Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:13
IK Partners investeert in Veldeman

IK Partners investeert in Veldeman

dinsdag, 21 maart 2023

IK Partners (“IK”), een toonaangevende Europese private-equity firma, heeft met het IK Small Cap III Fonds een overeenkomst bereikt om te investeren in Veldeman Group, de Belgische producent van tijdelijke infrastructuur. IK verwerft hiermee de aandelen van het bestaande management team en een groep van individuele investeerders. Het management zal samen met IK herinvesteren. De financiële details van de transactie werden niet bekendgemaakt.

The MIX, het MICE-salon dat de Belgische markt niet mag missen

The MIX, het MICE-salon dat de Belgische markt niet mag missen

donderdag, 16 maart 2023

Op 14 en 15 juni ontvangt Metz Congrès Robert Schuman de eerste editie van The MIX – de nieuwe MICE-beurs die werd opgezet om het evenementenaanbod van vier aan elkaar grenzende gebieden in de kijker te zetten: de regio Grand Est (Frankrijk), Luxemburg, Duitsland en België. Het doel? De rijkdom aan evenementen in deze Grote Regio laten ontdekken. En het goede nieuws is dat er nog een paar standruimtes vrij zijn...

Mega order voor Veldeman

Mega order voor Veldeman

dinsdag, 07 maart 2023

Binnen enkele weken start Veldeman in Antofagasta, Chili, met de bouw van zijn grootste structuur ooit, een project in opdracht van het Chileense mijnbedrijf SQM. De op maat ontwikkelde structuur is maar liefst 60m breed, 236m lang, heeft een zijkanthoogte van 6m en wordt meteen ook de grootste semi-permanente structuur van Latijns-Amerika. Het mega order heeft een waarde van 9 miljoen Euro.

Pagina 1 van 128