Catering

Oct 22, 2019, 0:53
Repas Catering maakt indruk op OP.RECHT.MECHELEN

Repas Catering maakt indruk op OP.RECHT.MECHELEN

27 september 2016

Precies 400 jaar geleden vestigde de Grote Raad zich in het Hof van Savoye, de plek waar tot op de dag van vandaag in Mechelen recht gesproken wordt. Om die verjaardag de nodige luister bij te zetten, creëerde Mechelen met OP.RECHT.MECHELEN. een nieuw stadsfestival dat in september 2016 een bijzonder succesvolle start nam. “Repas Catering stond in voor de smaakvolle versterking van de inwendige mens en ook dat was een succes”, vertelt projectcoördinator Bloeme van Roemburg.

“Mechelen heeft een mooie traditie inzake stadsfestivals. Na ‘Stad in Vrouwenhanden, Stadsvisioenen en Newtopia, is het nu OP.RECHT.MECHELEN., een stadsfestival rond recht en rechtvaardigheid. Met OP.RECHT.MECHELEN. vieren we 400 jaar rechtspraak in dat Hof. Centraal thema in het festival zijn de fundamentele vrijheden waarop onze samenleving is gebouwd. OP.RECHT.MECHELEN. steunt op drie pijlers: een rechtswetenschappelijk luik, een cultureel luik en een sociaal luik. Het stadsfestival wil in al haar diversiteit de begrippen recht en rechtvaardigheid emotioneel vertalen naar het grote publiek toe. Het festival is opgesplitst in verschillende onderdelen die de komende drie jaar in onze stad op het programma staan.”

Het festival nam een succesvolle start met onder meer een academische zitting, de opening van een tentoonstelling en een ‘late night’-show. Repas Catering stond telkens in voor de catering. “Zoals dat in een stadsstructuur de gang van zaken is, werd er een openbare aanbesteding uitgeschreven. Prijs-kwaliteit werd de opdracht gegund aan Repas Catering.

Dit hebben ze tijdens het openingsweekend ook daadwerkelijk bewezen. Van het onthaal met koffie op de academische zitting, een uitgebreide lunch tot de receptie bij de opening van de tentoonstelling, alles was telkens opnieuw tot in de puntjes verzorgd. Hoewel het toch ging om aantallen van 250 en 300 personen verliep alles snel en gecoördineerd en dat van bij de opzet tot en met de afruim. Ook belangrijk is dat het werk niet alleen tiptop was, het was ook lekker en gevarieerd.

OP.RECHT.MECHELEN. blikt zeer tevreden terug op een samenwerking met Repas Catering.

De komende weken staan er diverse nocturnes voor verschillende doelgroepen op het programma.  Repas Catering werd ook voor deze evenementen aangesproken.

Meer info vindt u op www.oprechtmechelen.be

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering