Decors & Stands

Feb 23, 2018, 5:38
beMatrix wint iF DESIGN AWARD 2018 met LEDskin®

beMatrix wint iF DESIGN AWARD 2018 met LEDskin®

woensdag, 14 februari 2018

beMatrix heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs gewonnen. Het winnende product, LEDskin®, won in de discipline ‘Product’, in de categorie ‘public/retail’. Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de iF DESIGN AWARD.

FÆK . plant your event

FÆK . plant your event

maandag, 05 februari 2018

Als verhuurder van artificiële bomen, -planten en -bloemen streeft FÆK voortdurend naar vernieuwing om steevast de beste service en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Sinds kort heeft FÆK ook enkele monsterexemplaren van bomen ter beschikking en zijn er bovendien tal van andere nieuwigheden.

Always the first to stand out! beMatrix® viert in 2018 '25 years of frame'

Always the first to stand out! beMatrix® viert in 2018 '25 years of frame'

vrijdag, 02 februari 2018

In 2018 viert het bedrijf de 25e verjaardag van het 'originele kadersysteem met de grote gaten' waarmee standenbouwers hun stand modulair kunnen opbouwen. Dit maakt beMatrix tot een betrouwbare partner voor de altijd evoluerende event- en standenbouwsector. Het bedrijf met hoofdkantoor in Belgie is inmiddels een wereldwijd bekend merk met een globaalnetwerk van bePartners & filialen. beMatrix blijft indruk maken door te innoveren en door de opbouw van standen telkens opnieuw uit te vinden, waarbij ze de efficiëntie en doeltreffendheid voortdurend verbeteren.

Levi heeft topjaar achter de rug

Levi heeft topjaar achter de rug

donderdag, 11 januari 2018

Met een indrukwekkende lijst boordevol spraakmakende referenties mag Levi Party Rental terecht spreken van een topjaar 2017. Tomorrowland, We Can Dance, de start van de Tour de France in Düsseldorf, Film Fest Gent, … het is maar een kleine greep uit de talrijke events waar het verhuurbedrijf uit Merelbeke de verwachtingen telkens opnieuw perfect wist in te lossen.

Pagina 1 van 11