Catering

Oct 22, 2019, 0:14
Repas Catering neemt u alle zorgen uit de hand

Repas Catering neemt u alle zorgen uit de hand

21 maart 2016

Een cateringbedrijf dat u de organisatie uit handen neemt? Een cateraar die kwaliteit hoog in het vaandel voert en tot in de kleinste details rekening houdt met wat u als klant wenst of nodig heeft? Dat is precies waar Repas Catering voor staat. “Onze totaalaanpak stoelt niet alleen op gastronomische topkwaliteit”, vertelt zaakvoerder Jeff Philipsen. “We willen ook een tevreden klant die onbezorgd van zijn of haar feest geniet.”

Repas Catering kan bogen op een ruime ervaring en biedt al tien jaar lang hoogstaande catering services voor bedrijfsevenementen, meetings en privé feesten. Het team bestaat uit ervaren chefs – een aantal onder hen zijn opgeleid aan de gerenommeerde kokschool van Koksijde – en enthousiaste, eveneens uitstekend opgeleide medewerkers die de klappen van de zweep kennen. “Naast een tiental eigen medewerkers kunnen we ook bogen op een stevige basis freelance medewerkers. Wij focussen hoofdzakelijk op feesten van 50 tot 300 personen, maar ook voor grotere evenementen kunnen de klanten beroep doen op ons ‘one-stop-shop-concept’. Dat betekent dat de opdrachtgever met een gerust hart alles wat catering betreft, en bij uitbreiding alles wat daarmee gepaard gaat, aan ons kan overlaten. Persoonlijk hou ik er overigens aan om ook zelf op elk event aanwezig te zijn.”

Met gerenommeerde namen zoals Decathlon, Coca-Cola en de stad Mechelen kan Repas Catering een mooie referentielijst én een uitstekende reputatie voorleggen. “Dat danken we aan onze absolute wil om elk evenement heel verzorgd aan te pakken. Wij zijn omringd door de juiste partners, waarmee we al jaren een vertrouwensrelatie hebben. Vanuit onze nieuwe thuisbasis in Mechelen, waar we over een grote en prima uitgeruste keuken beschikken, kunnen we snel en adequaat klanten in heel België en Luxemburg van dienst zijn. Dat kan zowel bij één van onze vaste partners voor de zaal, bij de mensen thuis, op het bedrijf als op een locatie naar keuze. Een tweede speerpunt is onze uitgebreide keuze van cateringformules die telkens opnieuw perfect op maat van de klant worden aangeboden.”

Repas Catering denkt altijd mee met de klant. “Topgerechten in de juiste sfeer aan de gasten presenteren: dat is de combinatie waar ons cateringbedrijf bij zweert. Wij zetten het gepaste kader neer en zorgen voor een zorgeloze gastronomische ervaring die bijblijft. Zodat de klanten en hun gasten elk moment ten volle kunnen beleven.”

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering