Catering

Apr 20, 2024, 4:14
POP-UP hotspot! Cafellini, flamboyante bar van Filmfest Gent

POP-UP hotspot! Cafellini, flamboyante bar van Filmfest Gent

01 oktober 2015

Cafellini verleidt 12 dagen lang filmfanaten in rooftopbar met uitzicht op rode loper

Van 13 tot 24 oktober verrast het 42ste Film Fest Gent met een waaier van 111 langspeelfilms, van zowel opkomend talent als gevestigde waarden. Het officiële festival café Cafellini nodigt u uit in zijn excentrieke felliniesque bar. Het team van Coeur Catering - tevens officiële cateraar van Filmfest - verwent u van 13 tot en met 24 oktober in zijn rooftopbar met zicht op de rode loper.

Cafellini verwelkomt filmfans in een glazen dôme in zuiderse stijl met zachte Gentse toetsen. Filmfans kunnen er terecht voor een ontbijt of lichte lunch, een aperitief of een pousse-café na de avondfilm.

Als ontbijt kies je bioyoghurt met huisbereide granola of een ovenverse croissant met Gentse Callas Confiture. Bij de lunch heb je keuze uit een Italiaans getinte panini, een dagverse soep met lokale ingrediënten of een salade van belugalinzen en Gentse biogeitenkaas Le Larry. Als vieruurtje serveert Cafellini zoete zondes van het Gentse taartenhuisje Julie's House. De heerlijk huisbereide punch en de typerende limoncello della casa voeren je dan weer in een knip naar een rooftopterras in Rome.

Wie te laat is om een filmticket te versieren, ruilt die dag moeiteloos zijn huiskamer in voor een plekje in deze gemoedelijke bar. Cafellini belooft tegelijk de hotspot te worden van tal van persoonlijkheden die Filmfest over de vloer krijgt. De signature gin & tonic Dolce Vita, met Bombay Sapphire gin, St.-Germain vlierbloesemlikeur en Fever Tree Premium Indian Tonic zit daar ongetwijfeld voor iets tussen. Al werd er ook gedacht aan een verrassend niet-alcoholisch drankje: in dat geval opteert u voor de huisgemaakte ice tea met gember en citroengras.

PRAKTISCH

www.filmfestival.be
van 13 tot en met 24 oktober - elke dag van 10u tot 1u

Film Fest Gent - Leeuwstraat 40b - 9000 Gent
Coeur Catering - Molenwalstraat 25 - 9030 Gent - 09/277.92.72

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering