Benelux Event Awards

Feb 22, 2024, 5:03
Belgische agentschappen vallen in de prijzen in Rome

Belgische agentschappen vallen in de prijzen in Rome

dinsdag, 28 november 2023

Ruim een week na het veroveren van de Gouden B2B BEA in eigen land, heeft het project OKKULT van meetmarcel dit huzarenstukje nog eens overgedaan op het internationale toneel. Het event won de hoofdprijs in de categorie B2B van de BEA World Event Awards, en pakte ook nog eens brons in de categorie CELEBRATION/FESTIVITY. Ook The Oval Office viel in de prijzen, met een bronzen onderscheiding bij de B2I events. 

BEA Awards 2023: Vier agentschappen pronken met een gouden award

BEA Awards 2023: Vier agentschappen pronken met een gouden award

woensdag, 15 november 2023

Op woensdag 15 november werden in Avenue by Antwerp Expo voor de 24ste keer de Belgian Event Awards uitgereikt. De evenementenagentschappen meetmarcel, Whisk Live Experiences (i.s.m. DPG Media), CityCubes en The Event Pilots mochten zich de grote laureaten van de avond noemen, want zij gingen naar huis met een gouden BEA. Ook eventcateraar Bert & Co viel in de prijzen tijdens de ceremonie, die ter plaatse door zo’n 1.000 professionals uit de evenementen- en communicatiesector werd bijgewoond.

JADA events & BEA’s gaan digitaal met Priintr!

JADA events & BEA’s gaan digitaal met Priintr!

vrijdag, 10 november 2023

Al vele jaren heeft Priintr trouw samengewerkt met de BEA Awards. Dit jaar zet deze specialist in brand activation en photo experiences een grote stap richting ecologische verantwoordelijkheid door geen papieren prints te gebruiken. In plaats daarvan gaat men digitaal, perfect in lijn met het podiumontwerp voor deze 2023-editie. 

Pagina 1 van 24