Catering

Jan 20, 2019, 14:46
Coeur Catering verwelkomt de lente na een succesvol voorjaar - get inspired

Coeur Catering verwelkomt de lente na een succesvol voorjaar - get inspired

23 april 2018

Coeur Catering blikt graag terug op een succesvol voorjaar. "We mochten 2018 inzetten met een serie mooie nieuwjaarsrecepties voor klinkende namen. Daarnaast hebben we naar goede gewoonte ook dit jaar onze schouders gezet onder een aantal verrassende pop-ups als Tobor en Zebrawoods. En we waren aanwezig op tal van lifestyle events. Laat je inspireren."

Zebrawoods groeide uit tot een overdonderend succes. Terwijl de concerten van Gabriel Rios, Novastar en Absynthe Minded elke dag uitverkocht waren, serveerde Coeur Catering in zijn gezellige houten winterhut een dampend stoofpotje van varkenswangetjes en hachis parmentier.

Voor UGent gingen we vliegend van start met een rijkelijk nieuwjaarsontbijt en klonken we op het nieuwe jaar op een genereuze nieuwjaarsreceptie. Met onze blik op de Gentse skyline, mochten we twee keer 400 gasten welkom heten in UFO om samen feestelijk het nieuwe jaar in te zetten.

We ontfermden ons eveneens over het nieuwsjaarsfeest voor AZ Maria Middelares: in de Gentse Eskimofabriek verwelkomden we meer dan 1.000 gasten op een gastronomisch walking dinner. Voor Farys organiseerden we voor het derde jaar op rij een nieuwjaarsreceptie in Flanders Expo.

Het favoriete lingeriemerk van de Belgen, Marie Jo lanceerde zijn allereerste swimwearcollectie in een sublieme penthouse op Linkeroever in Antwerpen. Coeur Catering was erbij en mocht dit exclusieve persdiner hosten.

In samenwerking met FFWD events organiseerden we voor Omega Pharma een lumberjack walking dinner, op een mysterieuze locatie in een donker bos.

Samen met Balthazar Events namen we een walking dinner voor 600 personen voor onze rekening, in opdracht van Orange. Het diner in Docks Brussel werd gevolgd door een late night show met HENRI PFR.

Wouter Deprez liet ons lachen in het Capitole Gent, terwijl wij ons over het culinaire luik van de VIP-receptie bogen.

Op de design- en kunstbeurs MAD in het iconische ICC-gebouw serveerde Coeur Catering in samenwerking met Atelier Maple en chef Tim Tynes een verrukkelijk menu voor fijnproevers.

We sloegen de handen in elkaar met chef Tom Van Lysebettens van Cochon de Luxe voor een walking dinner voor 400 personen in de Vlaamse Opera, in opdracht van Toerisme Vlaanderen.

Ook TOBOR in het Gentse Designmuseum bleek een groot succes. Wie er nog niet is geraakt, heeft nog tot midden april de kans om langs te gaan op zaterdag of zondag, al dan niet in het kader van de expo Hello, Robot. Op 18 februari organiseerden we samen met Gent.ly een heerlijk nostalgische thé-dansant met een knipoog naar 2018, op de opzwepende tunes van Maxime Lany en Tjon. We doen dat nog eens over op 15 april om TOBOR feestelijk af te sluiten met Daytime Clubbing van 16u tot 22u, in samenwerking met Goodlife.

Tot slot hebben er dit voorjaar alweer vijftien gelukkige koppels overtuigend het jawoord aan elkaar gegeven in Gaston en feestzaal Liefmans. Wij kijken alvast uit naar een even liefdevolle zomer. Want wat is er mooier dan de liefde bezegelen tussen twee mensen, met een zalig flamboyant en gastronomisch huwelijksfeest? Liefde gaat door de maag, toch?

De rode draad doorheen deze waaier aan events?

Coeur Catering streeft elke keer opnieuw naar een charmant verhaal op maat én met karakter. En dit cateringbedrijf gaat prat op een enthousiast en gepassioneerd team. De Gentse cateraar kookt én serveert met liefde voor zijn vak en met oog voor detail. Want voor Coeur Catering draait elk event bovenal om een aparte beleving.

Eigen Eventlocaties

Coeur Catering kan ook uitpakken met unieke eigen venues. Rooftop Bar & Restaurant Gaston is niet alleen het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden, het blijft een gegeerde locatie doorheen het jaar voor privé- en corporate events, met gemiddeld drie boekingen per week.

Alsmaar meer bedrijven en families vinden hun weg naar Feestzaal Brouwerij Liefmans in Oudenaarde, die sinds 2009 wordt uitgebaat door de Gentse Cateraar. Eind 2015 kwamen daar ook de Salons Mimosa in Eeklo bij, een klassieke en eveneens unieke locatie in het centrum van Eeklo met drie zalen en een rustieke tuin.

Al komen we even graag bij je thuis koken of suggereren we een van onze verrassende partnerlocaties. Denk aan eventlocaties als de Red Loft, LUX, het SMAK, de Vlaamse Opera, de Eskimofabriek, de Art Cube, het Cirque Royal, de Vooruit, Le Bateau, het Augustijnenklooster, Flanders Expo, de Waagnatie en het Gravensteen. Ontdek alle opties hier.

Meer info of een afspraak?

sebastiaan@coeurcatering.be

www.coeurcatering.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering