Catering

Oct 22, 2019, 1:15
Nagenieten van ‘Mechelen hoort Stemmen’ met Repas Catering

Nagenieten van ‘Mechelen hoort Stemmen’ met Repas Catering

04 mei 2017

Onder de noemer ‘Mechelen hoort Stemmen’ organiseert het Festival van Vlaanderen Mechelen elk voorjaar een klassiek muziekfeest dat binnen- en buitenlandse artiesten uitnodigt om het beste van zichzelf te geven op verschillende locaties in Mechelen. De concerten vormen voor de vele genodigden en VIP-gasten een uitstekende gelegenheid om tijdens de receptie achteraf na te kaarten en te netwerken. Repas Catering staat telkens in voor lekkere hapjes en drankjes.

Drie weken lang presenteert ‘Mechelen hoort Stemmen’ een brede waaier aan nationale en internationale artiesten die vocale klassieke muziek brengen. Het Festival van Vlaanderen Mechelen kiest daarbij voor de mooiste locaties in Mechelen zoals de Sint-Romboutskathedraal, Sint-Pieter-en-Paulkerk, de art-nouveau feestzaal van het Scheppersinstituut en Kazerne Dossin.

“We variëren echt enorm in locatie”, vertelt Lien Puttemans van organisator Festival Van Vlaanderen Mechelen. “Elk jaar opnieuw treden zowel grote namen als beloftevolle talenten aan op de verschillende podia in de stad. In 2017 kozen we voor het thema ‘The Sound of Justice’, waarbij ‘recht en rechtvaardigheid’ vocaal muzikaal verkend worden door tal van muzikanten en componisten. Naast het muzikale spektakel bieden we onze vele relaties en genodigden de mogelijkheid om het concert als VIP bij te wonen en achteraf na te praten bij een receptie. Maar ook het publiek zelf kan perfect een VIP-pakket kopen met voorbehouden plaatsen en receptie. Deze vinden meestal plaats in het stadhuis, maar het kan ook elders. Repas Catering verzorgt dan telkens de inwendige mens met heerlijke, kwaliteitsvolle hapjes en drankjes. In samenspraak met ons kiest Repas Catering bewust voor een culinair aanbod dat erop gericht is onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We proberen steevast om vlees te vermijden en opteren bijvoorbeeld graag voor smaakvolle veggie hapjes of gerechtjes met lokale vissoorten. En ook daar slaagt het team van Repas bijzonder goed in. Omdat het niet altijd alcohol of cola hoeft te zijn, biedt het team van Jeff Philipsen een waaier aan uitstekende alcoholvrije cocktails. En ook onze artiesten kunnen rekenen op een ruim aanbod vegetarische broodjes die het team dagvers klaarmaakt.”

In het najaar pakt dezelfde organisatie uit met Musica Divina. “Dan trekken we drie weken lang door de Kempen in samenwerking met de plaatselijke culturele centra en steden zoals Averbode, Lier, Turnhout, Westerlo, ... Musica Divina programmeert de top uit de religieuze en spirituele, klassieke muzieksector. Ook daar hanteren we hetzelfde concept met voorbehouden plaatsen en een receptie na het concert met opnieuw Repas Catering als leverancier.”

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering