Catering

Oct 22, 2019, 0:14
Aangename samenwerking met Repas Catering in Saint-Hubert

Aangename samenwerking met Repas Catering in Saint-Hubert

26 mei 2016

Van 13 tot en met 15 april 2016 vond in Saint-Hubert een driedaagse teambuilding plaats van EVAL Europe. “Repas heeft onze catering verzorgd van zowel ontbijt, lunch als diner, met bijbehorende dranken en versnaperingen”, blikt Pascale Brijs tevreden terug op de samenwerking. “Het was echt een verwennerij!”

Aan de teambuilding-driedaagse van EVAL Europe in een kasteelhoeve in Saint-Hubert namen 19 mannen en 2 vrouwen deel. “Aanleiding voor het evenement was onze ‘Kick-off’ die een nieuw fiscaal jaar inluidt en waar alles aan bod komt om het komende jaar perfect voor te bereiden”, vertelt Pascale Brijs. Voor het culinaire gedeelte van de teambuilding deed EVAL Europe beroep op de diensten van Repas catering. En dat was niet de eerste keer.

“Wij hebben opnieuw voor Repas gekozen omdat zij twee jaar geleden naar aanleiding van een andere teambuilding ook voor ons hadden gewerkt. Dat was toen een hele aangename samenwerking en ook nu zijn we weer bijzonder tevreden. Repas stond in voor de verschillende maaltijdmomenten, van ontbijt over lunch tot en met het diner ’s avonds. In samenspraak met het team van Repas hadden we op voorhand een draaiboek gemaakt en de menu’s besproken. De samenwerking is zeer goed verlopen, precies omwille van het perfecte draaiboek. De chef heeft heel wat overuren gedraaid, het was zeker niet vanzelfsprekend om helemaal alleen een groep van 21 personen drie dagen lang te bedienen. Zelf heb ik wat kunnen meehelpen met de zaalopstelling, de bediening en de organisatie, maar de pluimen zijn beslist voor de chef. Ook al was het zwaar voor hem, toch ging hij elke dag opnieuw met veel enthousiasme en motivatie aan de slag. Hij lag ook heel goed in het gezelschap en kon de groep goed aanvoelen. En belangrijk: het eten was zéér lekker!”

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering