Catering

Jul 29, 2021, 23:04
Coeur Catering mocht ondanks alles 2020 goed afsluiten

Coeur Catering mocht ondanks alles 2020 goed afsluiten

19 januari 2021

Coeur Catering sluit 2020 goed gevuld af en presenteert VALENTINO IN QUARANTINO, een succulent menu voor een intieme feestdag.

In samenwerking met DDMC leidde Coeur Catering voor EY het virtuele event “Onderneming van het jaar” in goede banen met individuele foodiebags voor de crew en aperoboxen to go om thuis te kunnen nagenieten. Met FFWD Events bracht Coeur Catering enkele opdrachten tot een goed einde door diner-boxen aan huis te leveren zodat de gasten zich konden verkneukelen aan heel wat lekkers terwijl ze samen online een meeting of een concert konden volgen. En met Open the Frige ging men nog een stapje verder met een hoogstaand viergangenmenu aan huis tijdens de jaarlijkse eindejaarsconference van een groot advocatenkantoor. ING en de Bijloke Muziekcentrum deden dan weer beroep op Coeur Catering om de medewerkers uit Oost-Vlaanderen thuis te verwennen met een geschenkbox.

Het pas overgenomen STAMcafé wacht op zijn grand opening maar verwelkomt de vele bezoekers van het vernieuwde museum STAM alvast in het weekend met heerlijke warme dranken en huisbereid gebak on the go.

Rooftop Gaston verwelkomde dan weer elke vrijdag heel wat gasten die de rest van het weekend thuis konden genieten dankzij “Gastons Grootmoeders Klassiekers”. Nu Gaston zelf even in een winterslaap ligt, neemt de immer actieve grootmoeder het over.

De eventlocatie Red Loft stelt het even zonder events maar is een ideale extra vergaderruimte om veilig en op afstand in beperkte kring samen te komen of dé geschikte plek voor een shoot of filmopname.

De B&B’s van STUDIO17 ontvangen dan weer vooral toeristen uit eigen land die er in alle veiligheid eens even tussenuit willen en door Coeur Catering een heerlijk lokaal ontbijt op de kamer gepresenteerd krijgen.

De Gentenaars waren dan weer met 1000 om het eindejaarsmenu af te halen voor kerst- en nieuwjaar: een nieuw concept dat Coeur lanceerde en meteen een schot in de roos bleek te zijn.

Gemotiveerd door het succes van de eindejaarsmenu en nu het stof van de jaarwisseling gaan liggen is, kijkt Coeur Catering met rooskleurige blik vooruit naar Valentijnsdag. Om deze hoogmis voor geliefden op hartverwarmende wijze in te kleden, zorgt men voor een heerlijk driegangenmenu, Valentino in Quarantino, met zowel een klassieke als vegetarische invulling, amuses en tal van supplementen. Ben je echter happy single, van de polyamoureuze overtuiging of heb je simpelweg zin om jezelf en je bubbel culinair te laten verwennen? Niet gevreesd: ons rijkgevuld menu is voor iedereen beschikbaar, en zal bij iedereen voor een lichtpuntje zorgen tijdens deze barre wintermaanden.

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering