Event Agencies

Jul 6, 2022, 3:52
Sylvester organiseert het inhuldigingsfeest van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen

Sylvester organiseert het inhuldigingsfeest van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen

dinsdag, 28 juni 2022

Onder een stralende zon gaven presentatoren Carl Huybrechts en Esohe Weyden op zaterdag 18 juni kort na de middag de aftrap van een groots en druk bijgewoond volksfeest op de Grote Markt waarmee de heropening van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen gevierd werd. Het volksfeest was live te volgen op ATV. Een uitgebreid Sylvester-team leidde alles in goed banen en zorgde voor een onvergetelijk show-gebeuren met veel acts, leuke randanimatie, Radio Minerva, verrassende muziekoptredens, DJ’s, een indrukwekkend inhuldigingsmoment en als apotheose een heuse meezingmusical vanuit het stadhuis. Massaal veel Sinjoren en toeristen beleefden een dag die ze zich nog lang zullen herinneren.

Le Carnaval des Animaux

Le Carnaval des Animaux

dinsdag, 28 juni 2022

Luc Petit is wereldwijd bekend op het gebied van entertainment en evenementen voor zijn creaties die circuskunst, orkest en videoprojecties combineren. Dit keer pakt de regisseur een monument van klassieke muziek aan: Le Carnaval des Animaux, een prachtig bestiarium gecomponeerd in 1886 om de "Mardi Gras" van een cellistvriend te versieren.

Sigma en The Oval Office op zoek naar Straffe Fixers

Sigma en The Oval Office op zoek naar Straffe Fixers

woensdag, 15 juni 2022

Sigma, de federatie van invoerders van materieel voor (burgerlijke) bouw en goederenbehandeling kent een forse economische groei. Tijdens de afgelopen twee "Corona-jaren" groeiden de bedrijven uit de sector met gemiddeld 22% en ook voor de komende jaren verwacht de sector verder te groeien. Alle bedrijven kampen echter met een tekort aan instroom van technisch personeel. Naargelang de grootte van het bedrijf hebben ze 2 tot 50 openstaande vacatures. Om de unieke troeven van de sector zoals innovatie, flexibiliteit, afwisseling en autonomie bekend te maken en te promoten, creëerde The Oval Office de employer branding campagne Straf Gefixt!

Push To Talk organiseert succeseditie van de ASTRID User Days 2022

Push To Talk organiseert succeseditie van de ASTRID User Days 2022

dinsdag, 07 juni 2022

Live communicatiebureau Push To Talk organiseerde de ASTRID User Days 2022 op 18 en 19 mei in Louvexpo in La Louvière. Een tweedaagse beurs die volledig in het teken staat van de digitale vernieuwing van kritieke (tele)communicatie. Push To Talk organiseerde het ganse evenement, zorgde voor alle video’s, zette zich voor zowel het visuele werk als de praktische kant voor de vele standhouders in en leidde zo alles in goede banen. 

Utopia events en OMcollective organiseren eerste CO2-neutrale marketingevent in België

Utopia events en OMcollective organiseren eerste CO2-neutrale marketingevent in België

dinsdag, 31 mei 2022

Op 26 september gooit het Elisabeth Center in Antwerpen haar deuren open voor de vierde editie van OMconference, een jaarlijks marketingevent waarbij de marketing beslissingsnemer ondergedompeld wordt in een bad vol inspirerende sprekers en waarbij hij ruimschoots de tijd krijgt om te netwerken met gelijkgestemden. Dit jaar is duurzame marketing hét hot topic. Een boeiend thema waar de marketing beslissingsnemer een belangrijke rol in speelt tegenover zijn/haar merk en de klanten. En OMconference walks the talk, want het wordt het eerste CO2-neutrale marketingevent in België. En dat met de deskundige begeleiding van Utopia Events uit Gent.   

Rock’n Roll at the Mia’s

Rock’n Roll at the Mia’s

maandag, 23 mei 2022

Na twee jaar afwezigheid waren de Mia’s helemaal terug! Fast Forward organiseerde de aansluitende afterparty voor het grootste Belgische muziekfeest, en het was een muzikale knaller van formaat. Paleis 11 werd een ruige music hall waar het rock ’n roll gehalte niet ver te zoeken was.

Pagina 1 van 87