Event Agencies

Jan 22, 2020, 4:31
Het leven is leuker… als je zingt!

Het leven is leuker… als je zingt!

woensdag, 08 januari 2020

Muziek is alomtegenwoordig in ieders leven. Wie neuriet zijn favoriete liedje niet onder de douche of wie heeft er nooit van gedroomd om zanger te zijn? Schrijven en zingen, dat is nu precies wat Music4Biz je aanbiedt in de vorm van een teambuildingactiviteit die tegelijkertijd leuk, verrijkend, creatief en verenigend is.

KIXX start het nieuwe jaar met overname Magenta

KIXX start het nieuwe jaar met overname Magenta

woensdag, 08 januari 2020

Mark Caelenberghe, CEO van het strategisch marketing- en communicatiebureau KIXX, breidt zijn organisatie verder uit. Nadat hij vorig jaar al dochterbedrijf Digital KIXX boven de doopvont hield, heeft Caelenberghe nu ook het bekende reclamebureau Magenta uit Sint-Andries-Brugge overgenomen. KIXX groeit zo stilaan uit tot een groep van marketing- en communicatiebedrijven met 20 medewerkers.

The Oval Office laat u Van Eyck beleven!

The Oval Office laat u Van Eyck beleven!

woensdag, 18 december 2019

Tijdens het Van Eyck-jaar komt de Vlaamse meester Jan Van Eyck een heel jaar lang tot leven door een waaier aan events en activiteiten. Zo is er in de Gentse Sint-Niklaaskerk Lights on Van Eyck, een multimediale totaalbeleving rond het oeuvre van de grootmeester. Als exclusieve partner biedt The Oval Office VIP-pakketten aan om het digitaal huzarenstukje far from the crowd te ervaren.    

Ben jij onze ‘lucky number 7’ ?

Ben jij onze ‘lucky number 7’ ?

dinsdag, 17 december 2019

JADA events heeft er een zeer succesvol 2019 opzitten en 2020 ziet er alvast veelbelovend uit. Daarom lijkt het ons NU het ideale moment om ons team te versterken met een enthousiaste event manager. Ben jij geïnteresseerd om onze ‘Lucky number 7’ te zijn? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat!

Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY

Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY

vrijdag, 06 december 2019

The war on talent is on. In 2020 laten de hogescholen en universiteiten weer een verse lading young potentials op de wereld los. EY Careers wil uit die groep afgestudeerden de beste kandidaten filteren en hen ervan overtuigen dat EY hen de carrière van hun dromen kan bezorgen. ‘Step into the spotlight’ is hun motto, want bij EY draait het allemaal om jou. Samen met Fast Forward profileerden ze zich, voor het tweede jaar op rij, als aantrekkelijke werkgever met ExplorEY.

Pagina 1 van 65