Catering

Sep 19, 2024, 17:59
Coeur Catering viert 20 jarig bestaan en geeft droomhuwelijk cadeau

Coeur Catering viert 20 jarig bestaan en geeft droomhuwelijk cadeau

17 september 2024

Coeur Catering mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen en dat vieren ze door een trouwfeest weg te geven. Na 20 jaar catering en een decennium aan bruiloften op de eigen locatie Rooftop Gaston wil de onderneming deze mijlpaal vieren door het schoonste van alles in de kijker zetten: de liefde.

Coeur Catering biedt culinaire en duurzame catering met een persoonlijke toets. Gevestigd in het hart van Gent staat de cateraar bekend om haar verfijnde en op maat gemaakte gerechten. Coeur Catering heeft een sterke focus op lokale en kwalitatieve ingrediënten. De ideale partner dus als men houdt van korte keten of een menu met een hart.

Deze cateraar zet zich niet alleen in met hart en ziel voor heerlijk eten, maar draagt ook haar community heel nauw aan het hart. Na 20 mooie jaren Coeur Catering en als kers op de taart ook het 10-jarig jubileum van huwelijksfeesten op Rooftop Gaston werd het tijd om iets even groots terug te geven.

Coeur Catering en Rooftop Gaston slaan de handen in elkaar om de droom van één koppel waar te maken. Ze organiseren een unieke giveaway waarbij ze een volledig verzorgde bruiloft ter waarde van 15.000 euro cadeau doen aan één gelukkig stel. Met een diner door Coeur Catering en eventlocatie Rooftop Gaston kan men rekenen op topkwaliteit en een dag om nooit te vergeten. Voor de bijzondere giveaway 'Liefde in smaken' nodigen ze koppels uit om hun liefdesverhaal om te zetten in een creatief menu. Elk gerecht symboliseert een belangrijk aspect van hun relatie. De ingezonden menu's worden beoordeeld door een externe jury. Laat de liefde proeven in elke hap!

Deze unieke wedstrijd loopt van 10 september tot en met 10 oktober. Het trouwfeest zal plaatsvinden in februari, midden in de winter, als een stralend lichtpuntje in de donkere dagen. Coeur Catering en Rooftop Gaston zorgen ervoor dat deze dag als een sprookje aanvoelt. Liefde verdient het immers om op een bijzondere manier gevierd te worden. Klinkt dit als 'I do'? Inschrijven kan via deze link.

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering