Catering

Oct 22, 2019, 0:17
Repas Catering, ook voor al uw nieuwjaarsevents

Repas Catering, ook voor al uw nieuwjaarsevents

06 oktober 2016

Veel ondernemingen denken er aan om bij het begin van het nieuwe jaar een event voor het personeel te organiseren. Een toast op het nieuwe jaar of een personeelsfeest, het zijn ideale en vooral motiverende gelegenheden om terug met verse moed aan de slag te gaan. Sommigen doen het uiteindelijk niet omdat ze vrezen dat de organisatie flink wat rompslomp met zich meebrengt. En dat is helemaal niet nodig! Kiezen voor de diensten van Repas Catering is de oplossing. Zij zorgen immers voor alles.

Van een informele cocktail met lekkere hapjes en drankjes over een walking dinner tot en met een heus personeelsfeest met alles erop en eraan: niets werkt meer motiverend voor het personeel om het nieuwe werkjaar met verse moed aan te vatten en meteen de teamspirit aan te scherpen. Maar het eindejaar is doorgaans een drukke periode en veel bedrijven zien er tegenop om een nieuwjaarsevent op poten te zetten. Repas Catering biedt in dit geval de perfecte oplossing. Neem gerust even contact op met Jeff Philipsen en maak kennis met het uitgebreide aanbod. Repas Catering werkt niet met vaste formules, maar werkt graag een aantal voorstellen uit die door de klant naar eigen voorkeur kunnen worden aangepast.

Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Repas Catering staat immers bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit die steevast met elk culinaire gelegenheid gepaard gaat. Ook om de omkadering hoeft de klant zich geen zorgen te maken. Repas Catering zorgt immers op eenvoudig verzoek voor alle benodigde materialen.        

Rond de drukke feestdagen denken we er niet altijd aan, maar toch is het aangewezen er vroeg genoeg bij te zijn. Veel tijd kost dat niet. Een eenvoudig telefoontje of mail naar Repas Catering volstaat om de zaken meteen snel en efficiënt aan te pakken.  

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering