Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2018, 5:29
Cirque du Soleil presenteert  TORUK – The First Flight

Cirque du Soleil presenteert TORUK – The First Flight

dinsdag, 17 april 2018

De arenashow van Cirque du Soleil, geïnspireerd op de kaskraker AVATAR van James Cameron, komt naar het Antwerps Sportpaleis van 14 tot en met 17 maart 2019. De voorstelling voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend live decor. Daar word je meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden.

100 jaar Wijckmans in imposante feestaccommodatie van Veldeman

100 jaar Wijckmans in imposante feestaccommodatie van Veldeman

donderdag, 05 april 2018

Wijckmans, handelaar in bouwmaterialen, bestond 100 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden! Voor het jubileumfeest ging het bedrijf op zoek naar een creatieve manier om haar gasten te onthalen en verrassen. En ook de feestaccommodatie moest natuurlijk binnen het plaatje passen en een blijvende indruk nalaten. Veldeman bouwde een imposante TFS van 30m x 40m die aangebouwd werd aan de productieruimte van het bedrijf.

Lentekriebels: Het trouwseizoen is weer in aantocht

Lentekriebels: Het trouwseizoen is weer in aantocht

donderdag, 29 maart 2018

Nu de lente is aangebroken, komt ook het trouwseizoen langzaam op gang. Veel bruidsparen kiezen bewust voor deze periode. Een lente of -zomerbruiloft staat immers gelijk aan lange avonden, heerlijke temperaturen en een prachtige, kleurrijke natuur. Ideaal om extra lang te genieten van de mooiste dag van jullie leven! Wij bij Events Den Berg kijken er alvast naar uit om binnenkort heel wat bruidsparen een fantastisch feest te bezorgen.

Pagina 1 van 75