Associaties

Oct 21, 2021, 14:42
ACC lanceert mini-cyclus “Media Essentials for Accounts”

ACC lanceert mini-cyclus “Media Essentials for Accounts”

dinsdag, 12 oktober 2021

Het medialandschap wordt alsmaar complexer en van jonge account managers wordt verwacht dat ze hun klanten deskundig adviseren in de keuze van de meest aangewezen touchpoints. Deze hete aardappel gewoon doorschuiven naar het mediabureau is niet langer een optie. Vandaar dat ACC het initiatief neemt om een mini-cyclus op te zetten van drie namiddagen, waarin de essentie van de traditionele-, de inhome- en de digitale media op een interactieve manier uit de doeken wordt gedaan.

Enquête luchtkwaliteit in event venues

Enquête luchtkwaliteit in event venues

donderdag, 30 september 2021

In het kader van het dossier rond luchtkwaliteit, wil de Event Confederation onderbouwde informatie aanleveren aan het Corona-secretariaat over de huidige ventilatiesituatie in onze sector en de ventilatievoorzieningen in onze industrie. Wij zijn er immers van overtuigd dat onze sector niet kan werken onder de algemene normen in de maatschappij, daarvoor is onze industrie té divers qua activiteiten en té verschillend qua beleving.

De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

donderdag, 30 september 2021

Maar liefst 24 CD’s en 11 adverteerders hebben een record aantal inzendingen beoordeeld voor de 30° editie van de Best Of Activation Awards. Dat levert een sterke shortlist op van 29 cases van 11 verschillende bureaus, die een Gold, Silver of Bronze Creative BOA kunnen winnen: zowel bij de profit- als bij de non profit cases. De 24 CD’s hakken de knoop door tijdens de tweede, live, ronde op 19 oktober in Lamot te Mechelen.

Event Confederation: “Blijf de onze sector dit najaar ondersteunen”

Event Confederation: “Blijf de onze sector dit najaar ondersteunen”

woensdag, 15 september 2021

De Event Confederation roept de verschillende overheden van dit land op om de sector te blijven ondersteunen bij de heropstart dit najaar. Sinds 1 september kan de eventsector terug opstarten, vaak met gebruik van het CST (Covid Safe Ticket) en is hierover zeer opgelucht na 18 maanden verplicht sluiten. Maar deze heropstart zal verder ondersteund moeten worden door een aantal economische maatregelen. Veel bedrijven in de events en beurssector kunnen nog niet economisch rendabel werken gezien hun seizoensgebonden karakter.

Pagina 1 van 14