Event Agencies

Jul 30, 2021, 0:39
It’s time to dance again!

It’s time to dance again!

donderdag, 15 juli 2021

Na meer dan anderhalf jaar afstand houden, thuiswerk en het uitblijven van events, is het eindelijk tijd om opnieuw te dansen. Dazzle Events is herrezen en start de zomer met een unieke pop-up! Bovendien wordt het team versterkt door de komst van Lieselot Meesschaert, die nog eens 6 jaar event-ervaring bijbrengt op de teller van Dazzle Events.

Whisk creëert live experiences voor bedrijven

Whisk creëert live experiences voor bedrijven

donderdag, 08 juli 2021

Ondanks de onzekere tijden in de eventsector, verschijnt er met Whisk een nieuwe naam in de markt van de B2B event agencies. Een nieuwe naam, maar wel met een pak knowhow. ‘Chief Whiskers’ Evita Janssens en Jelle Leplae hebben samen meer dan 25 jaar professionele ervaring in het uitwerken van evenementen van diverse omvang. Ze leerden elkaar kennen bij een vorige werkgever en achten de tijd nu rijp voor een eigen verhaal.

Ecco La Luna pleit voor duurzame ontwikkelingstrajecten voor teams en bedrijven

Ecco La Luna pleit voor duurzame ontwikkelingstrajecten voor teams en bedrijven

dinsdag, 29 juni 2021

Nu de versoepelingen weer het een en ander toelaten zijn bedrijven weer volop vragende partij voor teambuildings. Maar zulke activiteiten komen pas helemaal tot hun recht wanneer ze slim worden ingezet binnen een ruimer traject, waarin een team op het juiste moment de juiste prikkel aangereikt krijgt. Geert Debusschere van Ecco La Luna geeft zijn visie op zulke duurzame programma’s.

Pagina 1 van 80