Event Agencies

Sep 25, 2023, 9:24
The Oval Office ontketent een evolutie (aflevering 1)!

The Oval Office ontketent een evolutie (aflevering 1)!

woensdag, 06 september 2023

Experience-driven communicatiebureau The Oval Office start in september met een gloednieuw leadership team. Jeroen Rigole (ex TEAM LEWIS) zal het team leiden als Managing Director; Sebastien Van Reet (ex at-thetable) wordt de kersverse Creative Director. Het nieuwe organisatiemodel vormt het eerste hoofdstuk van een strategisch innovatieplan waarmee The Oval Office zich in 1 jaar grondig zal vernieuwen. ​ 

meetmarcel en Abattoir Fermé creëren de duistere wereld van OKKULT

meetmarcel en Abattoir Fermé creëren de duistere wereld van OKKULT

dinsdag, 18 juli 2023

BOEMM!, een snel groeiende groep gespecialiseerd in de HR-dienstverlening, wilde zijn zesde verjaardag vieren met een niet-alledaags evenement. Meetmarcel werd ingeschakeld om de gasten van het bedrijf onder te dompelen in een duistere wereld, geïnspireerd op het werk Inferno van Dante. Opvallend: het evenementenagentschap sloeg hiervoor de handen in mekaar met theatergezelschap Abattoir Fermé.

“Geknokt voor mijn bedrijf en voor mijn gezondheid”

“Geknokt voor mijn bedrijf en voor mijn gezondheid”

dinsdag, 18 juli 2023

Eind 2019 sprak Stefan Kerkhofs, CEO van The Fungroup, met Experience. In dat gesprek liep hij over van ambitie: zijn bedrijf had net voor 3,5 miljoen euro investeringen gedaan, en hij had net het evenementenagentschap The WoW Company boven de doopvont gehouden om zich creatief helemaal te kunnen uitleven. Corona veegde deze ambities van tafel, en het bedrijf moest in overlevingsmodus. Nu The Fungroup stilaan opnieuw op kruissnelheid komt, blikken we samen met Stefan terug op de meest bewogen periode uit zijn carrière, waarin hij ook zijn gezondheid op de proef stelde...

"Bijna niemand kent ‘Folks’…"

"Bijna niemand kent ‘Folks’…"

dinsdag, 18 juli 2023

De titel van dit artikel had evengoed kunnen zijn: 'Hoe positioneer je een nieuwe naam op de Belgische – en vooral Vlaamse – evenementenkaart, ook al gaat het om een bureau dat kan rekenen op een ervaring van opgeteld meer dan 55 jaar en een team van veertig medewerkers?' , maar dat zou waarschijnlijk een beetje te lang zijn geweest. Het verwoordt echter wel perfect de uitdaging waarmee het jonge Brussels-Luikse evenementenbureau, ontstaan uit de recente fusie van Dynamic Events en Seauton International, geconfronteerd wordt. Els Librecht, CEO van Folks, legt ons uit hoe men dit wil aanpakken en stelt de expertisecentra en andere projecten van het agentschap voor.

Teambuildings zijn helemaal terug (en belangrijker dan ooit)

Teambuildings zijn helemaal terug (en belangrijker dan ooit)

dinsdag, 18 juli 2023

2023 is het jaar van de Teambuilding in Mechelen. Daarom pakte de stad uit met een competitie voor teambuildingagentschappen, die de opdracht kregen om een concept op maat van Mechelen uit te werken. Op basis van de ingediende dossiers en presentaties selecteerde de jury 5 projecten, die nu volop worden verkocht en uitgevoerd. In het najaar volgt dan de ontknoping, op basis van de feedback van de klanten. Experience nodigde de 5 finalisten uit voor een rondetafelgesprek over de actuele trends en uitdagingen binnen het teambuildingsegment.

Matexpo kiest voor Studio Copain

Matexpo kiest voor Studio Copain

donderdag, 13 juli 2023

Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel, viert dit jaar haar 40e editie. Van 6 tot en met 10 september ontvangt de grootste vakbeurs van België duizenden bezoekers in Kortrijk Xpo. Om de bijhorende marketingcampagne extra kracht te geven, gaat de organisator van de beurs, The Fair Experts, in zee met marketingboetiek Studio Copain.

Event Masters strijkt neer in Gent

Event Masters strijkt neer in Gent

donderdag, 13 juli 2023

Eind juni opende Event Masters een tweede kantoor op de site van het nieuwbouwproject De Nieuwe Dokken in Gent. Met deze nieuwe vestiging wil het bedrijf zich vooral richten op klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Olivier Meyskens, Managing Partner & Director bij Event Masters, én buurman van het nieuwe kantoor, legt uit wat deze nieuwe stap voor het agentschap betekent.

TTPE zet volop in op duurzaamheid

TTPE zet volop in op duurzaamheid

dinsdag, 04 juli 2023

Evenementenagentschap To The Point Events wil een verschil maken met een duurzame aanpak in alle aspecten van de werking. Bart Koninckx vertelt: "Sowieso hebben wij de allerleukste job omdat wij elke dag medewerkers en klanten mogen verbinden. Op deze manier hebben wij een grote impact op de maatschappij, op het 'Bruto Nationaal Geluk'. Maar we willen nog meer doen."

Pagina 1 van 94