Benelux Event Awards

Jul 29, 2021, 23:34
Gouden Giraffe Event Awards: de 13 beste evenementen van Nederland

Gouden Giraffe Event Awards: de 13 beste evenementen van Nederland

dinsdag, 25 mei 2021

Maar liefst 13 evenementen vielen bij deze editie van de Gouden Giraffe Event Awards in de prijzen. De awards voor de beste business events van Nederland (live communicatie en experience marketing) werden vorig jaar ivm corona uitgesteld en dus waren er dit jaar prijzen voor evenementen uit zowel 2019 als 2020 en mocht de vakjury in de 6 categorieën awards uitreiken aan fysieke live events én online events.

BOA’s, BEA’s en BOCA’s op één platform: bestofawards.be

BOA’s, BEA’s en BOCA’s op één platform: bestofawards.be

maandag, 17 mei 2021

Voortaan slaan de Belgian Event Awards, de Best Of Activation en de Best Of Content Awards de handen in elkaar. Hoewel ze alle drie hun eigenheid bewaren, kan iedereen voortaan op één platform cases indienen voor de verschillende communicatie-disciplines, en kunnen indieners hun ge-shortliste cases voortaan live en gestreamd presenteren aan de verschillende Juries. And last but not least: om het Corona-tijdperk definitief van ons af te schudden; levert deze samenwerking een spetterende Award Night op in regie van Experience en Event Masters. Een ideaal moment om te netwerken en elkaars know how beter te leren kennen.

Uitstel van de BEA Awards 2020

Uitstel van de BEA Awards 2020

donderdag, 12 maart 2020

Het verbod op evenementen in de provincie Antwerpen die meer dan 1.000 mensen samenbrengen, heeft gevolgen voor de organisatie van de BEA Awards 2020. Na raadpleging van een reeks betrokken partijen hebben de organisatoren kennis genomen van dit verbod, en besloten om de organisatie van de BEA Awards 2020 uit te stellen, naar een datum die later zal worden aangekondigd.

Pagina 1 van 17