Catering

Apr 13, 2021, 3:21
Gourmet Invent zoekt een Sales Assistent (M/V)

Gourmet Invent zoekt een Sales Assistent (M/V)

13 augustus 2015

Gourmet Invent behoort tot de TOP 3 van de cateraars in België. Elke dag maakt het Gourmet Invent team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice, perfecte bediening, organisatie en topkwaliteit. Gourmet Invent biedt zijn medewerkers een dynamische werkomgeving met ruimte voor autonomie, innovatie en ambitieuze groei, ondersteund door een sterke en ervaren organisatie.

Gourmet Invent maakt deel uit van de groep Coser, gespecialiseerd in eventcatering in België en Frankrijk.

Functieomschrijving:

Sales Assistant

Na een inwerkperiode en grondige kennismaking met de organisatie, de structuur en de werking, word je de ondersteunende collega voor het Gourmet Invent sales team. Als sales assistant ben je het eerste aanspreekpunt voor de interne en externe klanten. Verder bied je de nodige administratieve ondersteuning aan het team van sales accounts.Dit omvat :

 • Voorbereiden, opmaken en/of uitwerken van offertes
 • Maken van de kostencalculatie
 • Verzorgen van het drukwerk (menukaarten, buffetkaarten,..)
 • Fungeren als eerstelijns-aanspreekpunt voor vragen van klanten
 • Input van gegevens en up-to-date houden van de database

In deze functie kom je dagdagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf (administratie, operations, keuken). Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager. Deze functie vergt zowel proactiviteit als uiterste precisie. We verwachten van onze nieuwe collega frisse, nieuwe ideëen en leuke concepten. Je dagelijks werk is van administratieve aard. Je krijgt alle ruimte om verder te groeien in boeiend en dynamisch bedrijf en een goede relatie op te bouwen met je interne klanten.Als Sales Assistant bij Gourmet Invent bied je de collega's een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Profiel:

Hospitality is je tweede natuur. Je bent in het bezit van een Bachelor-diploma, met voorkeur voor evenementenorganisatie aangevuld met minimum een eerste relevante werkervaring in een commerciële omgeving.

 • Je bent perfect tweetalig Nederlands en Frans, Engels is een pré;
 • Foutloze grammatica in beide landstalen is een must
 • Je beschikt over goede communicatieskills, zowel mondeling als schriftelijk, en bent administratief sterk onderlegd;
 • Je kan prima zelfstandig werken maar daarnaast ben je vlot in het leggen van contacten en ben je in staat om samen te werken met anderen;
 • Je werkt steeds nauwkeurig, je hebt oog voor detail, bent resultaatgericht, werkt gestructureerd en neemt graag initiatief
 • Je beschikt over de nodige flexibiliteit;
 • Foutloze grammatica is een must
 • Je hebt een goede kennis van de meest courante IT-programma's zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Aanbod:

Je werkt op ons kantoor in Gent en je komt terecht in een veelzijdige organisatie met een professionele aanpak en internationale uitstraling.
Je maakt deel uit van een enthousiast, creatief en jong team. Wij bieden je een competitief salarispakket met extralegale voordelen.Interesse?

Je CV, vergezeld van een motivatiebrief kan je mailen naar info@gourmetinvent.be met vermelding "vacature sales assistant"

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent