Catering

Mar 23, 2019, 13:38
Catering Van Eyck: smaakvolle innovatie

Catering Van Eyck: smaakvolle innovatie

06 februari 2018

De naam Van Eyck is in de provincies Antwerpen en Limburg een gekende naam in het culinaire landschap. Al meer dan 40 jaar is Catering van Eyck, de catering eenheid binnen van Groep Van Eyck continu aan het zoeken naar smaakvolle innovatie en klanttevredenheid.

Om de potentiële klant te inspireren, stelt Catering Van Eyck een aantal creatieve basisconcepten voor.

“Die zijn puur bedoeld als inspiratie voor wie een feest of event plant”, zegt Sabine Proost. “De concepten geven een richting aan. Voor ons zal geen enkele uitdaging te groot zijn. In overleg met de klant bedenken we passende concepten. Want het eindresultaat moet altijd maatwerk voor de klant zijn.”

Voel de zomer dichterbij komen met ons BarBQ concept. BarBQ is een origineel BBQ concept met een heuse summer vibe. Je ruikt de bbq al van ver en zal de zomer proeven op je bord terwijl je geniet van onze cocktails en mocktails.

Met Valentijn deelt Catering Van Eyck graag zijn liefde voor culinair genieten!

Catering van Eyck ziet een duidelijke evolutie in wat een klant precies van de catering verwacht en breidt daarom zijn activiteiten verder uit. Naast originele cateringconcepten, is het nu eveneens mogelijk om culinaire menu's af te halen voor speciale feestdagen. Creëer een private dinner bij u thuis of geniet met de ganse familie. De keukenbrigade heeft alles bereid, u moet enkel zorgen voor de finishing touch.

“Met Valentijn geven we het startschot. Want, zoals gezegd, gaat de liefde door de maag.”

Bestellen kan online via de website of telefonisch op het nummer: 03 380 06 30.

www.cateringvaneyck.be