Event Agencies

Oct 24, 2018, 1:36
Kick-off-events, dé formule voor een flitsende start

Kick-off-events, dé formule voor een flitsende start

dinsdag, 23 oktober 2018

Het is misschien nog wat vroeg, maar de eindejaarsperiode nadert alweer met rasse schreden. Tijd om alvast even na te denken over hoe jouw bedrijf of organisatie het nieuwe jaar zal inzetten. Een kick-off-event is hiervoor een ideale formule en kan perfect geïntegreerd worden in de overkoepelende strategie van je bedrijf. Zo doet u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf een groot plezier.

Complexe boodschap vertalen naar een ervaring

Complexe boodschap vertalen naar een ervaring

vrijdag, 12 oktober 2018

Het communicatieagentschap ICF Mostra heeft al dertig jaar ervaring met campagnes en events voor de institutionele sector. De knowhow die in drie decennia werd opgebouwd, wil men nu ook gaan inzetten voor corporate klanten. Via het concept ‘smart events’ vertaalt het agentschap complexe materie naar betekenisvolle en aantrekkelijke verhalen die mensen aanspreken. Experience trok naar Brussel om kennis te maken met deze nieuwe speler op het corporate speelveld.

The Oval Office brengt #CarrefourTogether

The Oval Office brengt #CarrefourTogether

maandag, 08 oktober 2018

Voor de organisatie van haar management day vertrouwde Carrefour België op live communicatiebureau The Oval Office. Het is het moment waarop samen gewerkt wordt aan concrete actiepunten voor de toekomst. Het bureau focuste dan ook op vernieuwing en samenwerking, onder het motto #CarrefourTogether. De dynamische setting motiveerde de 800 managers en filiaaldirecteurs om actief deel te nemen.

Frisse identiteit voor Fast Forward

Frisse identiteit voor Fast Forward

woensdag, 10 oktober 2018

Tijdens de 45ste editie van Film Fest Gent lanceerde Fast Forward een nieuwe huisstijl en deze werd meteen voorgesteld aan het grote publiek. “In de aanloop naar ons 15-jarig bestaan in 2019 was dit hét ideale moment om uit te pakken met een frisse identiteit waarmee we klaar zijn voor de toekomst!”, aldus Pascal Cauwelier, Creative Director bij Fast Forward.

Antwerpen verwelkomt de Beste Sommelier ter Wereld

Antwerpen verwelkomt de Beste Sommelier ter Wereld

donderdag, 04 oktober 2018

In maart 2019 zullen alle ogen van de wijnsector op Antwerpen gericht zijn. Van overal ter wereld komen delegaties naar de Scheldestad afgezakt om er te strijden voor de titel van Beste Sommelier ter Wereld. Het evenement in het vernieuwde Elisabeth Center, dat een week duurt en qua omvang vergelijkbaar is met een congres, wordt in goede banen geleid door Balthazar Events. Niels Goyvaerts en Mich Van Aerde leggen uit hoe hun agentschap deze uitdaging zal aanpakken.

Pagina 1 van 49