Catering

Apr 13, 2021, 4:08
Gourmet Invent blikt tevreden terug en vooruit

Gourmet Invent blikt tevreden terug en vooruit

16 januari 2018

Gourmet Invent heeft een uitstekende maand december achter de rug. De cateraar spreekt van ‘A December to Remember’ en blikt met fierheid terug op enkele spraakmakende evenementen. En met enkele nieuwe partners ziet het er ook voor 2018 alvast prima uit. 

A December to Remember

Voor het vierde jaar op rij had het team van Gourmet Invent de eer om aan meer dan 2.000 VIP’s en bezoekers van hun culinaire hoogstandjes te laten proeven tijdens de Jumping van Mechelen. Het evenement in de Nekkerhallen behoort tot één van de belangrijkste internationale jumpings en ontvangt er de absolute wereldtop. De talrijke gasten genoten van een spectaculaire wedstrijd in combinatie met schitterende cateringformules en spraken unaniem van een onvergetelijke Kersthappening.

In samenwerking met het creatieve Gentse Agentschap Fast Forward Events ontving Gourmet Invent ruim 150 enthousiaste beleggers in de verborgen Eekloose parel “Seven Event Space”. De gasten werden er getrakteerd op hartverwarmende gerechten en een fantastische sfeer.

Ook de zotte Jungle Party in het majestueuze Concert Noble in Brussel was een voltreffer. In samenwerking met evenementenkantoor Tripple Tree waanden de gasten zich in een echt regenwoud compleet met tropische fauna en flora. Ook in de catering werd het junglethema doorgetrokken tot in de kleinste details.

New Year New Partners

Gourmet Invent blikt ook met vertrouwen vooruit op het nieuwe jaar dankzij enkele nieuwe partnerships. In de eerste plaats is er HippoLoggia, de ‘new place to be’ in Waregem waar Gourmet Invent exclusieve cateraar is. Daarnaast is er een uitbreiding in de voetbalwereld. Sinds eind november verzorgt Gourmet Invent namelijk ook de hospitality voor Royal Antwerp FC.

Op zoek naar de meest smaakvolle en oogstrelende gerechten om uw gasten onvergetelijke en hoogstaande culinaire momenten te laten beleven? Vertrouw dan uw evenement toe aan Gourmet Invent en laat hen de magie doen.

www.gourmetinvent.be

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent