Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 4:42
AED Studios uitgerust met revolutionaire luchtontsmettingsinstallatie

AED Studios uitgerust met revolutionaire luchtontsmettingsinstallatie

vrijdag, 26 juni 2020

AED Studios is sinds deze week de eerste eventlocatie ter wereld die de aanwezige lucht in de ruimte op een permanente basis ontsmet met UVC lichttechnologie in de strijd tegen COVID-19 en andere virussen en bacteriën. Deze week werd Studio 6 bij AED in Lint volledig uitgerust met het ‘Mid-Air Desinfection System’ van Luxibel. De installatie zorgt voor de ontsmetting van de binnenlucht door middel van UVC ventilatiecilinders die rekening houden met de luchtcirculatie.

Nieuwe hotspot in Mechelen

Nieuwe hotspot in Mechelen

maandag, 22 juni 2020

Deze zomer krijgt Mechelen er een nieuwe evenementiële ‘hotspot’ bij. Het nieuwe Van der Valk hotel pakt immers uit met een groot terras, dat uitkijkt op het Keerdok. Het viersterrenhotel, gevestigd in het oude zwembad op het Rode Kruisplein, opende afgelopen maand opnieuw de deuren na een sluiting van zes weken door de Corona-pandemie.

AED Group lanceert Truss Terrassen

AED Group lanceert Truss Terrassen

donderdag, 11 juni 2020

Audiovisuele leverancier AED group uit Willebroek en uitbater van de gelijknamige tv- en filmstudio’s in Lint, wil deze zomer een deel van het materiaalpark beschikbaar maken om de heropstart van de horeca te faciliteren. Voor een snelle en veilige montage van de professionele constructies rekent AED group op bedrijven in de audiovisuele sector.

Social distancing oplossingen van Veldeman: een overzicht

Social distancing oplossingen van Veldeman: een overzicht

vrijdag, 05 juni 2020

Op maandag 8 juni werden weer heel wat coronamaatregelen versoepeld, maar de anderhalvemeterregel zal nog geruime tijd de norm blijven. Veldeman biedt een aantal oplossingen om de social distancing te kunnen garanderen binnen jouw organisatie. Van personaliseerbare afscheidingen tot extra ruimte op jouw maat, de toepassingen en mogelijkheden zijn legio. We geven je graag een overzicht!

Easyfairs locaties ontvangen 125.000 examens

Easyfairs locaties ontvangen 125.000 examens

dinsdag, 26 mei 2020

Heel wat onderwijsinstellingen beschikken echter niet over de nodige ruimte om tijdens die fysieke examens de regels van social distancing te respecteren: studenten moeten minstens anderhalve meter van elkaar zitten en telkens een rij tussen laten. Daarom organiseren Ugent, Hogeschool Gent, Universiteit Antwerpen, de federale politie en het agentschap natuur en bos vanaf deze week examens in de diverse eventlocaties van Easyfairs.

Pagina 1 van 108