Event Destinations

Oct 21, 2021, 12:59
10 goede redenen om uw professionele evenement op Corsica te organiseren

10 goede redenen om uw professionele evenement op Corsica te organiseren

dinsdag, 28 september 2021

Organiseert u evenementen en wilt u de juiste oplossing bieden om aan de vraag van uw klanten te voldoen? Dankzij zijn vele troeven heeft Corsica de capaciteit om aan de meest veeleisende specificaties te voldoen. Nabijheid, verandering van omgeving, toegankelijkheid en veiligheid. Deze perfecte combinatie garandeert voor uw evenementen de ideale omstandigheden, tussen professionaliteit en het zoeken naar ontsnapping. Ontdek hieronder de 10 goede redenen om uw professionele evenement op Corsica te organiseren!

TEAMBUILDINGS | Uw collega's weer zien en genieten van leuke momenten samen in teamverband

TEAMBUILDINGS | Uw collega's weer zien en genieten van leuke momenten samen in teamverband

woensdag, 15 september 2021

De vakantie is afgelopen en daarmee is het voor velen onder ons weer tijd om terug te keren op de werkvloer. Waarom dit weerzien niet vieren door het organiseren van een teambuildingactiviteit voor uw team? Een aangename en leuke manier om een gezellige tijd met collega's door te brengen. Het Convention Bureau Liège - Spa BusinessLand (een dienst die door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik wordt aangeboden) biedt verschillende nieuwe activiteiten om weer dichter bij elkaar te komen en de banden verder te versterken. Het is de ideale gelegenheid om na de moeilijke afgelopen maanden weer vol goede moed aan de slag te gaan. 

Zwitserland introduceert Swisstainable

Zwitserland introduceert Swisstainable

donderdag, 02 september 2021

Zwitserland is altijd een voorloper geweest en is dat nog steeds op veel verschillende onderwerpen. Swisstainable is het nieuwste actuele onderwerp dat wordt behandeld door het Switzerland Convention and Incentive Bureau (SCIB). Het Brusselse SCIB-kantoor is trots om aan te kondigen dat het in oktober opnieuw de bekende jaarlijkse netwerkworkshop voor agentschappen en professionele organisatoren organiseert.

Pagina 1 van 8