Decors & Stands

Apr 6, 2020, 12:49
Rustruimte voor EZ Zottegem

Rustruimte voor EZ Zottegem

dinsdag, 31 maart 2020

Na onze oproep op social media en de verschillende eventkanalen kreeg Levi Party Rental de vraag van AZ Sint-Elisabeth in Zottegem om hun rustruimte wat aan te kleden. Dit is de ruimte waar het medisch personeel van het EZ tussen de shifts door tot rust kan komen en zowel mentaal als fysiek even een pauze kunnen nemen.

Visix laat vlaggen wapperen voor onze helden van de zorg

Visix laat vlaggen wapperen voor onze helden van de zorg

vrijdag, 27 maart 2020

“Het begon vorige week spontaan toen we aan onze vestigingen in Lokeren, Roeselare en Glogow (Polen) een vlag met een rood hart hesen om de zorgsector te steunen. We kregen al snel meer dan 70 aanvragen om deze vlaggen ook aan te bieden. Aanvankelijk vonden we het niet kies om deze vlaggen te verkopen, maar de idee is dan ontstaan om een goed doel aan deze actie te koppelen.” Het verhaal van Jean Van Houtryve, bestuurder van Visix nv, illustreert hoe kmo’s in deze coronatijden niet bij de pakken blijven zitten.

Aluvision op Euroshop: Let’s imagineer

Aluvision op Euroshop: Let’s imagineer

woensdag, 11 maart 2020

Een nieuwe slagzin, een nieuwe huisstijl, een nieuwe campagne en tal van nieuwe baanbrekende producten. Hiermee opende Aluvision Euroshop, ‘s werelds grootste retail beurs in Düsseldorf, Duitsland. De producent van hoogstaande modulaire systemen en LED oplossingen presenteerde een mix aan nieuwigheden. Een stijlvolle, zwart en witte huisstijl, met een touch of colour en maar liefst 15 nieuwe producten die hun bestaande productgamma versterken. De perfecte combinatie voor een succesvolle beurs.

Tips om de aandacht te trekken op jouw outdoor event

Tips om de aandacht te trekken op jouw outdoor event

dinsdag, 28 januari 2020

Het nieuwe jaar is net van start gegaan en bij bedrijven worden plannen gesmeed om in het voorjaar outdoor evenementen te organiseren. Maar hoe begin je daar aan en welk materiaal kies je om je outdoor event aan te kleden? En hoe zorg je ervoor dat je jouw unieke stempel drukt met leuk promotiemateriaal? Krekels loodst je door het uitgebreid aanbod.

QuiXy, de nieuwe smart exhibition kit van Aluvision

QuiXy, de nieuwe smart exhibition kit van Aluvision

donderdag, 12 december 2019

Quick meets easy, zo krijg je QuiXy. Eenvoud troef! QuiXy is een modulair standenbouwpakket waarbij je in een handomdraai vooraf bepaalde standbouwelementen vrij kan combineren. De perfecte match tussen hoogwaardige kwaliteit en doordachte eenvoud. En dit voor een slim budget. Bespaar tijd en werkkracht met QuiXy! The smart exhibition kit.

Pagina 1 van 23