Catering

Sep 18, 2021, 22:12
Gourmet Invent Goes Healthy

Gourmet Invent Goes Healthy

11 mei 2017

Gourmet Invent is een uniek gastronomisch bedrijf voor catering die lekker, puur & van bij ons is. Wij staan voor vernieuwing, verfijning en respect voor de eigenheid van het product. Klantgerichtheid zonder dat we daarbij onze verantwoordelijkheid ten opzichte van een beter leefmilieu uit het oog verliezen is voor ons van primordiaal belang.

Duurzaamheid is voor Gourmet Invent een principe dat we hoog in het vaandel dragen en waarvoor we ons permanent inzetten.

Werken met seizoensgebonden en pure produkten past volledig in onze bedrijfsfilosofie en we zoeken steeds verder naar recepten die net zo goed zijn voor uw smaakpapillen als voor uw humeur. De zon op uw bord toveren, dat is onze missie.

Seizoensprodukten in de kijker!

Gourmet Invent & Asperges: a match made in heaven

Asperges. Voor de één wit goud, voor de ander onze Belgische trots. Voor Gourmet Invent dé koningin van de groente. En daar mag wel iets speciaals voor gebeuren. Een aspergebuffet zoals u nog nooit heeft gezien, geroken & geproeft. De witte asperge in al haar culinaire vormen als ster van de catering waarbij ze voor pure zintuigelijke magie zorgt bij elkeen van uw gasten.

Verwen hen met gastronomische pareltjes en draag zo bij tot een onvergetelijk evenement.

www.gourmetinvent.be

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent