Event Destinations

Oct 24, 2018, 0:13
MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

maandag, 08 oktober 2018

Wist u dat er ten noorden van Gent in het Meetjesland ook interessante venues te vinden zijn voor uw bedrijfsevenement of meeting? Deze locaties beschikken over extra voordelen zoals een goede bereikbaarheid, gratis parking en competitieve prijzen. Geïnteresseerd?  MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit om gratis deel te nemen aan een inspirerende ontdekkingsdag rond meeting- en teambuildingmogelijkheden in het Meetjesland.

Luik, de provincie met een vurig verlangen om aantrekkelijk te zijn

Luik, de provincie met een vurig verlangen om aantrekkelijk te zijn

dinsdag, 13 maart 2018

De provincie Luik heeft twee historische, toeristische en economische steden en draaischijven, namelijk Luik en Spa, en bezit dus alle troeven die nodig zijn om zakenmensen aan te trekken. Met ruimtes voor congressen en beurzen in de meest exclusieve special venues, lenen de ontelbare en diverse infrastructuren zich uitstekend voor congressen, seminaries, vergaderingen, evenementen en incentives. De provincie Luik ligt op amper één uur rijden van Brussel en Aken, op twee uur van Parijs en op drie uur van Londen. Bovendien is de provincie, dankzij het TGV-station en de luchthaven, uiterst gemakkelijk bereikbaar voor organisatoren en deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Kortom, eindeloze mogelijkheden die voortdurend veranderen en die zo snel mogelijk willen worden ontdekt...

“Provence Alpes Côte-d’Azur” in Antwerpen en in Brussel op  26 en 27 juni

“Provence Alpes Côte-d’Azur” in Antwerpen en in Brussel op 26 en 27 juni

vrijdag, 12 mei 2017

Meeting specialisten uit de Provence en de Azurenkust zijn op maandag 26 juni in Antwerpen en op dinsdag 27 juni in Brussel om hun regio "PACA" te promoten. "Provence Côte d’Azur Events" en het "Comité Régional du Tourisme Côte d’Azur" stellen hun troeven voor aan meeting- seminar- & incentive organisers. U krijgt de gelegenheid om MICE aanbieders te ontmoeten uit Cannes, Nice, Marseille, Monaco ….  die aan uw noden antwoorden bij de organisatie van uw volgend evenement in Zuid-Frankrijk.

The Contact Factory stelt nieuwe site en MICE agenda 2017 voor

The Contact Factory stelt nieuwe site en MICE agenda 2017 voor

vrijdag, 06 januari 2017

The Contact Factory - contacts for your meetings & events is een platform dat organisatoren van seminaries, congressen en incentives samenbrengt met Convention - en Toerisme Bureaus uit allerlei landen en regio’s. Tijdens de workshops - diners - presentaties - business lunchs, georganiseerd door The Contact Factory, ontmoet u persoonlijk de partners van Convention Bureaus, zijnde: hoteliers, verantwoordelijken van bijzondere locaties, congress centers, restaurants, musea, meeting en incentive specialisten …

Singapore: Incentives tussen modernisme en traditie

Singapore: Incentives tussen modernisme en traditie

vrijdag, 22 januari 2016

Als Singapore een van de populairste congressteden van de wereld is, dan is dit zeker niet toevallig. De stadstaat, die zowel warm, proper en veilig is, beschikt over een arsenaal van infrastructuren die perfect geschikt zijn voor het ontvangen van zakelijke evenementen. Met zowel futurisme, traditie en groene ruimtes, is Singapore een bestemming die ook heel wat mogelijkheden biedt op vlak van incentives.

Singapore: De tijger van de zakenreizen

Singapore: De tijger van de zakenreizen

dinsdag, 03 november 2015

De Republiek Singapore wordt vaak als voorbeeld genoemd omwille van het economische succes van het land, en is nu een van de populairste bestemmingen voor incentives en congressen geworden. Te midden van hypermoderne wolkenkrabbers bezit de stadstaat een modern MICE-infrastructuurnetwerk.

Een financieel congres in het hart van de Aziatische economie

Een financieel congres in het hart van de Aziatische economie

dinsdag, 03 november 2015

Het Sibos-congres, dat wordt georganiseerd door SWIFT, is het eerste wereldevenement van de financiële diensten. Dit evenement, dat zowel een conferentie, tentoonstelling als netwerkevenement is voor de financiële wereld, wordt in oktober in Singapore georganiseerd en zou zo’n 7000 deelnemers uit alle uithoeken van de wereld moeten aantrekken. Sven Bossu, directeur van het Sibos-event, legt de voornaamste redenen aan ons uit waarom zijn team deze keer besliste om het tijdelijk hoofdkantoor in Singapore te vestigen.

Pagina 1 van 2