Decors & Stands

Jun 22, 2021, 21:24
Top 10 van event decor & meubilair 2020

Top 10 van event decor & meubilair 2020

dinsdag, 20 oktober 2020

Fotografen die een event in beeld brengen, hebben vaak oog voor de details. Sfeerelementen zoals tafeldecoratie, bloemstukken en trendy objecten, spelen een opvallende rol in hun beeldverslag. Deze details zijn dus niet te onderschatten elementen voor de kleur en uitstraling van een event. De selectie van het juiste decor & meubilair is dan ook een vak. Maak kennis met onze top 10 leveranciers van decor & meubilair.

Visix pakt uit met nieuwe website

Visix pakt uit met nieuwe website

woensdag, 23 september 2020

Als brandshiners maakt Visix er een erezaak van om klanten, hun merken en producten te laten scoren en stralen met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn. Intussen werd het hoog tijd om ook de eigen website een ‘shining facelift’ te geven. Het resultaat is vanaf nu online te bewonderen op www.visix.be.

Decorbouwer Deusjevoo dropt allerkleinste tv-studio ter wereld

Decorbouwer Deusjevoo dropt allerkleinste tv-studio ter wereld

donderdag, 02 juli 2020

Deusjevoo lanceert de allerkleinste tv-studio ter wereld. Op een footprint van slechts 3m² combineert de Limburgse decorbouwer zijn 20-jarige ervaring in het ontwerpen van tv-studio’s met zijn al even lange expertise in het efficiënt inrichten van werkplekken. De tv-studio wordt bij bedrijven ingezet als conferencingstudio, dit met een volwaardige akoestische absorptie en voortreffelijke verlichting zoals de televisiestudio’s die je dagelijks op je scherm ziet. Extra interessant in coronatijden: het luchtaanvoersysteem van de studio zorgt voor bacterie- en virusvrije lucht.

Outdoor is the new normal

Outdoor is the new normal

donderdag, 18 juni 2020

Van fitness en spinninglessen over yoga tot zumba of pilates… groepslessen die normaal in een overdekte ruimte plaatsvonden, werden tijdens de lockdown – met dank aan het mooie weer – in openlucht gehouden. Maar het Belgische weer wil natuurlijk niet altijd mee. In zo’n geval kan een Startent van Visix soelaas brengen.

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

dinsdag, 16 juni 2020

Disinfect Group, fabrikant van veilige toegangsoplossingen voor expohallen en beurslocaties, musea, stadions en sporthallen, muziektempels en concertgebouwen, luchthavens en pretparken, gaat samenwerken met beMatrix, ’s werelds toonaangevende fabrikant van modulaire standenbouw-systemen. Concreet wordt beMatrix de officiële leverancier van het kadersysteem voor de opbouw van de desinfectietunnels van Disinfect Group.

Pagina 1 van 25