Event technologies

Jun 22, 2021, 22:28
Een 100% « fygitaal » eindejaar

Een 100% « fygitaal » eindejaar

donderdag, 07 januari 2021

Traditioneel eindigt het jaar in Wallonië en Brussel met een grote liefdadigheidsactie ondersteund door RTBF: Viva For Life. Priintr is al enkele jaren partner en installeert verschillende soorten fotoanimaties. De organisatie van 2020 moest anders verlopen en creatief zijn. Priintr werden geraadpleegd om interactie te creëren tussen de presentatoren, opgesloten in de kubus, en de kijkers en luisteraars thuis.

Ben jij klaar voor de toekomst van virtuele meetings en events?

Ben jij klaar voor de toekomst van virtuele meetings en events?

dinsdag, 02 juni 2020

PFL is klaar om jouw online evenement naar de next level te tillen. Een board room, grote arena of een zaal volledig ingericht naar jouw wensen? Niets is te gek. Natuurlijk doet PFL dit volledig in real time. Het maakt uw event aantrekkelijker en geeft het meer mogelijkheden: zoals live interactie met uw deelnemers, polls, virtual break-outrooms, .. tot live entertainment/muziek.

fielddrive introduceert covid-veilige eventoplossingen

fielddrive introduceert covid-veilige eventoplossingen

maandag, 18 mei 2020

Het 'nieuwe normaal' voor evenementen vereist oplossingen waarmee organisatoren kunnen voldoen aan een reeks snel ontwikkelende voorschriften en veiligheidsmaatregelen die verschillen per regio en type evenement. fielddrive's uitgebreide ervaring in crowd management, toegangscontrole en gezichtsherkenning heeft het mogelijk gemaakt om snel een portfolio van covid-veilige eventoplossingen te ontwikkelen.

Pagina 1 van 16