Decors & Stands

Nov 27, 2021, 11:48
Rent-Event combineert 25 jaar ervaring met jeugdig enthousiasme

Rent-Event combineert 25 jaar ervaring met jeugdig enthousiasme

donderdag, 08 juli 2021

Enkele jaren geleden werd Rent-Event, al bijna 25 jaar een vertrouwde naam binnen de verhuursector, overgenomen door de familie Everaert. Vader Luc Everaert, die uitgebreide ervaring heeft binnen de standenbouw en de evenementenwereld, wordt bij de leiding van het bedrijf bijgestaan door zijn zonen Thibaut (28 jaar) en Sébastien (29 jaar). Deze mix van jarenlange ervaring en jeugdig enthousiasme  resulteert in een snelle, punctuele, flexibele en betrouwbare service.

Top 10 van event decor & meubilair 2020

Top 10 van event decor & meubilair 2020

dinsdag, 20 oktober 2020

Fotografen die een event in beeld brengen, hebben vaak oog voor de details. Sfeerelementen zoals tafeldecoratie, bloemstukken en trendy objecten, spelen een opvallende rol in hun beeldverslag. Deze details zijn dus niet te onderschatten elementen voor de kleur en uitstraling van een event. De selectie van het juiste decor & meubilair is dan ook een vak. Maak kennis met onze top 10 leveranciers van decor & meubilair.

Visix pakt uit met nieuwe website

Visix pakt uit met nieuwe website

woensdag, 23 september 2020

Als brandshiners maakt Visix er een erezaak van om klanten, hun merken en producten te laten scoren en stralen met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn. Intussen werd het hoog tijd om ook de eigen website een ‘shining facelift’ te geven. Het resultaat is vanaf nu online te bewonderen op www.visix.be.

Pagina 1 van 25