Decors & Stands

May 27, 2020, 13:37
Optimisme bij FestivalChairs

Optimisme bij FestivalChairs

maandag, 18 mei 2020

De eventbranche is hard getroffen in deze moeilijke Coronatijden en dat geldt ook voor de FestivalChairs. Toch kijkt het bedrijf optimistisch en geïnspireerd vooruit: zo is bijvoorbeeld gebleken uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken * dat het Covid-19 virus veel korter overleeft op karton dan op plastic en metaal.

Visix lanceert origineel mondmasker

Visix lanceert origineel mondmasker

vrijdag, 15 mei 2020

Er is de voorbije weken heel wat te doen geweest rond mondmaskers, maar één ding is zeker: ze zullen niet snel uit het straatbeeld verdwijnen. En dus kan je er maar beter het beste van maken. Bijvoorbeeld met een kunstwerk van een internationaal gerenommeerd kunstenaar voor je mond. 

Tackle the coronavirus on your event!

Tackle the coronavirus on your event!

dinsdag, 05 mei 2020

Binnenkort gaan beurzen en grootschalige evenementen ongetwijfeld weer door, maar dat niets meer hetzelfde zal zijn staat vast! Zoals in het verleden reeds meermaals bewezen, is onze eventsector zeer flexibel en uitermate creatief in het oplossen van problemen. In deze tijden zullen we onze krachten  moeten bundelen om toekomstige evenementen ‘corona proof’ te maken en ook Cover Flooring wil daar zijn steentje toe bijdragen!

ShowTex helpt bedrijven met social distancing op de werkvloer

ShowTex helpt bedrijven met social distancing op de werkvloer

dinsdag, 05 mei 2020

Nu de coronacrisis keihard toeslaat in de eventsector, verlegt ShowTex even zijn focus naar de bedrijfswereld. “Onze scheidingsgordijnen en vrijstaande tussenwanden zijn perfect om kantoorruimtes mee in te delen. Op die manier kunnen we bedrijven, scholen, magazijnen, horeca of andere publieke ruimtes helpen om hun werkzaamheden veilig te hervatten, met respect voor social distancing.”

Rustruimte voor EZ Zottegem

Rustruimte voor EZ Zottegem

dinsdag, 31 maart 2020

Na onze oproep op social media en de verschillende eventkanalen kreeg Levi Party Rental de vraag van AZ Sint-Elisabeth in Zottegem om hun rustruimte wat aan te kleden. Dit is de ruimte waar het medisch personeel van het EZ tussen de shifts door tot rust kan komen en zowel mentaal als fysiek even een pauze kunnen nemen.

Visix laat vlaggen wapperen voor onze helden van de zorg

Visix laat vlaggen wapperen voor onze helden van de zorg

vrijdag, 27 maart 2020

“Het begon vorige week spontaan toen we aan onze vestigingen in Lokeren, Roeselare en Glogow (Polen) een vlag met een rood hart hesen om de zorgsector te steunen. We kregen al snel meer dan 70 aanvragen om deze vlaggen ook aan te bieden. Aanvankelijk vonden we het niet kies om deze vlaggen te verkopen, maar de idee is dan ontstaan om een goed doel aan deze actie te koppelen.” Het verhaal van Jean Van Houtryve, bestuurder van Visix nv, illustreert hoe kmo’s in deze coronatijden niet bij de pakken blijven zitten.

Pagina 1 van 24