Associaties

Aug 13, 2022, 9:20
Tijd voor de BESA BBQ

Tijd voor de BESA BBQ

donderdag, 09 juni 2022

Nu de sector terug tot over zijn oren in het werk zit, wil BESA toch graag een gaatje in de drukke agenda maken om samen met jullie te genieten van een zomers hapje en een drankje en uiteraard van het goede gezelschap.

Oprichting EC B&D stuwt ACC naar 180 leden

Oprichting EC B&D stuwt ACC naar 180 leden

maandag, 16 mei 2022

Mede dankzij de lancering van het nieuwe Expert Center Branding & Design afgelopen donderdag, meldt de ACC de toetreding van zijn 180ste lid, waarvan nieuwe leden 60 sinds 2020. ACC dankt het stijgende succes aan de formule waarbij zowel full service agencies als gespecialiseerde bureaus samen issues en opportuniteiten aanpakken in de vorm van Expert Centers.

St-Canneke is terug!

St-Canneke is terug!

donderdag, 12 mei 2022

Na een verplichte pauze van twee jaar, is ACC zeer verheugd de 8° editie van St-Canneke aan te kondigen. Op woensdag 29 juni presenteren de Belgische Juryleden van het Cannes Festival de nieuwste trends in hun categorie; wat hen het meest opgevallen is en hun ‘coup de coeurs’.

Eventsector herstart, maar tekort aan personeel speelt hen parten

Eventsector herstart, maar tekort aan personeel speelt hen parten

dinsdag, 26 april 2022

Na de Covid-crisis veert de eventsector terug op. Maar een tekort aan medewerkers stelt de bedrijven voor een serieuze uitdaging. De Event Confederation, Live 2020 en het Sociaal Fonds Podiumkunsten rollen nu samen een campagne op social media uit om de troeven van de sector te belichten. Nooit eerder moest de sector dit doen, maar de nood is te hoog om alle projecten die gepland zijn te kunnen uitvoeren.

Pagina 1 van 17