Event technologies

Nov 27, 2021, 12:52
Crowdscan is klaar om het gezicht van crowd analytics te veranderen

Crowdscan is klaar om het gezicht van crowd analytics te veranderen

donderdag, 24 juni 2021

Crowdscan, de Belgische en wetenschappelijk gedreven technology startup gespecialiseerd in crowd analytics, heeft zijn financieringsronde succesvol afgerond. Zijn unieke propositie, gericht op technologie voor nauwkeurig crowd management met respect voor de individuele privacy, wordt gesteund door zijn belangrijkste investeerders Qbic, The Cronos Group en imec.istart. Dankzij een kapitaalinjectie van EUR 800.000 ziet Crowdscan de toekomst vol vertrouwen tegemoet, met opkomende projecten, verdere innovaties en nieuwe aanwervingen.

Een 100% « fygitaal » eindejaar

Een 100% « fygitaal » eindejaar

donderdag, 07 januari 2021

Traditioneel eindigt het jaar in Wallonië en Brussel met een grote liefdadigheidsactie ondersteund door RTBF: Viva For Life. Priintr is al enkele jaren partner en installeert verschillende soorten fotoanimaties. De organisatie van 2020 moest anders verlopen en creatief zijn. Priintr werden geraadpleegd om interactie te creëren tussen de presentatoren, opgesloten in de kubus, en de kijkers en luisteraars thuis.

Ben jij klaar voor de toekomst van virtuele meetings en events?

Ben jij klaar voor de toekomst van virtuele meetings en events?

dinsdag, 02 juni 2020

PFL is klaar om jouw online evenement naar de next level te tillen. Een board room, grote arena of een zaal volledig ingericht naar jouw wensen? Niets is te gek. Natuurlijk doet PFL dit volledig in real time. Het maakt uw event aantrekkelijker en geeft het meer mogelijkheden: zoals live interactie met uw deelnemers, polls, virtual break-outrooms, .. tot live entertainment/muziek.

Pagina 1 van 16