Catering

Feb 21, 2020, 16:24
Coeur Catering blikt terug op een succesvolle zomer en heeft meer in petto voor het najaar

Coeur Catering blikt terug op een succesvolle zomer en heeft meer in petto voor het najaar

23 oktober 2018

Coeur Catering en de Gentse pop-up-rooftop bar Gaston hebben een mooie zomer achter de rug. De cateraar was onder meer actief in Parijs, in Italië, op Francorchamps… Ook dit najaar staan er weer enkele mooie opdrachten in de agenda. Een terugblik én een vooruitblik.

Terugblik op zomer 2018

Gaston heeft er een zonovergoten zomer op zitten. De Gentse pop-up-rooftop bar en -restaurant opende op 3 juli zijn deuren en verwelkomde op twee maanden tijd meer dan 10.000 bezoekers. Daarnaast zag Gaston maar liefst twintig koppels elkaar het jawoord geven, wat zorgde voor tal van mooie herinneringen.

Coeur Catering zelf stak deze zomer de grens over en verzorgde onder meer een walking dinner in het Kasteel van Esquelbecq, een high end receptie in de Chambre du Commerce in Parijs en verbleef een week lang in Italië op het jaarlijkse muziekfestival Collegium Vocale Crete Senesi.

Ook het exclusieve fundraising dinner in Oostende ten voordele van het Oncologisch revalidatiecentrum sprong deze zomer in het oog. Het event vond plaats in de majestueuze tuin van de vroegere koninklijke villa op de Leopold Gaandrijen.
 
Voor Red Bull vertoefde Coeur Catering opnieuw enkele dagen op het circuit van Francorchamps. Naast verschillende opdrachten voor Medialaan en VRT verzorgden ze ook de opening van Antwerp Photo met een overzichtstentoonstelling van Anton Corbijn.

Coeur Catering verzorgde een driedaagse teambuilding in Malmedy van ontbijt tot barbecue, trouwfeesten, babyborrels en tuinfeesten op de meest sprookjesachtige locaties en verdere samenwerkingen met de hipste adressen uit Gent, waaronder Teamleader en Birdhouse. Verschillende samenwerkingen met Fast Forward Events, Clouds, We Make You Happy, Meraki Moments, New Balls Please, A Table Events en By Gaspard: allemaal maakten ze deel uit van de zomer van Coeur Catering.

Klaar voor de winter

Ook dit najaar zit Coeur Catering niet stil. Je kan hen deze winter onder meer terugvinden in het Gentse SMAK, het MSK en het stadhuis tijdens het Festival van Vlaanderen. Maar ook op Film Fest Gent en Best Dressed Man zet men zijn beste beentje voor.

Volg Coeur Catering en Gaston via www.coeurcatering.be, op Instagram of  Facebook.

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering