Catering

Apr 26, 2024, 12:08
Delicious vaart een nieuwe, onafhankelijke koers

Delicious vaart een nieuwe, onafhankelijke koers

26 januari 2016

Delicious First Class Catering zal nadrukkelijk aanwezig zijn tijdens de BEA Catering competitie en alsook met een eigen stand tijdens de BEA-avond. Op die manier wil het bedrijf, dat een jaar geleden een nieuwe weg insloeg, zich presenteren aan de evenementenagentschappen.

“Vroeger maakte Delicious deel uit van de D’M&S groep”, zo vertelt Pieterjan Rosseel van Delicious First Class Catering. “Maar omdat er binnen die groep ook een evenementenbureau zat, was het voor Delicious niet altijd evident om opdrachten voor andere agentschappen binnen te halen. Sinds december 2014 heb ik Delicious overgenomen en werkt ons cateringbedrijf volledig onafhankelijk. Dat betekent dat we nu pas echt op de markt kunnen komen om zoveel mogelijk agentschappen te bereiken.”

De Benelux Event Awards zijn een ideaal platform om deze nieuwe koers breed te verspreiden. “Vorig jaar was het nog net iets te vroeg om deel te nemen aan de BEA Catering Awards. Ondertussen is het duidelijk welke richting we met het nieuwe Delicious willen uitgaan, en zijn we klaar om er 100% voor gaan. De Catering competitie is zeker interessant, maar het belangrijkste voor ons is om ’s avonds met onze stand aanwezig te zijn, zodat we ons verhaal kunnen vertellen.”

“Naast een hoogstaande, creatieve culinaire service is onze flexibiliteit één van onze belangrijkste troeven. Daarbij proberen we ons ook enigszins te richten op het hogere segment. In de nabije toekomst gaan we daarom samenwerken met een paar sterrenchefs. Wie dat zijn? Dat onthullen we in primeur op de BEA’s”, zo besluit Pieterjan Rosseel.

www.bea-awards.be

www.delicious-catering.be

Meer van BEA Awards :