Catering

Nov 19, 2018, 1:29
Rooftop Gaston stoomt je klaar voor 2018 met Wintergaston '17-'18

Rooftop Gaston stoomt je klaar voor 2018 met Wintergaston '17-'18

09 november 2017

Willen we niet allemaal de kerstdrukte in het stadscentrum ontwijken? De Gentse rooftop Gaston ontvangt je tijdens de feestdagen je in zijn winterse rooftop. Rooftop Gaston kijkt uit over de historische skyline van Gent. Ook op winterse dagen blijft dat uitzicht inspireren.

De Gentse winterpop-up verwelkomt je voor een hartverwarmend aperitief of een gastronomisch diner, met een impressionant zicht op de stad, weg van de kerstdrukte. Binnen een gemoedelijk kader inspireert Wintergaston met frisse culinaire interpretaties van winterse klassiekers en wintercocktails. De pop-up pakt binnen uit met de grootste kerstboom van Gent. 

Het team neemt ook deel aan de Warmste Week van Studio Brussel met verrassende acties voor het goede doel. Wintergaston opent 's avonds de deuren van dinsdag tot en met zaterdag - de keuken is open van 18u tot 22u. Op zondag is Gaston overdag open van 12u tot 16u. Op oudejaarsavond, kerstavond en kerst sluit de rooftop de deuren.

Op het menu vind je onder meer carpaccio van hinde, gebakken kippenlevertjes met roerei en zwarte truffel, fazant fine champagne, ragout van everzwijn, vegetarische moussaka met Pas de Rouge van het Gentse Hinkelspel en Crêpe Suzette met mandarijntjes en versgedraaid vanille-ijs.

Daarnaast blijft Gaston de uitgelezen locatie voor elk type event. Ook tijdens de pop-up kan Gaston overdag nog afgehuurd worden voor privé- of bedrijfsevents: een gedroomde plek voor een kerstbrunch of nieuwjaarslunch.

Praktisch

Rooftop bar & restaurant Gaston
Hurstweg 8, 9000 Gent

www.gaston-gent.be
+ 32 496 109 209
Klik hier om te reserveren

Vanaf 15 december tot en met 7 januari 
Open van dinsdag tot en met zondag
Vanaf 18u en op zondag van 12u tot 16u

Credits foto's: Ingrid Hofstra

Meer info vind je op www.gaston-gent.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering