Event management

Feb 24, 2020, 10:11
Koop je eventmateriaal goedkoper aan via een online veiling

Koop je eventmateriaal goedkoper aan via een online veiling

maandag, 10 februari 2020

De aanschaf van degelijk event- en cateringmateriaal is vaak een stevige investering. Maar regelmatig zijn er ook opportuniteiten om kwalitatief materiaal tegen voordelige prijs over te nemen. Vavato, gespecialiseerd in online veilingen, biedt momenteel een reeks interessante veilingen van eventmateriaal aan. Dit gaat van degelijk tweedehandsmateriaal te koop aangeboden wegens overstock of stopzetting, tot splinternieuw materiaal.

Share your event op Kanaal Z

Share your event op Kanaal Z

maandag, 10 februari 2020

Ontdek in primeur het gloednieuw crossmediaal platform Invite.Media. Een unieke productvoorstelling, een glamoureuze awarduitreiking of de feestelijke opening van een nieuw gebouw. Elk bedrijf heeft al eens een goede reden voor een inspirerend event. Om dit positief bedrijfsnieuws in de kijker te zetten, lanceert Invite.Media een nieuw TV-programma van en over de evenwereld op Kanaal Z, met daarnaast een breed online platform. 20 lezers van Eventnews.be kunnen op 17 februari het lanceringsevent van Invite.Media in Antwerpen bijwonen.

“Wij willen onze doelgroep in de eerste plaats fun aanbieden”

“Wij willen onze doelgroep in de eerste plaats fun aanbieden”

vrijdag, 07 februari 2020

Els Trio draait al meer dan 30 jaar mee in de wereld van de marketingcommunicatie. Intussen is ze ook al meer dan 20 jaar actief bij Derbigum, een Belgische fabrikant van roofingmaterialen. Als marketing manager is ze er verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen voor diverse doelgroepen zoals architecten, aannemers en distributeurs. “Een goede eventpartner kan zorgen voor ontzorging”.

Presenteren kan je leren

Presenteren kan je leren

maandag, 27 januari 2020

Of het nu is om een project voor te stellen bij een klant, een case te verdedigen voor een jury of misschien zelfs een speech te geven tijdens het bedrijfsfeest: vroeg of laat moet iedereen weleens voor een publiek spreken. Lang niet iedereen is hierin een natuurtalent, maar iedereen kan het wel leren. Wij namen een dagje deel aan de Masterclass “Presenteren met Impact” en ontdekten dat je met enkele eenvoudige basisregels al heel wat vooruitgang kan boeken.

The Frontline Company mist zijn start van 2020 niet!

The Frontline Company mist zijn start van 2020 niet!

donderdag, 23 januari 2020

9 januari stond bij velen met stip aangeduid op hun kalender. En ook voor The Frontline Company was dit één van de belangrijkste dagen van het jaar. 113 Frontliners, verdeeld over verschillende standen, stonden aan het begin van het Autosalon 2020. Ondertussen zijn we 2 weken later en is het grootste automotive event in België alweer achter de rug. We kunnen met veel plezier terugkijken op deze intense maar leuke weken!

Meer vakbezoekers dan ooit naar 17de editie van CUE

Meer vakbezoekers dan ooit naar 17de editie van CUE

vrijdag, 17 januari 2020

De 17e editie van CUE, de vakbeurs voor event-, installatie en entertainmenttechnologie die van 13 tot en met 15 januari plaatsvond in Rotterdam Ahoy, kende een stijging op alle fronten. Maar liefst 8.127 vakprofessionals passeerden de toegangspoorten van CUE2020, een stijging van 14.2% ten opzichte van de vorige editie. Ook steeg het productaanbod met 20% meer beursoppervlakte.

EventSummit 2020 in Rotterdam

EventSummit 2020 in Rotterdam

vrijdag, 17 januari 2020

Met zo’n 13.500 m2 beursvloer is EventSummit, dat op 30 januari plaatsvindt in de Rotterdamse Ahoy, het grootste ééndaagse platform voor de Nederlandse evenementenindustrie. Men vindt er alles om een bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of publieksevenement naar een hoger level te brengen.

Pagina 1 van 30