Event management

Aug 17, 2018, 19:02
Radarwerk ontzorgt Jumperke in drukke tijden

Radarwerk ontzorgt Jumperke in drukke tijden

woensdag, 20 juni 2018

Jumperke is een verhuurbedrijf dat zich een doorgedreven specialist in springkastelen, hindernisbanen en opblaasbare attracties mag noemen. Het bedrijf, dat in 2012 van start ging, is vandaag één van de grootste spelers in zijn sector en heeft in drukke periodes vaak nood aan extra personeel. Daarvoor doet de onderneming uit Wuustwezel beroep op Radarwerk.

The Frontline Company: In alle sectoren thuis

The Frontline Company: In alle sectoren thuis

donderdag, 07 juni 2018

Als u hun website goed in ’t oog heeft gehouden afgelopen maanden heeft u al ongetwijfeld opgemerkt dat The Frontline Company actief is in verschillende sectoren: de autosector, op beurzen, sportevenementen, fashionevents, horeca,… En uiteraard was het vorige maand niet anders. In mei gingen we van het ene lange weekend in het andere. Maar voor The Frontline Company waren er geen rustdagen…

UNICEO Congress “Leading events to the Future”

UNICEO Congress “Leading events to the Future”

maandag, 07 mei 2018

In Budapest (Hungary) the 28th and 29th of June, UNICEO Congress “Leading events to the Future” will take place. It will be the first time that 200 Head of events from leading corporations from more than 30 countries will get together to discuss together their most important issues about Live Communication &: measurement - engagement - digital transformation - leadership. It is a non for profit event.

Mensen en infrastructuur doeltreffend beschermd met Publifor® HVM van Betafence

Mensen en infrastructuur doeltreffend beschermd met Publifor® HVM van Betafence

vrijdag, 04 mei 2018

Sportwedstrijden, concerten, openbare festiviteiten en protestmanifestaties … het zijn maar enkele van de grootschalige publieksevenementen die vaak duizenden mensen op de been brengen. Ook op luchthavens en in grote internationale treinstations gonst het altijd van bedrijvigheid. Om die massale stroom van mensen in goede banen te leiden én om hun veiligheid te verzekeren, stelt Betafence Publifor® HVM voor.

Mijlpaalvonnis dwingt Sabam op de knieën

Mijlpaalvonnis dwingt Sabam op de knieën

dinsdag, 24 april 2018

Sinds enige tijd bestaat bij festival- en concertorganisatoren een diepgaand ongenoegen in verband met de inningspolitiek die Sabam hanteert voor auteursrechten. Toen Sabam met ingang van 2017 een tariefwijziging oplegde met verhogingen tot 35% besloot de sector zich te verenigen in haar protest. Bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel werd een stakingsprocedure ingeleid die de onrechtmatige inningswijze een halt moest toeroepen.

Pagina 1 van 23