Benelux Event Awards

Jun 25, 2018, 6:14
BEA Awards : de grote debriefing

BEA Awards : de grote debriefing

dinsdag, 12 juni 2018

Het team van de BEA Awards en acc belgium (Expert Center Event Marketing) nodigen geïnteresseerde evenementenagentschappen uit voor één van de drie debriefingsessies omtrent de BEA Awards. Deze ontbijtsessies zijn bedoeld om hun mening te leren kennen over het verloop van de competitie en de jaarlijkse avond, alsook om de editie van 2019 voor te bereiden.

Enter the Best Location Awards and open a world of new opportunities to your business

Enter the Best Location Awards and open a world of new opportunities to your business

donderdag, 07 juni 2018

We all know how important the location is for the success of an event. So why not celebrating the best event venues, destination marketing organisations and convention bureaus in the world with a dedicated award? The brand new Best Location Awards – that will be celebrated within the next Bea World Festival – will grant global recognition and visibility.

BEA Catering Awards: Gourmet Invent pakt opnieuw goud, publieksprijzen voor Cardinal en De Feestarchitect

woensdag, 02 mei 2018

Op 2 mei werden in ICC Gent niet enkel de BEA Awards, maar ook de BEA Catering Awards uitgereikt. Na een live cooking competitie ging de gouden Catering Award net als vorig naar Gourmet Invent. Ook Toecourt Catering en Traiteur Cardinal mochten mee op het podium, voor respectievelijk een zilveren en een bronzen award. Later op de avond werd er ook nog publieksprijzen uitgereikt, met de stemmen van alle aanwezige gasten. Traiteur Cardinal pakte hier de publieksprijs voor de hoofdschotel, en De Feestarchitect die voor het beste dessert.

Golden BEA voor Zuiderlicht!

Golden BEA voor Zuiderlicht!

woensdag, 02 mei 2018

In het kader van de BEA Awards, op 2 mei in Gent, heeft Zuiderlicht een Golden Award gewonnen in de categorie 'B2C Events'. Het Nederlandse agentschap pakte deze onderscheiding voor de opendeurdagen die het organiseerde voor het ziekenhuis Maastricht UMC+.

Pagina 1 van 10