Event Agencies

Jul 27, 2024, 6:11
Folks ondersteunt de aanpassing aan de klimaatverandering

Folks ondersteunt de aanpassing aan de klimaatverandering

donderdag, 04 juli 2024

Op 8 en 9 februari was het Palais des Congrès in Luik het toneel voor ‘Climate Chance Europe 2024 Wallonia’, een top omtrent de aanpassing aan de klimaatverandering en oplossingen gebaseerd op de natuur en veerkracht. De organisatie van deze allereerste Europese top omtrent deze aanpassingsuitdagingen, in het kader van het Belgische Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, werd toevertrouwd aan het evenementenbureau Folks. Een enorme uitdaging, zo legt Margaux Lempereur, projectmanager bij Folks, ons hieronder uit…

“Creativiteit gekoppeld aan een sterke organisatie”

“Creativiteit gekoppeld aan een sterke organisatie”

donderdag, 20 juni 2024

De carrière van Ruben Schroyen leek aanvankelijk een totaal andere weg op te gaan. Maar een toevallige ontmoeting op het WK voetbal in 1998 gaf zijn professionele leven een compleet nieuwe wending en leidde tot de oprichting van een eigen agentschap. Vandaag, meer dan twee decennia later, is way2events een gevestigde naam op vlak van incentives, teambuildings en corporate events.

Gent: meer dan ooit een creatieve hotspot

Gent: meer dan ooit een creatieve hotspot

dinsdag, 18 juni 2024

Bij het bestuderen van de lijst van Belgische event agencies, valt het op hoeveel bureaus er in Gent gevestigd zijn. Zorgt het samenstromen van de Schelde en de Leie voor een bijzondere bron van creativiteit? Of is er een andere verklaring waarom de stad is uitgegroeid tot een evenementiële hotspot? Experience Magazine nodigde zeven agentschappen met een hoofdzetel of een kantoor in Gent uit rond de tafel in Van der Valk Hotel Gent, om op zoek te gaan naar het geheim van de Arteveldestad, maar ook om het te hebben over de actuele thema’s binnen de sector.

Sylvester TV wint Video Experience Day Award

Sylvester TV wint Video Experience Day Award

maandag, 10 juni 2024

Sylvester, een vooraanstaand productiehuis en evenementenbureau, heeft de begeerde Video Experience Day award gewonnen in de categorie ‘Employer Branding & Recruitment’. De prijs werd op 4 juni 2024 uitgereikt tijdens de 25ste editie van de Video Experience Day in Brugge, een inspirerende jubileumeditie die de beste corporate branding video’s van het jaar in de kijker heeft gezet.

Way2events: Innovatieve en exclusieve eventoplossingen

Way2events: Innovatieve en exclusieve eventoplossingen

maandag, 03 juni 2024

way2events ziet elk evenement als een gelegenheid om unieke momenten van beleving te creëren. Met meer dan twintig jaar ervaring in het organiseren van hoogwaardige evenementen, incentives en sportreizen, biedt het agentschap exclusieve oplossingen die perfect zijn afgestemd op de specifieke wensen en doelen van zijn cliënten. Zin voor innovatie en aandacht voor exclusiviteit zorgen ervoor dat elk project zonder meer wordt omgezet in een buitengewoon succes.

Pagina 1 van 100