Catering

Nov 19, 2018, 2:40
Uittips: Deze najaarsevents wil je niet missen

Uittips: Deze najaarsevents wil je niet missen

16 oktober 2017

Coeur Catering maakt zich op voor de laatste rechte lijn naar 2018. Na een uniek feestjaar voor 70 jaar Philippe Herreweghe Collegium Vocale Gent - met zowel events in België als in Italië -, een geslaagd Festival van Vlaanderen op magnifieke locaties zoals de Vlaamse Opera en De Krook en exclusieve events als de opening van Ace & Tate Brussel, Best Dressed Man van Trends Style en de lancering van Weeknd Collection by H&M, gunnen we je graag een blik op de komende maanden.

Een greep uit de events van het najaar die je absoluut niet wil missen.

Wie de komende dagen nog een film plant mee te pikken op Film Fest Gent, kan nadien gezellig napraten bij een heerlijke cocktail in het officiële festivalcafé Cafellini. Lees hier meer. Coeur Catering staat eveneens in voor de catering van het filmfestival en verwelkomt er meer dan 20.000 gasten.

Volgende week volgt de opening van de nieuwe tentoonstelling in het MSK Gent, 'Van Bosch tot Tuymans: een vitaal verhaal'. Diezelfde week opent 'Gerhard Richter, Over schilderen' in het SMAK Gent. Coeur Catering ontfermt zich over de catering van beide openingsevents.

Vanaf 27 oktober installeert Coeur Catering zich opnieuw in de mooiste binnentuin van Gent.

"Ons team strijkt neer in een futuristische winterserre ingericht door Lucky Tree en Rebooth, op de groene binnenplaats van het Design Museum Gent. In Café Tobor leggen we deze keer het accent op coffee & food paring. Kom proeven van onze hartige en zoete lekkernijen en een zelfgebrand kopje koffie van onze getalenteerde barista Pieter Mortier, binnen de context van de expo Hello Robot."

Op 9 december sponsort Coeur Catering de fundraising HIV Ontrafelen. Lees meer over dit goede doel en schrijf je in voor het fundraising event in het ICC.

"Na de drukste zomer ooit op Gaston, met meer dan 10.000 bezoekers in 2 maanden, staan er dit najaar maar liefst 70 events op de planning, alvorens we Wintergaston aftrappen." Van 15 december tot en met 7 januari transformeert Gaston in een gezellige, winterse rooftop pop-up met de grootste kerstboom van Gent. Op het menu vind je onder meer carpaccio van hinde, gebakken kippenlevertjes met roerei en zwarte truffel, fazant fine champagne, ragout van everzwijn, vegetarische moussaka met Pas de Rouge van het Gentse Hinkelspel en Crêpe Suzette met mandarijntjes en versgedraaid vanille-ijs. Reserveren doe je op www.gaston-gent.be.

Daarnaast blijft Gaston de uitgelezen locatie voor elk type event. Ook tijdens de pop-up kan Gaston overdag nog afgehuurd worden voor privé- of bedrijfsevents: een gedroomde plek voor een kerstbrunch of nieuwjaarslunch. Meer info vind je op www.gaston-gent.be.

Na een volgeboekte zomer, kijkt ook Mimosa uit naar een goed gevuld najaar, met onder meer een diner met Sandra Bekkari én een volle feestzaal op oudejaar.

Meer info

sebastiaan@coeurcatering.be

www.coeurcatering.be

Tot binnenkort?

Coeur Catering - Molenwalstraat 25, 9030 Gent   -   09/277.92.72

Fotocredits

  • Foto 1 - Gaston: Wijzijnkees
  • Foto 2 & 3 - Café Tobor, by Coeur Catering at Design Museum Gent, 'Hello, Robot': Jorn Urbain
  • Foto 4 - Wintergaston : Ingrid Hofstra

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering