Vaste & tijdelijke locaties

Nov 24, 2017, 2:45
“ArtCube in nauwe(re) schoentjes !”

“ArtCube in nauwe(re) schoentjes !”

donderdag, 16 november 2017

ArtCube, dé eventzaal in Gent, gaat ten volle voor een kleinere ecologische voetafdruk

De eventlocatie ArtCube in Gent draagt duurzaamheid ten volle in haar vaandel. Tijdens de voorbije maanden werd stevig geïnvesteerd in nieuwe LED verlichting binnen en buiten, werd het sanitair aangepakt met milieuvriendelijke waterstoppers en werd een installatie speciaal voor gehandicapten geïnstalleerd.

Brugge: focus op associatiecongressen en meetings

Brugge: focus op associatiecongressen en meetings

dinsdag, 14 november 2017

Omdat Brugge een congresstad is waar zowel grote events als kleinere bijeenkomsten hun plaats verdienen, kijkt de stad vandaag over de medische muren heen en richt haar pijlen op associatiecongressen.

“Toerisme Vlaanderen en Minister Weyts willen in de komende jaren meer inzetten op het congrestoerisme in Vlaanderen. Brugge werkt hier ten volle aan mee. Het congresbureau wierf onlangs een extra medewerker aan voor de bewerking van deze associatiemarkt. Met deze gebundelde krachten willen we nog meer congressen aantrekken in Brugge”, zegt Sarah Cornand, directeur van het Brugse congresbureau.

Sport als uitlaatklep

Sport als uitlaatklep

vrijdag, 10 november 2017

Het einde van het jaar is in zicht. Voor sommigen een heerlijke periode van feesten en quality time met familie, maar voor anderen betekent dit stress over het perfecte kerstdiner, een last-minute jacht op kerstcadeaus en eindejaarsdeadlines. Behoor jij tot die laatste categorie? Dan is sport misschien wel de ideale uitlaatklep voor jou.

Visix en Krekels gaan alliantie aan

Visix en Krekels gaan alliantie aan

woensdag, 08 november 2017

Schaalvergroting en automatisatie zorgen voor extra groeipotentieel

Het Roeselaarse Visix en het Lokerse Krekels zijn een strategische alliantie aangegaan. Visix Invest, de holding boven Visix bvba, nam een participatie bij Krekels bvba. Christophe Krekels, zaakvoerder van Krekels, nam op zijn beurt een participatie binnen Visix. Beide ondernemingen blijven wel zelfstandig werken onder hun eigen naam.

Pagina 1 van 64