Decors & Stands

Sep 20, 2017, 4:08
Krekels promotionele partner van Golf Beats Cancer

Krekels promotionele partner van Golf Beats Cancer

donderdag, 07 september 2017

Golf Beats Cancer werd in 2016 opgericht met de bedoeling de golfclubs te ondersteunen in het opzetten van uitdagende en professioneel georganiseerde clubtoernooien voor de amateurgolfer. Niet enkel heeft men tot doel om de recreatieve golfer een leuke en geanimeerde dag te laten ervaren en sportief uit te dagen, het belangrijkste is de deelnemers te sensibiliseren omtrent de verschillende aspecten van kanker en kankerbestrijding.

“A wood for every mood”

“A wood for every mood”

dinsdag, 06 juni 2017

De ‘look en feel’ van een evenement is zo bepalend voor de sfeer en dus succes van dat evenement dat de keuze van het juiste meubilair dan ook zeer belangrijk is. Dankzij de ‘back to nature’ trend blijft de populariteit van hout toenemen en daarom heeft Fabula Productions, naast de reeds bestaande Salomo en Smokey collecties, nu de nieuwe Woodland collectie gelanceerd.

"Ideo, een decor op maat, een unieke sfeer. Altijd een stap verder"

"Ideo, een decor op maat, een unieke sfeer. Altijd een stap verder"

vrijdag, 25 augustus 2017

Dat is het credo waar Ideo al meer dan 15 jaar voor staat met het oog op het aanbieden van gepersonaliseerde en buitengewone decoraties voor evenementen. “Door het creëren en realiseren van op maat gemaakte ontwerpen richten wij ruimten in voor zowel privé als zakelijke evenementen. Onze fantasie en creativiteit stellen ons in staat om de grenzen tussen droom en werkelijkheid weg te gommen.”

Eventmeubilair & decoratie hoeft zeker niet saai te zijn …

Eventmeubilair & decoratie hoeft zeker niet saai te zijn …

dinsdag, 09 mei 2017

Fabula Productions is al jaren gekend voor zijn strakke en tijdloze loungemeubels, tafels en barelementen. Ook voor eigenzinnige eye-catchers zoals de Cliffy en Louis reeks is er slechts één adres: Heiveldekens 20 in Kontich. Deze collectie is nu uitgebreid met de Stones. Deze unieke zitelementen voelen zich perfect thuis in een meer natuurlijk decor maar geven uw event dankzij de zeer hoge afwerkingsgraad en het perfecte zitcomfort nog steeds een luxe uitstraling.

Gold is old, rosé gold is bold

Gold is old, rosé gold is bold

vrijdag, 05 mei 2017

De kleuren van edelmetalen keren regelmatig terug in de hippe outfits van fashionista’s en duiken even later geheid op in design meubilair en andere trendy decoratieve artikelen. Vandaag is ‘rose gold’ dé trendkleur bij uitstek. Als eigentijds verhuurbedrijf houdt Picobello graag de vinger aan de pols en voegt daarom een schitterende collectie tafels en stoelen toe aan het aanbod voor feesten en andere events.

Techni Quartz stelt Putop PU Clear XTRM voor

Techni Quartz stelt Putop PU Clear XTRM voor

donderdag, 22 juni 2017

Nieuwe extreem matte vernis met natuurlijke uitstraling

Als fabrikant van Frescolithe levert Techni Quartz de veruit meest gebruikte verf voor het verfraaien van standen en decors. Daarnaast produceert de firma ook Putop, een reeks interieurverven die kras- en slijtvaster en daardoor ook meer geschikt zijn voor meermaals of langdurig gebruik.

Pagina 1 van 9