Event Agencies

Oct 21, 2021, 14:32
V.l.n.r. Tom Bogaert, Tim Van Peteghem, Geert Bogaert, Bartel Van Iseghem, Hans Perquy & Jens Mortier

Live experience agency meetmarcel kiest voor Onlyhumans

donderdag, 07 oktober 2021

Het succesvolle live experience agency meetmarcel kiest voor de Onlyhumans-groep om haar krachtige marktpositie de komende jaren te bestendigen en verder uit te breiden. De Onlyhumans-groep gelooft sterk in merkbelevingen en haalt met meetmarcel een partner aan boord die al vier jaar de nummer één-positie bekleedt in het nationale en internationale eventlandschap. Met deze nieuwe stap zet de groep verder in op de ontwikkeling van een unieke, onafhankelijke communicatiegroep binnen de Belgische marcomsector.

"Herfst 2021, het begin van de event-lente…"

"Herfst 2021, het begin van de event-lente…"

donderdag, 02 september 2021

Net zoals uw favoriete magazine hervat ook de evenementensector, die sinds maart 2020 noodgedwongen werd stilgelegd, haar activiteiten geleidelijk weer. De evenementenagentschappen, die van deze quarantaine gebruik hebben gemaakt om zichzelf en hun beroep opnieuw uit te vinden, stellen hun herstelplan op punt. Voor Alexandre Velleuer, Managing Director van VO Event & VO Citizen, is het recept voor een succesvol herstel gebaseerd op verschillende ingrediënten, zoals fysieke aanwezigheid, digitaal, herverbinding, plezier en creativiteit. Dit wordt aangevuld met een flinke dosis duurzaamheid en innovatie, zo legt hij ons uit...

VO werft aan!

VO werft aan!

donderdag, 12 augustus 2021

Er staan ​​momenteel 3 vacatures open binnen de bureaus VO Event en VO Citizen! Solliciteer voor het einde van de zomer en vertel VO hoe u de ideale persoon bent om hun team te vervolledigen en de langverwachte heropstart van de sector aan te vatten!

“Expertises samenbrengen om de klant een betere oplossing aan te bieden”

“Expertises samenbrengen om de klant een betere oplossing aan te bieden”

vrijdag, 23 juli 2021

Heel wat bedrijven binnen de eventsector hebben het voorbije crisisjaar aangegrepen om aan introspectie te doen en zichzelf te gaan herdefiniëren. De resultaten van deze denkoefening worden nu her en der zichtbaar. Een mooi voorbeeld is de nieuwe samenwerking tussen de agentschappen Fast Forward en Butik. Onder de noemer ‘neXt’ bundelen ze de krachten om hun klanten een breder en completer verhaal te kunnen aanbieden. Zaakvoerders Pascal Cauwelier (Fast Forward Events) en Nico Ruell (Butik Agency) geven uitleg bij dit opvallende partnership.

Pagina 1 van 81