Catering

Sep 20, 2017, 4:09
Gourmet Invent Goes Healthy

Gourmet Invent Goes Healthy

donderdag, 11 mei 2017

Gourmet Invent is een uniek gastronomisch bedrijf voor catering die lekker, puur & van bij ons is. Wij staan voor vernieuwing, verfijning en respect voor de eigenheid van het product. Klantgerichtheid zonder dat we daarbij onze verantwoordelijkheid ten opzichte van een beter leefmilieu uit het oog verliezen is voor ons van primordiaal belang.

Nagenieten van ‘Mechelen hoort Stemmen’ met Repas Catering

Nagenieten van ‘Mechelen hoort Stemmen’ met Repas Catering

donderdag, 04 mei 2017

Onder de noemer ‘Mechelen hoort Stemmen’ organiseert het Festival van Vlaanderen Mechelen elk voorjaar een klassiek muziekfeest dat binnen- en buitenlandse artiesten uitnodigt om het beste van zichzelf te geven op verschillende locaties in Mechelen. De concerten vormen voor de vele genodigden en VIP-gasten een uitstekende gelegenheid om tijdens de receptie achteraf na te kaarten en te netwerken. Repas Catering staat telkens in voor lekkere hapjes en drankjes.

AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa

AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa

dinsdag, 14 maart 2017

Mimosa is een referentie als feestzaal en cateraar in het Meetjesland en ver daarbuiten. Peter Vanhee en zijn team getuigen dag na dag van een grote liefde voor het vak en verwelkomen graag mensen om een bijzonder moment te vieren. Een mooi voorbeeld daarvan is het openingsdiner naar aanleiding van de gloednieuwe campus van AZ Alma in Eeklo.

Repas Catering plaatst lekker slotakkoord achter Autosalon

Repas Catering plaatst lekker slotakkoord achter Autosalon

dinsdag, 07 februari 2017

Net als de voorbije jaren sloten Hyundai, Suzuki, Isuzu en SsangYong hun deelname aan de European Motor Show Brussels, beter bekend als het ‘Autosalon’, af met een feestje voor de mensen die op de verschillende stands dagenlang hun beste beentje hebben voorgezet. Format+ zorgde voor de organisatie en deed beroep op Repas Catering voor het verzorgen van de inwendige mens.

Uitnodiging: Silverspoon kookt in oude spoorwegloods in Londerzeel

Uitnodiging: Silverspoon kookt in oude spoorwegloods in Londerzeel

donderdag, 08 december 2016

Cateringhuis Silverspoon duikt in een nieuw avontuur. Binnenkort opent in Londerzeel de ­­gloednieuwe eventlocatie Den Berg. Terwijl eigenaars Peter & Lieve de laatste hand leggen aan de afwerking verfijnt het team van Silverspoon de laatste gerechten. Met de meest verse ingrediënten toveren ze straks culinaire pareltjes op uw bord. Maar da’s niet alles. Silverspoon staat ook in voor de bediening en tafeldekking. De lat ligt dus hoog op 3 fronten.

Pagina 1 van 7