Catering

Aug 25, 2019, 15:40
Repas Catering plaatst lekker slotakkoord achter Autosalon

Repas Catering plaatst lekker slotakkoord achter Autosalon

07 februari 2017

Net als de voorbije jaren sloten Hyundai, Suzuki, Isuzu en SsangYong hun deelname aan de European Motor Show Brussels, beter bekend als het ‘Autosalon’, af met een feestje voor de mensen die op de verschillende stands dagenlang hun beste beentje hebben voorgezet. Format+ zorgde voor de organisatie en deed beroep op Repas Catering voor het verzorgen van de inwendige mens.

De ondertussen traditionele afsluiter van het Autosalon vond plaats op de site van het Koning Boudewijnstadion en mocht een 200-tal standwerkers, zoals hostessen, verkopers en managers, van de automerken verwelkomen voor een deugddoend slotfeestje. “Ondertussen is het een goede gewoonte dat de vier merken na het sluiten van de deuren hun medewerkers nog even in de bloemetjes zetten”, vertelt Christel Van Doren van het creatieve evenementenbureau Format+.

“Naast drankjes kunnen zij ook genieten van een flinke portie stoverij met frietjes en een uitgebreid dessertbuffet. Voor die food & drinks hebben wij Repas Catering ingeschakeld. En we mogen terecht spreken van een succes, want alles was heel lekker en verzorgd klaargemaakt door het team van Jeff Philipsen.”

Het was overigens niet de eerste keer dat Format+ beroep deed op de cateringdiensten van Repas. “Ook in het verleden hebben we hen al regelmatig ingeschakeld en zij doen dat elke keer opnieuw heel goed. We zijn dan ook heel tevreden over deze vlotte samenwerking.” 

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering