Event management

Sep 20, 2017, 4:06
September is er!

September is er!

vrijdag, 01 september 2017

En terwijl de meeste mensen de komst van deze gevreesde drukke maand zo lang mogelijk wilden uitstellen, zijn de planners van The Frontline Company al lang bezig met het verwerken van aanvragen voor de maanden september en oktober. En ze gaan zelfs nog een stapje verder. Want intussen zijn we al een geruime tijd bezig met de rekrutering voor het Autosalon 2018. Op ons bureau heerst stilte voor de storm… en die spanning willen we jullie niet onthouden!

Frontliners verspreiden de eerste summervibes

Frontliners verspreiden de eerste summervibes

dinsdag, 04 juli 2017

Wie van de muziek en het zonnetje kwam genieten op Rock Werchter & Couleur Café, kwam zeker en vast één van onze Frontliners tegen. Ze waren namelijk aanwezig op het hele terrein! Bij WIN FOR LIFE knipten ze je bandje in ruil voor een kraslotje, bij Proximus zorgden ze voor een volle batterij en op de camping deelden ze frisse Cécémels uit alvorens iedereen aan de tocht naar huis begon.

Any Production draait op volle toeren

Any Production draait op volle toeren

dinsdag, 27 juni 2017

Het festivalseizoen is van start gegaan, maar natuurlijk kunnen de teams van Any Production nog niet rustig genieten van de zon. De evenementensector werkt 24/7 en wij ook. Any Production, een samenwerking tussen Rabbit One en Creatorz, is de ideale productiepartner voor uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, brand experience, conferenties en seminaries, vakbeurzen, road shows,…

Pagina 1 van 17