Audiovisueel

Jan 17, 2021, 0:05
ADC projecteert positieve energie in Leuven

ADC projecteert positieve energie in Leuven

dinsdag, 15 december 2020

Tijdens dit sombere jaareinde in het teken van Covid en opsluiting, heeft de Stad Leuven een campagne gelanceerd om de Leuvenaars te steunen en aan te moedigen om vol te houden en zo een snelle terugkeer naar het "samen leven" te bevorderen. ADC Production stond in voor de monumentale projectie van de visuals van deze campagne, zo vertelt Daniel Van Ruyssevelt.

ADC, wanneer het virtuele de werkelijkheid overstijgt

ADC, wanneer het virtuele de werkelijkheid overstijgt

donderdag, 03 december 2020

Lockdown, gezondheidsmaatregelen, telewerken, sociale afstand, beperkt aantal toeschouwers, enz. De evenementenwereld is een van de zwaarst getroffen sectoren tijdens de Covid-19-pandemie. Om vol te houden tijdens het wachten op een hypothetische terugkeer naar normaal, werden actoren gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden. Ook ADC Production bleef niet gespaard, maar kon gelukkig putten uit zijn brede audiovisuele expertise. Het bedrijf biedt u levendige en boeiende virtuele alternatieven voor webinars en andere statische videoconferenties.

ADC verlicht de schouwen voordat ze in rook opgaan...

ADC verlicht de schouwen voordat ze in rook opgaan...

donderdag, 17 september 2020

Wanneer u 's avonds rijdt tussen Val Saint-Lambert en het Standard-stadion in Sclessin, zullen uw ogen ongetwijfeld naar de andere kant van de Maas worden getrokken door de verlichting van de schouwen en de boodschappen die op thermische hout- en pelletcentrale in Awirs worden geprojecteerd… ADC Production zorgde opnieuw voor projecties die de architectuur in de verf zetten.

Pagina 1 van 36