Event Agencies

May 7, 2021, 19:09
Push To Talk breidt uit en zoekt twee Project Managers Communicatie

Push To Talk breidt uit en zoekt twee Project Managers Communicatie

donderdag, 22 april 2021

Het afgelopen jaar hebben bedrijven de traditionele fysieke events even in de koelkast moeten stoppen. Maar dat betekent niet dat ze in die periode niet hebben gecommuniceerd. Push To Talk heeft de voorbije maanden de handen vol gehad met het tot leven brengen van de sterke verhalen van bedrijven, overheden en organisaties. In die mate zelfs dat het live communicatie agentschap nood heeft aan versterking.

Deceuninck trakteert!

Deceuninck trakteert!

donderdag, 15 april 2021

De Ronde van Vlaanderen, geen volksere traditie waar massaal zo naar uitgekeken wordt. Elk jaar opnieuw gaat wielerminnend Vlaanderen voor één dag volledig uit zijn dak. Voor Deceuninck is dat jaarlijks een topdag vol beleving, ambiance en kippenvel. Met behulp van Fast Forward bezorgde Deceuninck 500 architecten een onvergetelijke wielerdag.

20ste verjaardag Advanced Fair en Two cents

20ste verjaardag Advanced Fair en Two cents

donderdag, 08 april 2021

2021 is een bijzonder jaar voor Advanced Fair en dochteronderneming Two cents. Het Brusselse event management en communicatiebedrijf viert met trots zijn porseleinen jubileum. Advanced Fair is gespecialiseerd in de organisatie van B2B- en B2C-evenementen terwijl Two cents zich toespits op alles wat content, (digitale) campagnes en communicatie is. Dankzij deze 360° aanpak groeide Advanced Fair en Two cents uit tot een vaste waarde met een stevig klantenbestand in de bouw- en woonsector.

Pagina 1 van 77