Event Destinations

Aug 17, 2018, 19:02
“Provence Alpes Côte-d’Azur” in Antwerpen en in Brussel op  26 en 27 juni

“Provence Alpes Côte-d’Azur” in Antwerpen en in Brussel op 26 en 27 juni

vrijdag, 12 mei 2017

Meeting specialisten uit de Provence en de Azurenkust zijn op maandag 26 juni in Antwerpen en op dinsdag 27 juni in Brussel om hun regio "PACA" te promoten. "Provence Côte d’Azur Events" en het "Comité Régional du Tourisme Côte d’Azur" stellen hun troeven voor aan meeting- seminar- & incentive organisers. U krijgt de gelegenheid om MICE aanbieders te ontmoeten uit Cannes, Nice, Marseille, Monaco ….  die aan uw noden antwoorden bij de organisatie van uw volgend evenement in Zuid-Frankrijk.

The Contact Factory stelt nieuwe site en MICE agenda 2017 voor

The Contact Factory stelt nieuwe site en MICE agenda 2017 voor

vrijdag, 06 januari 2017

The Contact Factory - contacts for your meetings & events is een platform dat organisatoren van seminaries, congressen en incentives samenbrengt met Convention - en Toerisme Bureaus uit allerlei landen en regio’s. Tijdens de workshops - diners - presentaties - business lunchs, georganiseerd door The Contact Factory, ontmoet u persoonlijk de partners van Convention Bureaus, zijnde: hoteliers, verantwoordelijken van bijzondere locaties, congress centers, restaurants, musea, meeting en incentive specialisten …

Singapore: Incentives tussen modernisme en traditie

Singapore: Incentives tussen modernisme en traditie

vrijdag, 22 januari 2016

Als Singapore een van de populairste congressteden van de wereld is, dan is dit zeker niet toevallig. De stadstaat, die zowel warm, proper en veilig is, beschikt over een arsenaal van infrastructuren die perfect geschikt zijn voor het ontvangen van zakelijke evenementen. Met zowel futurisme, traditie en groene ruimtes, is Singapore een bestemming die ook heel wat mogelijkheden biedt op vlak van incentives.

Singapore: De tijger van de zakenreizen

Singapore: De tijger van de zakenreizen

dinsdag, 03 november 2015

De Republiek Singapore wordt vaak als voorbeeld genoemd omwille van het economische succes van het land, en is nu een van de populairste bestemmingen voor incentives en congressen geworden. Te midden van hypermoderne wolkenkrabbers bezit de stadstaat een modern MICE-infrastructuurnetwerk.

Een financieel congres in het hart van de Aziatische economie

Een financieel congres in het hart van de Aziatische economie

dinsdag, 03 november 2015

Het Sibos-congres, dat wordt georganiseerd door SWIFT, is het eerste wereldevenement van de financiële diensten. Dit evenement, dat zowel een conferentie, tentoonstelling als netwerkevenement is voor de financiële wereld, wordt in oktober in Singapore georganiseerd en zou zo’n 7000 deelnemers uit alle uithoeken van de wereld moeten aantrekken. Sven Bossu, directeur van het Sibos-event, legt de voornaamste redenen aan ons uit waarom zijn team deze keer besliste om het tijdelijk hoofdkantoor in Singapore te vestigen.

De spinresonantie-sector komt samen in Singapore

De spinresonantie-sector komt samen in Singapore

dinsdag, 03 november 2015

In mei volgend jaar ontvangt Singapore de 24ste internationale jaarvergadering van de ISMRM, de internationale associatie voor medische spinresonantie. Roberta A. Kravitz, de uitvoerende directeur van deze vereniging die regelmatig cursussen, workshops en bijeenkomsten organiseert in de vier uithoeken van onze planeet, legt ons uit waarom men heeft gekozen voor de Aziatische metropool.