Audiovisueel

Jul 23, 2017, 20:39
"AV Meets IT Days": U komt toch ook?

"AV Meets IT Days": U komt toch ook?

maandag, 03 juli 2017

We kunnen er niet meer om heen: IT is niet langer weg te denken in de AV-wereld. En dit is nog maar het begin. The future is now! Auvicom laat u op een minibeurs met korte ‘face2face’-productvoorstellingen zien in welke mate informatica- en AV-wereld steeds meer met elkaar versmelten. Wilt u helemaal mee zijn? Prik de ‘AV meets IT Days’ van Auvicom op 5 en 6 september 2017, van 10 tot 19 uur, @Auvicom alvast in uw agenda.

Sylvester racet de zomer in!

Sylvester racet de zomer in!

maandag, 03 juli 2017

Movie-star worden in een retro-race-film op de stoep van het jazzcafé L’Archiduc in Brussel? Yes, we can! Wie op 26 juni afzakte naar Event Street op en rond het St.-Goriksplein vond er het crossmediaal huis Sylvester Productions terug met een non-stop jazz-optreden, een roaring twenties photobooth, en als kers op de taart een crossmediale activiteit waarbij je achter het stuur kon plaats nemen van een retro-racecar.

PRG steunt de European Development Days 2017

PRG steunt de European Development Days 2017

vrijdag, 30 juni 2017

Wanneer 8000 participanten tijdens de 11e editie van de European Development Days (EDD) in Brussel de krachten bundelen om samen tegen de globale armoede te vechten, is het voordehandliggend dat professionaliteit en flexibiliteit essentieel zijn om dit te kunnen waarmaken. In opdracht van Media Consulta Event GmbH was PRG Belgium met grote trots de officiële technische verstrekker voor de EDD 2017 op gebied van belichting, geluid en elektrische distributie.

De kracht van aftermovies

De kracht van aftermovies

donderdag, 29 juni 2017

Aftermovies. Tomorrowland is er groot mee geworden. Aftermovies, filmische verslagen die de beste momenten van je event vastleggen, Tomorrowland is er groot mee geworden. Een simpele marketingtruc met een vaak even simpel concept: schiet knappe beelden, zet er een goeie soundtrack onder en je hebt een winner. Want met zo’n aftermovie heeft iedereen zin om er volgend jaar opnieuw bij te zijn.

Uitnodiging Auvicom AV Meets IT Days

Uitnodiging Auvicom AV Meets IT Days

vrijdag, 02 juni 2017

Auvicom nodigt u en uw collega’s graag uit om deel te nemen aan de “Auvicom AV Meets IT Days” die plaatsvinden op 5 en 6 september 2017 van 10.00 u tot 19.00 u in de kantoren van Auvicom in Halle. Zowel de specialisten van Auvicom als tal van fabrikanten zullen er aanwezig zijn om op al uw vragen te antwoorden.

ADC splitst zich in twee voor GS1

ADC splitst zich in twee voor GS1

donderdag, 01 juni 2017

Van 20 tot 24 februari heeft de wereldwijde organisatie GS1, actief binnen het domein van de normalisering van de coderingmethodes gebruikt in de logistieke keten, zijn Global Forum 2017 in Square Brussels en zijn gala-avond in Tour & Taxis georganiseerd. Voor deze dubbele missie, vertrouwde het evenementenagentschap New Alternative de volledige audiovisuele techniek opnieuw toe aan ADC Production.

Pagina 1 van 16