Catering

May 2, 2024, 2:57
Choux de Bruxelles verwent BMW-gasten met topgerechten op Autosalon

Choux de Bruxelles verwent BMW-gasten met topgerechten op Autosalon

01 februari 2016

Op het Brusselse Autosalon had Choux de Bruxelles de eer en het genoegen samen te kunnen werken met BMW. De stand van het beroemde automerk, dit jaar in paleis 7, is een onmisbare stop voor elke autoliefhebber. BMW trakteerde zijn trouwe klanten op een culinaire pauze in de VIP-lounge met schitterend uitzicht over de stand en de nieuwste parels aan de BMW-kroon.

Om de ‘premium’ ervaring van het besturen van een BMW door te trekken naar het bord, twijfelde de autofabrikant geen moment om beroep te doen op de diensten van Choux de Bruxelles. De cateringspecialist kreeg de opdracht om de talrijke bezoekers zowel ‘s morgens, ‘s middags als ‘s avonds culinair in de watten te leggen.

Bij de opening van het Autosalon serveerde de ‘Brunch’ een selectie smoothies met verrassende smaakcombinaties zoals, onder meer, een subtiele mix van ananas, munt, kokos, passievruchten en limoen. Dit ging dan weer gepaard met een selectie verfijnde bijgerechten zoals op lage temperatuur gegaard gevogelte met rozijnen, espuma van roerei en verschillende variaties van mozzarella. Als middag- en avondgerechten kregen de genodigden culinaire lekkernijen zoals garnalen of kreeft, vergeten groenten en zeevruchten.

Om op elk moment van de dag kraakverse producten te kunnen serveren, werd alles à la minute ter plaatse klaargemaakt door de chef-koks van Choux de Bruxelles.

www.chouxdebruxelles.be

Meer van Choux de Bruxelles :

Choux de Bruxelles