Decors & Stands

Aug 8, 2020, 16:21
Outdoor is the new normal

Outdoor is the new normal

donderdag, 18 juni 2020

Van fitness en spinninglessen over yoga tot zumba of pilates… groepslessen die normaal in een overdekte ruimte plaatsvonden, werden tijdens de lockdown – met dank aan het mooie weer – in openlucht gehouden. Maar het Belgische weer wil natuurlijk niet altijd mee. In zo’n geval kan een Startent van Visix soelaas brengen.

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

dinsdag, 16 juni 2020

Disinfect Group, fabrikant van veilige toegangsoplossingen voor expohallen en beurslocaties, musea, stadions en sporthallen, muziektempels en concertgebouwen, luchthavens en pretparken, gaat samenwerken met beMatrix, ’s werelds toonaangevende fabrikant van modulaire standenbouw-systemen. Concreet wordt beMatrix de officiële leverancier van het kadersysteem voor de opbouw van de desinfectietunnels van Disinfect Group.

Optimisme bij FestivalChairs

Optimisme bij FestivalChairs

maandag, 18 mei 2020

De eventbranche is hard getroffen in deze moeilijke Coronatijden en dat geldt ook voor de FestivalChairs. Toch kijkt het bedrijf optimistisch en geïnspireerd vooruit: zo is bijvoorbeeld gebleken uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken * dat het Covid-19 virus veel korter overleeft op karton dan op plastic en metaal.

Visix lanceert origineel mondmasker

Visix lanceert origineel mondmasker

vrijdag, 15 mei 2020

Er is de voorbije weken heel wat te doen geweest rond mondmaskers, maar één ding is zeker: ze zullen niet snel uit het straatbeeld verdwijnen. En dus kan je er maar beter het beste van maken. Bijvoorbeeld met een kunstwerk van een internationaal gerenommeerd kunstenaar voor je mond. 

Tackle the coronavirus on your event!

Tackle the coronavirus on your event!

dinsdag, 05 mei 2020

Binnenkort gaan beurzen en grootschalige evenementen ongetwijfeld weer door, maar dat niets meer hetzelfde zal zijn staat vast! Zoals in het verleden reeds meermaals bewezen, is onze eventsector zeer flexibel en uitermate creatief in het oplossen van problemen. In deze tijden zullen we onze krachten  moeten bundelen om toekomstige evenementen ‘corona proof’ te maken en ook Cover Flooring wil daar zijn steentje toe bijdragen!

Pagina 1 van 24