Audiovisueel

Nov 23, 2017, 16:10
Ga 100% voor 360°

Ga 100% voor 360°

donderdag, 16 november 2017

YouTube, Vimeo en ook Twitter zijn ervan overtuigd: 360° is de toekomst. Wil je als ondernemer iets met video doen, dan kun je je beter verdiepen in 360°. Zo biedt deze technologie je de mogelijkheid als kijker middenin een actiemoment te begeven. Bevind je aan boord van een racewagen, op een speedboot tijdens een spannende achtervolging of midden in een verlaten stuk woestijn.

PRG leverancier van zwevende spiegel en betoverende LED Floor voor de Phoenix Tour

PRG leverancier van zwevende spiegel en betoverende LED Floor voor de Phoenix Tour

vrijdag, 10 november 2017

De Franse Indie-Rockband, Phoenix, startte afgelopen mei 2017 zijn wereldtournee ‘Ti Amo’ in Noord-Amerika, alvorens naar ons af te zakken voor het Europese festival seizoen. Erna reisden ze verder naar het Aziatisch continent en keerden ze uiteindelijk terug voor hun shows in Londen en Parijs in september. PRG France werd gecontacteerd door Live Nation France, erkend organisator van talloze prestigieuze concerten wereldwijd.

Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

maandag, 30 oktober 2017

Panasonic heeft zijn accessoire-assortiment uitgebreid met een nieuwe digitaal bediende spiegelkop voor dynamische en bewegende projecties. Deze serie is speciaal ontworpen voor professionele showintegrators en bestaat uit vier modellen (ET-MH14, ET-MH15, ET-MH17 en ET-MH18) die geschikt zijn voor Panasonic projectoren van 6.200 tot 30.000 lumen voor zowel verhuur als tour-events.

‘Extraordinary 360°’ configuratie met LEDskin®

‘Extraordinary 360°’ configuratie met LEDskin®

donderdag, 26 oktober 2017

Buitengewone toepassing van de beMatrix LEDskin®, ingebouwd in een 360° configuratie voor de tentoonstelling “What’s on the Plate – What children eat” in het Fotografiska museum in Stockholm. Fotografiska For Life en Aftonbladet TV hebben samengewerkt voor dit project om 'Save the Children' te ondersteunen in hun werk om uitgehongerde en zieke kinderen in Oost-Afrika te redden. ‘Save the Children’ is een non-profit organisatie die kinderen helpt over de hele wereld.

Eyecatchers tijdens WK 2018 events zijn onmisbaar

Eyecatchers tijdens WK 2018 events zijn onmisbaar

vrijdag, 20 oktober 2017

De kwalificatie van de Belgen voor het Wereldkampioenschap 2018 gaat gepaard met de organisatie van talloze events. Net als 4 jaar geleden zal ook bij deze editie ons land vol grote schermen staan en de boodschap hierbij is duidelijk: wie een kwalitatief en groot scherm wil zal snel moeten zijn. HD Ledshine, een bedrijf gespecialiseerd in LED-schermen, staat klaar met zowel mobiele eyecatchers als unieke megaschermen.

Soundfield rekent op jouw stem!

Soundfield rekent op jouw stem!

woensdag, 18 oktober 2017

Passie... Voor hun klanten, voor het vak, voor innovatie en ondernemerschap. Dankzij deze gedrevenheid dingt Soundfield mee naar de titel van Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2017, dat ondernemers beloont die van hun passie hun ‘company USP’ hebben gemaakt. Mag Soundfield ook op uw stem rekenen?

ADC tovert de Vurige Stede om tot Lichtstad

ADC tovert de Vurige Stede om tot Lichtstad

vrijdag, 13 oktober 2017

Van 12 tot 27 augustus laatstleden, ontving het binnenplein van het Prinsbisschoppelijk Paleis in Luik ‘La Cité Lumière’, een waar menselijk heldenepos in drie dimensies. Voor deze show die videomapping, dans, optredens en speciale effecten combineerde, deed Tour des Sites Organisation opnieuw een beroep op de audiovisuele expertise van ADC Production.

Pagina 1 van 19