Audiovisueel

Oct 21, 2021, 12:28
Panasonic verlicht iconische Franse architectuur voor de Monumental Tour 2021

Panasonic verlicht iconische Franse architectuur voor de Monumental Tour 2021

donderdag, 14 oktober 2021

Panasonic projectoren brengen als onderdeel van de Monumental Tour 2021 enkele van Frankrijks meest iconische architecturale monumenten tot leven met een elektronische muziek- en lichtshow. De spectaculaire zintuiglijke ervaring combineert een show van licht en creatieve projectie op historische gebouwen zoals vuurtorens, kastelen en abdijen met de muziek van bekende DJ's.

State-of-the-art interactief streamingplatform Wavely blijft innoveren

State-of-the-art interactief streamingplatform Wavely blijft innoveren

woensdag, 08 september 2021

2020, en met uitbreiding 2021, staat geboekstaafd als het jaar van de livestream. We doken allemaal in de studio - of achter de laptop - en voerden onze corporate communicatie via digitale weg. Langzaamaan echter, vinden we terug de weg naar ‘echte’ events. Dit wilt echter niet zeggen dat de straffe online tools die ontwikkeld werden om onze communicatie open te houden en netwerken mogelijk te makenl tot het verleden behoren.  Integendeel. Ook productiehuis MoJuice blijft investeren en innoveren in Wavely, het eigen interactieve streamingsplatform voor straffe events en doorgedreven netwerken.

“Investeren en groeien, ondanks corona”

“Investeren en groeien, ondanks corona”

donderdag, 05 augustus 2021

Heel wat event suppliers hebben het afgelopen jaar noodgedwongen wat gas teruggenomen. Niet zo bij PFL Group uit Beerse. Het bedrijf zag zijn Multihub-concept voor virtuele events boomen, nam met WIMEC een locatie over en begon met PFL-iberia ook nog eens aan een nieuw, internationaal verhaal. CEO Dominic De Gruyter blikt terug op een bewogen, maar desalniettemin succesvol jaar.

“Een tool die ons werk eenvoudiger maakt, en meer business genereert”

“Een tool die ons werk eenvoudiger maakt, en meer business genereert”

dinsdag, 27 juli 2021

Na meer dan een jaar in het magazijn, worden de materialen van de Europese AV-leveranciers stilaan weer wat vaker ingezet. Toch zal het nog even duren voor deze sector er weer helemaal bovenop is. AV-KLOUD wil de AV-sector een duwtje in de rug geven. Dit gloednieuwe platform – dat zijn inspiratie haalde bij o.a. Uber, TripAdvisor en Booking.com – wil AV-leveranciers helpen om hun materialen makkelijker te delen en efficiënter in te zetten. Jo Van den Wijngaerde, geestelijke vader van het initiatief, geeft tekst en uitleg.

Streven naar tweede olympische goud met Panasonic

Streven naar tweede olympische goud met Panasonic

donderdag, 24 juni 2021

Panasonic en de Duitse speerwerper Thomas Röhler, olympisch kampioen in 2016 en Europees kampioen in 2018, werken dit Olympische jaar toe naar zijn tweede Olympisch Goud. De technische uitrusting van Panasonic maken zowel een optimale voorbereiding op de concurrentie als een geavanceerde trainingsanalyse mogelijk. De PT-MZ16KL-laserprojector van Panasonic simuleert het Olympisch Stadion in Tokio om specifiek Röhlers visuele oriëntatie te trainen in een situatie die zo dicht mogelijk bij een wedstrijd ligt. Röhler gebruikt ook Panasonic camera's en een 4K Panasonic TV voor de technisch veeleisende trainings- en bewegingsanalyse.

FlyAway lanceert streamingplatform Vizual

FlyAway lanceert streamingplatform Vizual

dinsdag, 08 juni 2021

Tijdens de coronacrisis hebben online events een welgekomen oplossing geboden. Maar ook na deze moeilijke periode zullen online en hybride events een plek op de markt blijven behouden. FlyAway heeft met Vizual een zeer toegankelijk platform ontwikkeld waarmee organisatoren hun online of hybride events naar een hoger niveau kunnen tillen.

Pagina 1 van 39