Decors & Stands

Apr 23, 2018, 5:26
Deco-Fact ook present op de BRAFA

Deco-Fact ook present op de BRAFA

donderdag, 12 april 2018

BRAFA Art Fair, dat plaatsvond van 27 januari tem 4 februari, ontving dit jaar tijdens haar 63e editie een recordaantal van 64.000 bezoekers. De toonaangevende kunst- en antiekbeurs in Tour&Taxis Brussel schakelde Neptunus en Deco-Fact in voor de bouw van haar tijdelijke brasserie met bijbehorende faciliteiten.

Expo Rent brengt concept perfect tot leven in Nekkerhal Brussels North

Expo Rent brengt concept perfect tot leven in Nekkerhal Brussels North

dinsdag, 06 maart 2018

Expo Rent nodigt elk jaar zijn klanten uit op meerdere evenementen waar het als bedrijf de inrichting verzorgt. Onlangs gebeurde dat in Nekkerhal Brussels North waar een receptie voor niet minder dan 5.500 genodigden plaatsvond. Ideaal om op een ontspannen manier kennis te maken met het aanbod van de Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen.

7theaven laat je evenement extra schitteren

7theaven laat je evenement extra schitteren

donderdag, 01 maart 2018

Al jaren verzorgt 7theaven event decoratie, met de Airclouds en de Projection Spheres als absolute paradepaardjes, en sinds begin dit jaar zijn hier ook de Mirror Spheres bijgekomen. Deze grote en exclusieve bollen hebben in tegenstelling tot de andere opblaasbare objecten van 7theaven geen permanente motor nodig maar zijn perfect luchtdicht zodat ze na het opblazen ook zonder stroompunt overal gezet of gehangen kunnen worden.

Pagina 1 van 12