Vaste & tijdelijke locaties

Aug 22, 2019, 21:44
Neptunus zoekt Salesmanager

Neptunus zoekt Salesmanager

woensdag, 21 augustus 2019

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Zo bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor topevenementen, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijk ruimte nodig is. Momenteel is Neptunus op zoek naar een gedreven salesmanager België.

Vacature : Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot zoekt een Junior Congresmanager

Vacature : Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot zoekt een Junior Congresmanager

dinsdag, 09 juli 2019

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geïntegreerd huis. De commerciële congreswerking voorziet multifunctionele zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementenen -feesten. De ondersteuning gebeurt door een klein en flexibel team, telkens op maat van de eisen en verwachtingen van de klant. Dit team is op zoek naar een nieuwe collega die de hem of haartoegewezen klanten begeleidt van offerte tot facturatie.

Audi laat de toekomst beleven in The Place to -e-

Audi laat de toekomst beleven in The Place to -e-

woensdag, 03 juli 2019

De voorbije drie maanden konden autoliefhebbers in Antwerpen kennismaken met de toekomst van de automobielsector. In het pop-up belevingscenter op de Desguinlei, een initiatief van Audi, ontdekten bezoekers alles over elektrische mobiliteit. Maar daarnaast was The Place to –e- ook een plek met dagelijkse experiences, evenementen én een culinair spektakel.

Top 10 van de eventlocaties

Top 10 van de eventlocaties

vrijdag, 05 juli 2019

Een evenementenlocatie moet overeenstemmen met de behoeften en de verwachtingen van de organisator, maar ook met de deelnemers en de boodschap die moet worden overgebracht. Een centrale of afgelegen ligging, toegankelijkheid, een inspirerend kader, een trendy of professionele uitstraling ... Het land staat vol met evenementenlocaties, maar slechts enkele zijn erin geslaagd om zich te nestelen in de top 10 die de organisatoren van events hebben verkozen.

Pagina 1 van 97