Catering

Oct 16, 2024, 2:20
Very Food Catering genomineerd voor KMO van het Jaar

Very Food Catering genomineerd voor KMO van het Jaar

10 oktober 2024

Very Food Catering, het bedrijf geleid door Niki Claes en Bart Basselier, is genomineerd voor de prestigieuze KMO van het Jaar 2024 award van UNIZO Oost-Vlaanderen.

De “KMO van het Jaar” award is dé erkenning voor kmo's in Vlaanderen en Brussel en heeft een nationale impact. UNIZO en haar partners organiseren deze wedstrijd om alle kmo’s de waardering te geven die ze verdienen als motor van de economie. Een jury van experts evalueert alle kandidaten op cruciale thema’s zoals financieel beleid, marketing en communicatie, innovatie, de ambitie voor internationaal ondernemen, digitalisering, personeelsbeleid, energie en milieu, en ondernemingszin.

Na een uitgebreide jurering maakte UNIZO Oost-Vlaanderen de finalisten voor KMO van het Jaar 2024 bekend. Very Food Catering uit Gavere, dat high-end cateringservices op verschillende eventlocaties aanbiedt, werd geloofd voor haar sterke focus op duurzaamheid en circulariteit. In de finale neemt het bedrijf het op tegen Locquet (tijdelijke energie en licht, noodstroominstallaties en generatoren) en Grondwerken Eggermont.

Meer van Very Food Catering :