Event Destinations

Nov 29, 2022, 18:16
Mechelen zet in 2023 volop in op teambuildings

Mechelen zet in 2023 volop in op teambuildings

maandag, 21 november 2022

Met zijn handige ligging, diverse locaties en korte afstanden is Mechelen een stad die zich uitstekend leent als decor voor teambuildings. Om dit potentieel nog beter te gaan benutten organiseert Meet in Mechelen een competitie voor teambuildingagentschappen, die het volledige jaar 2023 zal overspannen. Jan Simons van Meet in Mechelen legt ons uit hoe alles in zijn werk gaat.

Kom als VIP naar deze Oostendse topevents

Kom als VIP naar deze Oostendse topevents

donderdag, 17 november 2022

2023 wordt opnieuw een hoogmis voor wie houdt van cultuur en lekker eten en drinken. Verschillende topevents in Oostende voorzien namelijk weer de mogelijkheid om VIP arrangementen te boeken. We geven jullie graag meer info over de mogelijkheden op Filmfestival Oostende (27 januari - 4 februari) en Oostende voor Anker (1 - 4 juni).

Wallonië, de ideale winterbestemming

Wallonië, de ideale winterbestemming

donderdag, 27 oktober 2022

Na een warme zomer pronkt de herfst momenteel met zijn mooiste kleuren. Ook de winter zal niet lang meer op zich laten wachten, om alles met een mooie witte mantel te bedekken... Kastelen en andere Waalse eventlocaties zullen dan hun belangrijkste troeven bovenhalen, namelijk de warmte van het leven, het gevoel van gastvrijheid en cocooning om u te laten genieten van seminars, vergaderingen en andere eindejaarsdiners, letterlijk bij het haardvuur. Wallonie Belgique Tourisme helpt u graag bij het vinden van de ideale plek voor uw groep…

Het nieuwe Cap St Georges in Paphos, Cyprus bestemd om ontdekt te worden

Het nieuwe Cap St Georges in Paphos, Cyprus bestemd om ontdekt te worden

donderdag, 27 oktober 2022

Het luxueuze Cap St Georges Hotel & Resort ligt in Paphos, bij de ingang van het Akamas National Park, naast de kerk van Saint George en de Romeinse archeologische vindplaats. Ver van de drukte van de stad en praktisch ondergedompeld in de azuurblauwe zee met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, is Cap St Georges een bestemming op zich en die heeft al verschillende prijzen gewonnen in internationale architectuurwedstrijden.

IELA congres te gast in Brugge

IELA congres te gast in Brugge

dinsdag, 28 juni 2022

Van 27 juni tot en met 1 juli is Brugge gaststad voor het 37ste jaarlijkse IELA congres. IELA staat voor International Exhibiton Logistics Association, een wereldwijd professioneel netwerk van logistieke dienstverleners voor de beurs- en eventindustrie. De associatie houdt zich bezig met uitdagingen op vlak van transport en logistiek verbonden aan internationale events en beurzen.

Pagina 1 van 12