Decors & Stands

Jun 19, 2019, 10:41
MCI kiest voor FestivalChairs

MCI kiest voor FestivalChairs

vrijdag, 10 mei 2019

Congres- en evenementenmanagementbureau MCI verwelkomt tijdens congressen tussen de 400 en 10.000 deelnemers. Men creëert daarvoor zitplaatsen op verschillende plekken in het congresgebouw, maar hoe fijn is het als je zelf kan bepalen waar je wil zitten? De FestivalChairs bieden daarmee uitkomst: deelnemers kunnen deze meenemen en plaatsen waar ze maar willen.

Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

donderdag, 25 april 2019

Met het beMatrix kadersysteem zijn zowat alle vormen, lijnen en constructies denkbaar en haalbaar. Veelal kiezen standenbouwers voor de standaard maatvoering & vorm van kaders. Echter u kan ook kiezen voor een op maat gemaakt frame in een niet-traditionele vorm (trapezium, driehoek, zeshoek, …). Op die manier onderscheidt u zich bovendien van uw collega’s in de sector!

Event Flooring Services wordt Cover Flooring

Event Flooring Services wordt Cover Flooring

woensdag, 27 maart 2019

Event Flooring Services en het Nederlandse Hebo Flooring Solutions gaan vanaf 1 april 2019 samen verder onder de naam Cover Flooring. Normen en waarden worden op elkaar afgestemd om one big family te vormen: een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met uw project aan de slag te gaan en zijn grenzen letterlijk en figuurlijk voor u te verleggen.

Pagina 1 van 19