Audiovisueel

Apr 23, 2018, 5:19
Video Mapping op Art Event UNDERWATERLOVE

Video Mapping op Art Event UNDERWATERLOVE

maandag, 16 april 2018

Het Art Event UNDERWATERLOVE werd door REALIS op poten gezet met de idee om hun klanten en andere relaties eens helemaal in de watten te leggen en om een avond eens niet alleen over vastgoed te praten. Hoe? Door middel van verfijnde kunst (Domen/VanDeVelde fotografie + Stéphanie Maillart schilderkunst + Euro-art), lekker eten (catering door Hendrickx), goede muziek (Band: The Blue Skies + Dj Tim Arisu en sax) én mooie inkleding door Play AV.

Small is (also) beautiful

Small is (also) beautiful

donderdag, 12 april 2018

Auvicom heeft zeker al zijn sporen verdiend met uit de kluiten gewassen projecten. Denk maar aan een digital signage-project in meer dan 100 winkels voor badkamerspecialist Van Marcke. Of de ‘premium fix install’ bij Skype-Microsoft Luxemburg, waar 10 ruimten volledig werden ingericht met ultraprofessionele apparatuur.

Auvicom spot nieuwste trends op ISE 2018

Auvicom spot nieuwste trends op ISE 2018

dinsdag, 27 februari 2018

Van 6 tot en met 9 februari was de RAI Amsterdam opnieuw de place to be voor ISE 2018, de grootste beurs in de AV-wereld. De 2000 standhouders verspreid over 15 hallen stelden er hun nieuwigheden voor aan de meer dan 80.000 bezoekers. Een recordopkomst! Om in zijn Sales- en Rentingafdeling de meest geavanceerde producten te kunnen aanbieden, volgt Auvicom de ontwikkelingen in de AV-sector op de voet.

Pagina 1 van 21