Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2017, 4:12
Wat doet een congresbureau zoals Meet in Mechelen eigenlijk?

Wat doet een congresbureau zoals Meet in Mechelen eigenlijk?

dinsdag, 19 september 2017

Je kent het wel. Je krijgt de opdracht om de volgende meeting, personeelsuitstap of eindejaarsfeest te organiseren. Graag ook eens iets anders dan vorig jaar, als het even kan. En origineel. En niet te duur. Doe dan een beroep op Meet in Mechelen. Bespaar jezelf tijd én stress. Wij kennen de stad en omgeving door en door. En strooien met tips en suggesties. Volledig gratis!

Samenwerking Mediahuis Connect en Wild Gallery voor leerrijk evenement!

Samenwerking Mediahuis Connect en Wild Gallery voor leerrijk evenement!

vrijdag, 15 september 2017

Mediahuis, een Belgisch mediabedrijf, koos voor de zalen van de Wild Gallery voor hun evenement Connect and More sessions. De bedoeling was hun nieuw consumentenonderzoek (Future Forward) voor te stellen aan de adverteerders en andere geïnteresseerden. Mediahuis Connect is de mediaregie waarbij je terecht kan indien je wil adverteren op één van hun kanalen. Zij nodigden intern en extern samen zo’n 110 mensen uit voor dit interessante consumentenonderzoek.

Met Vier in Bed als Teambuilding ?!?

Met Vier in Bed als Teambuilding ?!?

donderdag, 14 september 2017

Iedereen kent wellicht het bekende TV-programma “Met Vier in Bed”… 4 koppels die bij elkaar gaan logeren en dan hun mening geven. Meestal gaat het over klassieke overnachtingen in een bed & breakfast, maar in 2015 heeft Het Domein van de Grotten van Han meegedaan aan de speciale aflevering "buitengewone overnachtingen in België". We hebben toen niet gewonnen, maar sindsdien zeker niet stilgezeten! En dit jaar kunnen we met trots zeggen dat de eenvoudige inrichting van de hut omgetoverd is naar een duurzame en complete lodge!

Pagina 1 van 60