Vaste & tijdelijke locaties

Apr 13, 2021, 2:31
Kappitelvleugel van Abdij Ter Kameren wordt omgevormd tot evenementenlocatie

Kappitelvleugel van Abdij Ter Kameren wordt omgevormd tot evenementenlocatie

dinsdag, 09 maart 2021

De grotendeels leegstaande kappitelvleugel van de Abdij Ter Kameren in Elsene zal een nieuwe, voornamelijk culturele invulling krijgen. De kerkfabriek wenst de ruimte ter beschikking te stellen voor kamerorkesten, tentoonstellingen, opleidingen en conferenties. Deze week selecteerde Beliris, de publieke bouwexpert voor Brussel, het studiebureau dat de plannen voor de reconversie zal uitwerken.

Boek je meeting room bij Fosbury & Sons

Boek je meeting room bij Fosbury & Sons

donderdag, 25 februari 2021

Wij kunnen ons perfect inbeelden dat je niet kan wachten om je team opnieuw bij elkaar te krijgen na een lange periode van virtuele meetings. Of misschien ben je op zoek naar een unieke locatie om die ene bijzondere klant uit te nodigen? Bij Fosbury & Sons kan je niet alleen terecht voor werkplekken, maar ook vergader-en evenementenruimtes, een samengestelde kalender en een in-house restaurant op maat.

Voorlopige herstellingswerken na de brand in Bozar

Voorlopige herstellingswerken na de brand in Bozar

woensdag, 03 februari 2021

Door de brand in Bozar op 18 januari 2021 werden bepaalde delen van het dak ernstig beschadigd en was de waterafvoer niet meer gegarandeerd. De schade op het dak is lokaal en beperkt in grootoppervlakte. Om verdere waterinsijpeling te vermijden worden er tijdelijke herstellingswerken aan het dak uitgevoerd. Een voorlopige bescherming werd aangebracht (afdekking en voorlopige roofing).

Pagina 1 van 112