Audiovisueel

Jul 29, 2021, 22:39
Streven naar tweede olympische goud met Panasonic

Streven naar tweede olympische goud met Panasonic

donderdag, 24 juni 2021

Panasonic en de Duitse speerwerper Thomas Röhler, olympisch kampioen in 2016 en Europees kampioen in 2018, werken dit Olympische jaar toe naar zijn tweede Olympisch Goud. De technische uitrusting van Panasonic maken zowel een optimale voorbereiding op de concurrentie als een geavanceerde trainingsanalyse mogelijk. De PT-MZ16KL-laserprojector van Panasonic simuleert het Olympisch Stadion in Tokio om specifiek Röhlers visuele oriëntatie te trainen in een situatie die zo dicht mogelijk bij een wedstrijd ligt. Röhler gebruikt ook Panasonic camera's en een 4K Panasonic TV voor de technisch veeleisende trainings- en bewegingsanalyse.

FlyAway lanceert streamingplatform Vizual

FlyAway lanceert streamingplatform Vizual

dinsdag, 08 juni 2021

Tijdens de coronacrisis hebben online events een welgekomen oplossing geboden. Maar ook na deze moeilijke periode zullen online en hybride events een plek op de markt blijven behouden. FlyAway heeft met Vizual een zeer toegankelijk platform ontwikkeld waarmee organisatoren hun online of hybride events naar een hoger niveau kunnen tillen.

PRG creëert wereldwijd Digitale Studio’s

PRG creëert wereldwijd Digitale Studio’s

donderdag, 22 april 2021

Het afgelopen jaar heeft PRG een wereldwijd netwerk van studio-omgevingen gecreëerd, waaronder locaties beheerd door en in eigendom van de PRG Alliance partners. Elke locatie is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en techniek om de lokale markt te bedienen en bij uitstek geschikt voor een efficiënte, schaalbare productie van vooraf opgenomen content evenals live-content.

ADC presenteert zijn nieuwe led wall studio

ADC presenteert zijn nieuwe led wall studio

donderdag, 15 april 2021

Omwille van de Covid-lockdown heeft ook ADC Production de omschakeling moeten maken naar events op afstand, virtuele of hybride events. De audiovisuele specialist voor events heeft zojuist zijn green key studio in Zaventem uitgebreid met een ​​LED wall studio. Deze heeft een resolutie van 4K en zorgt voor een 180° onderdompeling. Daniel Van Ruyssevelt van ADC vertelt ons over de troeven van dit staaltje toptechnologie.

Pagina 1 van 38