Event technologies

Feb 21, 2018, 8:11
TymNet doet meer dan alleen wifi

TymNet doet meer dan alleen wifi

vrijdag, 01 december 2017

Altijd en overal bereikbaar zijn is de jongste jaren geëvolueerd van een ‘nice-to-have’ naar een ‘must-have’. Om een betrouwbaar (tijdelijk) netwerk te installeren, kunnen de klanten terecht bij TymNet dat ondertussen op meer dan 15 jaar ervaring kan bogen. “Maar TymNet is meer dan alleen wifi”, vertelt zaakvoerder Giovanni Desramault.

fielddrive is op zoek naar (M/V) Event Project Managers

fielddrive is op zoek naar (M/V) Event Project Managers

donderdag, 30 november 2017

fielddrive heeft reeds meer dan 3.000 evenementen begeleid en staat zelf aan de wieg van verschillende technologische vernieuwingen ter ondersteuning van meetings en events. fielddrive is een software platform in de cloud dat een brede waaier aan onsite diensten zoals live badging, registratie, workshop scanning, digitale schermen en geautomatiseerde bezoekersdetectie met elkaar verbindt en deze koppelt aan een brede waaier van online event management platformen.

Onetec faciliteert ‘European Week of Regions and Cities’

Onetec faciliteert ‘European Week of Regions and Cities’

vrijdag, 20 oktober 2017

Voor achtste jaar op rij top keyleverancier van prestigieus evenement

De Belgische OneTec Group – met hoofdzetel in Brussel en vestigingen in Antwerpen, Rijsel en het Groothertogdom Luxemburg – was in october dit jaar voor de achtste maal op rij top keyleverancier van de ‘European Week of Regions and Cities, georganiseerd door EU Directorate-General and Urban Policiy (DG REGIO) en de European Committee of the Regions (CoR).

Pagina 1 van 12