Catering

Apr 23, 2019, 20:19
Proef, ruik en zie de lente bij Gourmet Invent

Proef, ruik en zie de lente bij Gourmet Invent

08 mei 2015

Wil je als een echte VIP een voetbalwedstrijd in de Ghelamco Arena meemaken?

Surf dan snel naar de site van Gourmet Invent en maak het gerechtje "Rollade van parelhoen met gebakken paksoi en shitake, Oosterse bouillon & Basmati rijst" van hun nieuwe sous-chef Tom Vandereecken klaar voor maandag 25 mei 2015 om 12u00, stuur een foto door en de mooiste inzending zal beloond worden met een VIP ticket voor 2 personen in onze hippe Lounge 33.

Je zal er kunnen genieten van een spannende wedstrijd en overheerlijke gerechten. Veel succes!

Gourmet Invent is er voor u

Investeren in nieuwe krachten betekent een sterk team op uw feest. Sinds midden maart werd ons keukenteam versterkt door de culinaire wervelwind Tom Vandereecken. Tom is een gepassioneerde kok met een frisse kijk op foodconcepten binnen de cateringwereld. Tom wordt naast Laurens Depestel, de tweede rechterhand van chef-kok Frank De Wilde.

Uw evenement naar een hoger niveau tillen

Dat is waar we met Gourmet Invent steeds naar streven. Naast de sterke logistieke know-how die we gedurende verscheidene jaren hebben opgebouwd willen we ook steeds verder meedenken met onze klanten.

De cateringsector is een competitieve vijver van gedreven spelers. Het is dus belangrijk om zichzelf blijvend in vraag te stellen. Daarom denken we regelmatig nieuwe foodconcepten uit, zoeken we naar vernieuwende en verfijnde presentaties van onze gerechten én begrijpen we het belang van de decoratie van onze tafels en buffetten. Op die manier kan je als cateraar, én als klant, jouw stempel drukken.

Uw aandacht volledig kunnen vestigen op uw gasten

U als klant de mogelijkheid bieden om u te concentreren op het entertainen van uw genodigden, nieuwe of potentiële klanten te bereiken, bestaande zakenrelaties te bestendigen en bijgevolg uw business te optimaliseren: dat is onze troef. Dit kan enkel met een sterk team van geëngageerde medewerkers, voor en achter de schermen. We kunnen rekenen op hun jarenlange ervaring en ze oefenen tot op vandaag hun job uit met evenveel inzet en enthousiasme.

Gourmet Invent zoekt nieuwe foodies

Ben je gepassioneerd door food&drinks? Ben je klaar om jouw sprong te wagen in de boeiende wereld van de catering? Wil je bij een top 3 cateraar van België aan de slag?

Dan ben jij diegene die we zoeken. Wij willen ons keukenteam in Gent versterken met een gemotiveerde en gepassioneerde keukenmedewerker. Ga snel naar onze website, stuur ons vandaag nog jouw cv en wie weet vind je sneller dan verwacht jouw droomjob...

Charlotte, Marian, Julie, Kaat, Stephanie, Sven en Antoine staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.

Gelieve met één van hen contact op te nemen op 09 241 50 25 of info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent
F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2
Citadelpark
9000 Gent
www.gourmetinvent.be

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent