Event Destinations

Feb 20, 2019, 18:13
Enkele tips van Convention Bureau Liège – Spa Businessland

Enkele tips van Convention Bureau Liège – Spa Businessland

woensdag, 20 februari 2019

Om u weer in vorm te krijgen en dit nieuwe jaar goed te beginnen heeft het Convention Bureau Liège – Spa Businessland enkele goede tips voor u! Zegt men niet vaak dat een glaasje de beste remedie is? Voeg de daad bij het woord en doe mee aan een ginworkshop van Discover Belgium! Begin het jaar goed en daag uw collega’s uit tijdens een originele teambuilding georganiseerd door Weventures! De meest toegewijden onder u kiezen wellicht voor Kloster Heidberg voor de organisatie van hun evenement. Dit klooster heeft onlangs het kwaliteitslabel niveau II gekregen, voor superieure dienstverlening.

Montréal als rolmodel voor Brusselse eventwereld

Montréal als rolmodel voor Brusselse eventwereld

vrijdag, 25 januari 2019

"Alleen ga je sneller, maar samen geraak je verder", zo zou men de filosofie kunnen samenvatten die de voorbije 20 jaar van Montréal de belangrijkste Noord-Amerikaanse stad voor internationale evenementen heeft gemaakt. Tijdens een conferentie omtrent creatieve industrieën en events, die in het kader van de Masteropleiding Event Management werd georganiseerd aan het Institut des Hautes Études des Communications Sociales (IHECS), vertelde Denis Coderre, burgemeester van Montréal tussen 2013 en 2017, hoe zijn stad een evenementieel rolmodel is geworden. Een model dat ook voor Philippe Close, burgemeester van Brussel, een inspiratie is om het event-gebeuren in zijn stad te dynamiseren en te professionaliseren…

Knokke-Heist organiseert voor het eerst een eigen uniek Lichtfestival

Knokke-Heist organiseert voor het eerst een eigen uniek Lichtfestival

dinsdag, 27 november 2018

Van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019 wordt één van de bekendste en meest sfeervolle kustgemeenten in België omgetoverd tot een spectaculair lichtsprookje. Knokke-Heist komt dit eindejaar met een eigen, uniek Lichtfestival. Het magische outdoor evenement - dat voor de allereerste keer plaatsvindt in Knokke-Heist - is één van de eerste lichtfestivals dat een verhaal als leidraad gebruikt. Reden te meer om tijdens de donkerste periode van het jaar een bezoek te brengen aan het bruisende Knokke-Heist.

© Jan Darthet

Brugge, een gedroomde MICE-bestemming

vrijdag, 26 oktober 2018

Brugge staat internationaal bekend om haar geschiedenis en bourgondisch karakter, haar wereldberoemde reien, haar rijk culinair aanbod… Tegen deze achtergrond is de Werelderfgoedstad ook een gedroomde locatie voor het organiseren van congressen, vergaderingen, seminaries, incentives en teambuildings. Het MICE-aanbod binnen de stad is dan ook heel sterk. Congresbureau Meeting in Brugge neemt u mee naar de beste locaties en partners.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

maandag, 08 oktober 2018

Wist u dat er ten noorden van Gent in het Meetjesland ook interessante venues te vinden zijn voor uw bedrijfsevenement of meeting? Deze locaties beschikken over extra voordelen zoals een goede bereikbaarheid, gratis parking en competitieve prijzen. Geïnteresseerd?  MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit om gratis deel te nemen aan een inspirerende ontdekkingsdag rond meeting- en teambuildingmogelijkheden in het Meetjesland.

Pagina 1 van 2