Event technologies

Apr 25, 2018, 1:00
Meet het succes van jouw congres!

Meet het succes van jouw congres!

vrijdag, 20 april 2018

Wil je graag weten welke workshops het populairst waren? Of wil je de mensen die een bepaalde workshop gevolgd hebben nog een presentatie doorsturen met meer info? Een aanwezigheidsattest bezorgen aan de bezoekers die een bepaalde tijd aanwezig zijn geweest? Dit is mogelijk via het gebruiksvriendelijke online registratiesysteem van Abusol.

De e-mailmarketingtrends van de toekomst!

De e-mailmarketingtrends van de toekomst!

vrijdag, 06 april 2018

Robots die onze boodschappen doen, zelfrijdende auto’s en vuilnisbakken die zichzelf buiten zetten. Dat zijn de dingen waar we aan denken als iemand zegt trends van de toekomst. Het zijn allemaal veranderingen die ons leven makkelijker moeten maken en daar streven we ook naar binnen e-mailmarketing. Wij gaan steeds op zoek naar manieren om de druk op de klant te verlichten en tijd uit te sparen. In dit artikel lees je wat Flexmail voorspelt wat de toekomst ons, e-mailmarketeers zal brengen.

Hiep hiep hoera!

Hiep hiep hoera!

maandag, 26 maart 2018

Hiep hiep hoera… jarig zijn is - ook in de wereld van Ann van Flexmail - altijd een feest! "Deze week was het weer zover! Dat merkte ik niet enkel aan de smsjes, whatsappjes, facebookberichten maar ook aan de  fijne mails in mijn mailbox. Als e-mailmarketing expert zou ik mezelf niet zijn als ik daar niet met een kritisch oog naar kijk. Hieronder geef ik een bloemlezing van mijn favoriete verjaardagsmailtjes."

Zo hoort je personeelsfeest eruit te zien

Zo hoort je personeelsfeest eruit te zien

vrijdag, 23 maart 2018

Wil je graag je personeel bedanken of samen met hen een bepaalde gelegenheid vieren? Nodig hen uit (al dan niet met partner) op jullie bedrijfsfeest en laat hen via het platform van Abusol online registreren. Zo kan je het aantal aanwezigen permanent opvolgen en op die manier andere belangrijke aspecten – denk maar aan catering of een geschenk – op maat inschatten.

Mijn eerste week als stagiair bij Flexmail

Mijn eerste week als stagiair bij Flexmail

maandag, 19 maart 2018

12 weken stage lopen. Het lijkt lang voor studenten en dat zal in sommige gevallen ook wel zo zijn. Voor mij daarentegen was het in een vingerknip vrijdag, stond ik met een glas in de hand op de teamdrink en zat mijn eerste stageweek erop. Waarom Flexmail? Ik koos ervoor om te solliciteren bij Flexmail omdat het een bedrijf is dat tot de top van zijn veld behoort. Mijn doel is om zoveel mogelijk te leren op 12 weken tijd en waar kan dat beter dan bij één van de besten?

Waarom geen online registratiesysteem voor je opening?

Waarom geen online registratiesysteem voor je opening?

maandag, 19 maart 2018

Elke opening of inhuldiging is een heugelijke gebeurtenis. Een periode van hard werk, planning en organisatie loopt op zijn einde en dat wordt met de gepaste festiviteiten in de bloemetjes gezet. Om een duidelijk overzicht te hebben van wie effectief aanwezig zal zijn, kan je via Abusol de genodigden (al dan niet met partner) laten registreren op een registratiewebsite die gemaakt wordt in de look & feel van het event.

Eén adres voor een succesvol onthaal op je beurs: Abusol

Eén adres voor een succesvol onthaal op je beurs: Abusol

vrijdag, 02 maart 2018

Het succes van uw beursdeelname verhogen met Abusol? Gebruik een registratiewebsite voor het versturen van gerichte uitnodigingen, een overzicht van de workshops en sprekers, enz. Onderscheid de bezoekers van de exposanten door gebruik te maken van gepersonaliseerde badges. Via de toepassing van Abusol kunnen sales teams en exposanten de leads van de bezoekers verzamelen op tablets of smartphones.

Pagina 1 van 13