23 tot 27 september 2021. Dé internationale referentie op het gebied van presentaties van nieuws en innovaties uit de markten voor Food Service en horeca is voor de editie 2021 volledig vernieuwd.

Coeur Catering terug in ‘full form’

Coeur Catering terug in ‘full form’

donderdag, 10 juni 2021

Het heeft het de afgelopen maanden stevig gejeukt bij het team van Coeur Catering. De drive om uniek gepersonaliseerde, hoogste memorabele evenementen op poten te zetten is namelijk niet te temmen. Nu is Coeur Catering helemaal terug in ‘full form’, en zet het opnieuw volop zijn schouders onder allerhande feestelijke gelegenheden.

Gourmet Invent pakt uit met exclusief gastronomisch concept

Gourmet Invent pakt uit met exclusief gastronomisch concept

dinsdag, 10 november 2020

Total-e en Gourmet Invent lanceren een uniek alternatief voor eindejaarsgeschenken of -events: The Experience Box. “Natuurlijk wil je ook – en misschien net vooral – dit jaar je medewerkers en klanten bedanken. Maar het moet vanzelfsprekend coronaproof blijven. Daarom bedachten we een originele oplossing: een onvergetelijk spektakel voor twee aan huis”, vertelt Jeroen Meermans, Managing director van Total‑e.

Top 10 van de eventcateraars 2020

Top 10 van de eventcateraars 2020

dinsdag, 13 oktober 2020

“Wat vond je van het eten?” Het is nog steeds een van de eerste thema’s die ter sprake komen wanneer gasten nakaarten over een evenement dat ze hebben bezocht. De keuze van een cateraar drukt dus een niet te onderschatten stempel op een event. Je kan er dus maar beter voor zorgen dat je met een goede cateringpartner in zee gaat. Dit zijn de cateraars die afgelopen jaar het meest indruk hebben gemaakt…

Pagina 1 van 12