Event management

Feb 23, 2018, 5:37
DIRIGO – Hoe kan een tekening helpen bij een volgend event?

DIRIGO – Hoe kan een tekening helpen bij een volgend event?

vrijdag, 16 februari 2018

DIRIGO maakte al een stevige start in het nieuwe jaar: we realiseerden enkele (inter)nationale producties in januari, startten een interne werkgroep rond de nieuwe GDPR-wetgeving en sloten ons lidmaatschap af bij B-ESA (Belgian Event Supplier Association). Ook in 2018 ligt onze focus op de praktische support naar bedrijven in de event sector, 2D & 3D tekeningen creëren is hier een belangrijk onderdeel van.

AIM Group International implements a new corporate Code of Ethics

AIM Group International implements a new corporate Code of Ethics

maandag, 12 februari 2018

The deontological code is valid for all Italian and foreign companies of the Group

AIM Group International, a leading company in congress, meetings and events organisation, has introduced a new corporate Code of Ethics for all Italian and foreign companies of the Group. The Code of Ethics summarises the corporate values of AIM Group International with a commitment to entrepreneurial correctness, fair competition, the enhancement of human resources, loyalty and transparency, professionalism, environmental sustainability and a strict compliance with all laws and regulations.

En de award gaat naar…

En de award gaat naar…

maandag, 12 februari 2018

Any Production, voor het bouwen van een ongeëvenaarde set op Les Magritte du Cinéma en de D6bels Music Awards! Het was een bijzondere uitdaging: 2 sets in 2 weken tijd voor 2 verschillende live shows, maar het team zorgde met decoratie en enkele creatieve Everblocks constructies voor een uitzonderlijk resultaat.

Van het Autosalon naar Batibouw

Van het Autosalon naar Batibouw

vrijdag, 02 februari 2018

De eerste maand van 2018 is weer voorbij. Dat wil zeggen dat ook het Autosalon is afgelopen. 12 dagen lang werd Brussels Expo omgetoverd tot een grootse autoshow waar allerlei merken hun nieuwste modellen voorstelden. Naast de auto’s staan op het Autosalon ook steeds de hostessen en informanten in de belangstelling. Uiteraard was The Frontline Company weer van de partij!

Ben jij al geregistreerd voor de #miceparty18 op 1 maart?

Ben jij al geregistreerd voor de #miceparty18 op 1 maart?

vrijdag, 19 januari 2018

Na een gans jaar van hard werken, netwerken en evenementen in elkaar boksen, mogen alle MICE-professionals van het land alle rompslomp voor één avond even aan de kant schuiven zonder zich hiervoor te hoeven schamen. Inderdaad, op 1 maart is het verzamelen geblazen voor de ganse sector om zelf even te verpozen op de MICE Party, editie 2018, zeg maar ‘#miceparty18’, ondertussen een krachtig begrip in de sector.

The Event and Communication Days op 8 mei 2018 in de Brabanthal

The Event and Communication Days op 8 mei 2018 in de Brabanthal

vrijdag, 12 januari 2018

Wij hebben het plezier u mee te delen dat The Event and Communication Days voor de tweede keer zal doorgaan en dit op 8 mei 2018 in de Brabanthal te Leuven.The Event and Communication Days is dé vakbeurs voor de organisatie van beursdeelnames, congressen en (grootschalige-) evenementen. Aanwezig zijn tijdens de ECDAYS 2018 is een ‘must’ als je werkzaam bent binnen de beurs-, congres- en evenementenbranche of toeleverancier bent aan deze dynamische bedrijfstak.

Pagina 1 van 21