Decors & Stands

Aug 17, 2018, 19:02
Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

vrijdag, 20 juli 2018

Dansende fonteinen, een heuse waterval of een vijver met spuitende waterlelies? Watereffecten hebben niet alleen een decoratieve meerwaarde maar zorgen natuurlijk ook voor verkoeling. De nieuwe watervallen van 7theaven hebben een afmeting van 2 meter breed en zijn koppelbaar tot 4 meter waardoor je een spectaculair watereffect creëert dat ook nog eens volledig DMX stuurbaar is. Deze watervallen zijn dus ideaal om je evenement een Jungle of Indiana Jones thema te geven.

Vlaamse regering nomineert beMatrix als finalist voor ‘Leeuw van de Export 2018’

Vlaamse regering nomineert beMatrix als finalist voor ‘Leeuw van de Export 2018’

vrijdag, 29 juni 2018

Dit jaar reikt Flanders Investment & Trade (FIT) voor het 17e jaar op rij de Leeuw van de Export uit. Deze award betekent een bekroning voor bedrijven die opvallende exportresultaten boeken. Uit alle inschrijvingen werden tijdens een eerste juryronde 6 uitzonderlijke exportsuccesverhalen geselecteerd, die midden juni tijdens de Exportbeurs van FIT door Vlaams minister-president Geert Bourgeois bekend gemaakt werden. beMatrix haalde hier de nominatie binnen in de categorie van grote & middelgrote bedrijven.

Spectakulair spiegeleffect in de straten van Leuven!

Spectakulair spiegeleffect in de straten van Leuven!

donderdag, 28 juni 2018

De inwoners van het Leuven zijn er nog niet van bekomen …. Wat een verrassing om de straat "Hanengang" gedeeltelijk bedekt te zien met het Harlequin Hi-Shine Silver-tapijt dat voor een gegarandeerd spiegeleffect zorgt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het effect werd doorgetrokken naar de muren die voor de gelegenheid met een ultrabestendige aluminiumfilm werden bedekt. Een waar paleis van duizend en één sterren!

Uw logo vertaald in deco

Uw logo vertaald in deco

maandag, 25 juni 2018

Elk bedrijf heeft een huisstijl, een logo en bepaalde kleurcodes om zich aan te houden. Wanneer je als bedrijf een event wilt organiseren, streeft het Deco & Design team van DIRIGO ernaar om de kleuren van het logo terug te laten komen tot in de kleinste details, die tevens passen binnen het thema van het event, hoe groot het verschil tussen huisstijl en thema ook zijn.

‘Clash of the contrasts’ illustreert mogelijkheden beMatrix standenbouwsysteem

‘Clash of the contrasts’ illustreert mogelijkheden beMatrix standenbouwsysteem

maandag, 18 juni 2018

beMatrix draagt innovatie hoog in het vaandel, niet enkel in productontwikkeling, maar ook in hun communicatie. En dat wordt dit jaar niet anders! In 2018 neemt de onderneming met tal van initiatieven de tijd om ’25 Years of frame’ te vieren en in de verf te zetten. Midden juni verzamelen alle beMatrix stakeholders, leveranciers, klanten, bePartners, … voor een groots event te Roeselare.

Krekels geeft advies om je WK dorp een succes te maken

Krekels geeft advies om je WK dorp een succes te maken

vrijdag, 15 juni 2018

Heb je de voetbalvibe al gevoeld? Het aanstormende WK laat zelfs de grootste voetballeek niet onberoerd. Wat is er daarom leuker en gezelliger dan het organiseren van een voetbalfeestje – of zelfs een heel fandorp – voor je collega’s, vrienden of buren? Bij zo een voetbalfeestje is de juiste aankleding van je locatie natuurlijk al de helft van het plezier. Krekels helpt je dan ook graag aan je mobiele promotiemateriaal. 

Pagina 1 van 14