Catering

Apr 19, 2024, 12:58
Choux de Bruxelles neemt deel aan de 24 Uren van Spa-Francorchamps

Choux de Bruxelles neemt deel aan de 24 Uren van Spa-Francorchamps

22 september 2015

Tijdens de 24 Uren van Spa-Francorchamps eind juli laatstleden, verzorgde traiteur Choux de Bruxelles de catering in de tent van ALD Automotive, de specialist in autoverhuur op lange termijn en wagenparkbeheer. Tijdens de wedstrijd konden zo'n 2.000 genodigden de kunst van livecooking volgens Choux de Bruxelles ontdekken en proeven...

In het kader van de 24 Uren van Spa-Francorchamps, had ALD Automotive zijn grootste klanten (tal van automerken) uitgenodigd voor een PR-evenement in een tent, in het hart van het mooiste circuit ter wereld. Het bedrijf had het catering-luik opnieuw toevertrouwd aan traiteur Choux de Bruxelles, waarbij de totale aanpak ten zeerste werd geapprecieerd: materiaalbeheer, montage en afbraak, maar vooral de kwaliteit van de dienstverlening en de aangeboden gerechten.

"We hebben zeer gevarieerde buffetten aangeboden via een livecooking formule. Maar het hoogtepunt van de show was opnieuw onze kip-aan-het-spit op zondag. Om dit te verwezenlijken, zetten we een goed zichtbare braadspit achter een groot buffet, waarrond de genodigden konden draaien", zo legt Jean-Claude Lovenweent van Choux de Bruxelles uit.

www.chouxdebruxelles.be

Meer van Choux de Bruxelles :

Choux de Bruxelles