Catering

Apr 25, 2024, 12:28
Gentse cateraar Cœur Catering neemt Feestzaal Mimosa in Eeklo over

Gentse cateraar Cœur Catering neemt Feestzaal Mimosa in Eeklo over

04 januari 2016

Coeur Catering ontfermt zich voortaan over Mimosa. Marc Clarebout, Bea Hanssens en hun zoon Philip, de bezielers achter Mimosa - sinds jaar en dag de gerenommeerde eventlocatie bij uitstek in de regio Eeklo - laten hun authentieke feestzaal in de goede handen van de Gentse cateraar Coeur Catering.

Met respect voor lokale traditie en regionale authenticiteit zal het Gentse cateringbedrijf zijn stempel drukken op deze gerespecteerde feestzaal in het centrum van Eeklo. Coeur Catering gelooft sterk in de charmes van de drie karakteristieke zalen en de rustieke tuin vol oude bomen.

Mimosa is hiermee de derde eigen feestlocatie van Coeur Catering. Coeur Catering drukt al meer dan tien jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld. Zowel in België als over de landsgrenzen heen. En dat loont: in 2014 werd Coeur Catering uitgeroepen tot derde beste eventcateraar van het land. U kan bij Coeur Catering terecht voor de catering van elk type event – privé of corporate. Naast eigen locaties als Gaston, Liefmans en Mimosa, werkt Coeur Catering samen met tal van andere eventlocaties in heel België, en ver daarbuiten.

Peter Vanhee wordt verantwoordelijk voor het dagdagelijkse beheer van Mimosa. Hij wordt het rechtstreekse aanspreekpunt. "Met veel enthousiasme wil ik de gerenommeerde naam van Mimosa verder uitbouwen. Mimosa is voor mij een referentie sinds mijn jeugd."

Persoonlijk kennismaken met Mimosa? Dat kan vanaf januari 2016. Vanaf 17 januari opent Mimosa elke zondag de deuren als restaurant. Mimosa laat je op zondag genieten van een gastronomisch seizoensmenu met 4 gangen voor 75 euro, aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie inbegrepen. Reserveren doe je via mimosa@coeurcatering.be

Praktisch 

August van Ackerstraat 21
9900 Eeklo
09 277 92 72
mimosa@coeurcatering.be

www.coeurcatering.be

www.salonsmimosa.be

Over Coeur Catering

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. Het Gentse cateringbedrijf kookt met liefde voor het product en met oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. Want voor Coeur Catering is eten bovenal een beleving. Ongeacht uw evenement, van incentive over sweet sixteen party tot huwelijksfeest, Coeur Catering garandeert een charmant verhaal met karakter.

Coeur Catering is al jarenlang de officiële cateraar van Film Fest Gent. Het cateringbedrijf is tevens de initiatiefnemer van rooftopbar en -restaurant Gaston en de voormalige rooftop pop-up M with a View. Tijdens de Gentse Feesten zet de cateraar mee zijn schouders onder CHURCH en sinds oktober verzorgt Coeur Catering ook de brunch bij BOOM in Gent. Een andere unieke feestlocatie van Coeur Catering is Liefmans in Oudenaarde. Daar komt vanaf 1 januari Mimosa in Eeklo bij.

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering