Catering

Apr 25, 2024, 15:00
Coeur Catering zet schouders onder nieuw brunchconcept in Gent

Coeur Catering zet schouders onder nieuw brunchconcept in Gent

20 oktober 2015

Vanaf eind oktober zet Coeur Catering zijn schouders onder BOOM, een nieuw brunchconcept op de creatieve pop-upsite WATT aan de Nieuwe Wandeling in Gent. BOOM wil de eerste heilzame brunchplek van Gent worden. Heilzaam voor het lichaam dankzij de focus op gezonde ingrediënten, wars van kunstmatige producten. En evenzeer heilzaam voor de geest dankzij bewuste, tolerante keuzes in een gemoedelijke context.

Coeur Catering drukt al meer dan tien jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de culinaire wereld. Naast feesten op uiteenlopende locaties, is de Gentse cateraar ook officiële cateraar van Film Fest Gent en huiscateraar van Feestzaal Liefmans. Daarnaast mag Coeur Catering zich de enthousiaste initiatiefnemer noemen van concepten als rooftofbar & restaurant Gaston, pop-uprestaurant M with a View, rooftopbar Cafellini tijdens Film Fest Gent en Church tijdens de Gentse Feesten. Daar wordt eind oktober BOOM aan toegevoegd, een verrassende brunchplek die het accent legt op een zuivere, gezonde en transparante keuken.

BOOM maakt vanaf eind oktober deel uit van WATT. Op deze creatieve site aan de Nieuwe Wandeling in Gent huist sinds september een plantenwinkel, een designmeubelzaak, een kledingboetiek, een galerij, een cocktailbar van Jiggers en zelfs een b&b appartement. Daar komt eind deze maand het gemoedelijke en tolerante brunchadres BOOM bij. WATT mikt op designfanaten, modeliefhebbers en foodies met affiniteit voor fijnzinnige lifestyle.

Concept

BOOM werkt met dagverse, hoogwaardige ingrediënten met een transparante herkomst. BOOM mijdt resoluut geraffineerde suikers en chemische kleurstoffen. BOOM streeft naar een hypoallergene keuken en is bovendien bijzonder tolerant voor uw intoleranties. Bent u allergisch voor gluten, tarwe of lactose, bent u vegetarisch of veganistisch? Dan komt u bij BOOM aan uw trekken, al vinden liefhebbers van vlees er ook hun gading.

Naast culinaire verfijning streeft BOOM ook naar esthetische finesse. BOOM werd ontworpen door Bram Kerckhofs. Zijn interieurontwerp werd aangevuld met interieuraccessoires van jonge designers.

BOOM is een concept van 3 Bandits in samenwerking met Coeur Catering.

Praktisch

  • U kunt enkel reserveren met een uitnodiging. Meer info hierover op www.boom.gent.
  • U kunt enkel met kaart betalen – Boom is niet voorzien op cash geld.
  • U kunt reserveren om 10u of om 12u. Op zaterdag en zondag - het is tenslotte een brunch.

Open vanaf 24 oktober - Op zaterdag en zondag – 2 shifts: om 10u en om 12u

Nieuwewandeling 62
9000 Gent
www.boom.gent
reserveren@boom.gent

www.coeurcatering.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering