Catering

May 26, 2020, 6:09
Coeur Catering klokt af op 10.000 pop-upbezoekers in Gaston, de meest zonovergoten eventlocatie van Gent

Coeur Catering klokt af op 10.000 pop-upbezoekers in Gaston, de meest zonovergoten eventlocatie van Gent

05 september 2019

Na een weergaloze zomer sluit Gaston, het pop-uprestaurant van Coeur Catering, naar goede gewoonte zijn deuren voor het grote publiek. Toch blijft deze unieke voormalige textielfabriek een heel jaar lang open, dit als bespoke eventlocatie voor zowel corporate als privé-events.

Bij Gaston lunch en dineer je in juli en augustus met een indrukwekkend zicht op de Gentse skyline. Weg van de stadsdrukte proef je er Belgisch-Franse klassiekers met een wereldse twist. Naast een uitgebreid vegetarisch aanbod, trok de pop-up rooftop afgelopen zomer resoluut de veganistische kaart: elke gerecht op de menu kreeg een volwaardige veganistische tegenhanger.

Ook dit jaar werd die unieke formule meer dan gesmaakt: op nog geen twee maanden tijd mocht het team van huiscateraar Coeur Catering 10.000 zonnekinderen verwelkomen op het zonovergoten terras of de industriële feestzaal van Gaston. Goed voor evenveel huisgemaakte aperitiefjes aan de buitenbar of net zoveel etentjes aan de gemoedelijke table d’amis.

Het pop-uprestaurant sluit dan wel even zijn deuren, buiten de zomermaanden om is Gaston de gedroomde eventlocatie voor zowel privé- als bedrijfsevents. Dit najaar geeft de authentieke feestzaal op zaterdag en zondag invulling aan een resem heuglijke gebeurtenissen, gaande van babyborrels over jubileums tot trouwfeesten. Telkens schrijft Coeur Catering een verhaal op maat, en dit niet enkel culinair. De cateraar ontfermt zich met dezelfde gusto over de totaalinvulling van elk evenement, zij dit het contacteren van de perfecte dj of het vinden van het uitgelezen bloemenarrangement.

Sterker nog: heel wat bedrijven nemen de opkomende maanden hun tijdelijke intrek in de feestzaal van Gaston. Deze transformeert naar wens van groots bedrijfsseminarie tot workshop en petit comité. Om die reden breidt Gaston zijn binnenruimte uit met een nieuwe living room voor intimistische groepsactivteiten in de unieke setting van de vroegere watertoren, intussen bekroond tot beschermd monument.

Wie nog een inspirerende uitvalsbasis zoekt voor een intiem eindejaarsdiner onder collega’s of een royale nieuwjaarsreceptie, is bij Gaston aan het juiste adres. Dankzij een opmerkelijk polyvalent invulling, stijlvolle omkadering en sublieme huiscatering speelt Gaston moeiteloos in op de vereisten van elk type evenement.

Op een steenworp van Gaston vind je de negentiende-eeuwse katoenfabriek Red Loft. Coeur Catering zet sinds kort zijn schouders onder deze verborgen parel in het Gentse, een multifunctionele omgeving die tegelijk een thuis, een geraffineerde feestzaal en een groene oase is. De Gentse ondernemer neemt opnieuw de rol van huiscateraar op zich, maar laat zich vergezellen door Kelly de kok. Je huurt Red Loft af voor nu eens voor twee, dan weer voor wel 130 personen.

Volg Coeur Catering, Gaston en Red Loft via www.coeurcatering.bewww.gaston-gent.be en www.redloft.be.
Je vindt Coeur Catering ook terug op Instagram of  Facebook.

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering