Catering

Apr 19, 2024, 10:59
Mimosa pakt uit met lunch op luie zondagen vanaf 17 januari

Mimosa pakt uit met lunch op luie zondagen vanaf 17 januari

14 januari 2016

Sinds begin januari 2016 ontfermt Coeur Catering zich met veel enthousiasme over Mimosa. Mimosa is daarmee de derde eigen feestlocatie van de Gentse cateraar, naast Gaston in Gent en Liefmans in Oudenaarde. ​Coeur Catering wil een frisse wind blazen door de feestzaal. Een van de eerste initiatieven is de luie lunch op zondag. Vanaf komende zondag verwelkomt Mimosa je voor een rijkelijke seizoenslunch van vier gangen.

De nieuwe bezielers van Mimosa kijken ernaar uit om Eeklo en zijn brede omgeving beter te leren kennen.

Daaruit groeide hun nieuwe initiatie​f ​van lunch op een luie zondag. Vanaf 17 januari opent Mimosa ​elke zondag de deuren als restaurant. Mimosa verwent zijn gasten op zondag met een gastronomisch seizoensmenu. Zo'n seizoensmenu telt 4 gangen met aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie inbegrepen voor 75 euro.

Deze maand pakt Mimosa uit met een heerlijk wildmenu

  • Carpaccio hert - beukenzwam - roze bes - truffel
  • Tarte tatin zoete ui - oregano - cheddar
  • Everzwijnragout - boschampignon - chantenaywortel - krieltjes
  • Mango - trifle - amaretti - speculoos

Nu al aan het watertanden? Reserveren doe je via mimosa@coeurcatering.be of 0472 96 61 23.

Over Mimosa

Het Gentse cateringbedrijf wil een verfrissende stempel drukken op deze gerespecteerde feestzaal in centrum van Eeklo, met respect voor lokale traditie en regionale authenticiteit. Coeur Catering gelooft sterk in de charmes van de drie karakteristieke zalen en de rustieke tuin vol oude bomen.

Peter Vanhee ontfermt zich over het dagdagelijkse beheer van Mimosa en wordt het rechtstreekse aanspreekpunt. 'Met veel enthousiasme wil ik de gerenommeerde naam van Mimosa verder uitbouwen. Mimosa is voor mij een referentie sinds mijn jeugd.'

www.salonsmimosa.be

Over Coeur Catering

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. Het Gentse cateringbedrijf kookt met liefde voor het product en met oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. Want voor Coeur Catering is eten bovenal een beleving. Ongeacht uw evenement, van incentive over sweet sixteen party tot huwelijksfeest, Coeur Catering garandeert een charmant verhaal met karakter.

Coeur Catering is al jarenlang de officiële cateraar van Film Fest Gent. Het cateringbedrijf is tevens de initiatiefnemer van rooftopbar en -restaurant Gaston en de voormalige rooftop pop-up M with a View. Tijdens de Gentse Feesten zet de cateraar mee zijn schouders onder CHURCH en sinds oktober verzorgt Coeur Catering ook de brunch bij BOOM in Gent. Een andere unieke feestlocatie van Coeur Catering is Liefmans in Oudenaarde. Daar komt vanaf 1 januari Mimosa in Eeklo bij.

www.coeurcatering.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering