Catering

Apr 26, 2024, 11:18
Taste of Pi: drie zielsverwanten en één doel

Taste of Pi: drie zielsverwanten en één doel

29 maart 2016

Het aanbieden van catering is voor Taste of Pi meer dan het loom serveren van gerechtjes. Catering zoals we het leven zelf graag beleven: een beetje guitig, soms schalks, verfijnd, altijd anders. Of het nu gepresenteerd wordt the-old-fashioned-way of op een trendy manier, zolang het maar zorgt voor een beleving in stijl.

Taste of Pi is jong en vernieuwend in zijn streven naar perfectie met een kwinkslag. Het is het resultaat van drie food-o-holics die in plaats van tegen elkaar op te werken, hun talenten samenbrengen tot een resultaat dat groter is dan de som van ieder apart. Soms zijn ze tegenpolen, dan weer medestanders, maar samen zijn ze gedreven op zoek om te creëren en het dan te laten beleven.

Steven

Jong keukengeweld. Zijn kookstijl is intuïtief en gebaseerd op brute eenvoud.  TOP (Taste of Pi) is zijn uitlaatklep. Hij is op zoek naar een eigenzinnig eetconcept. Soms herkenbaar, soms bewust complex. Hij koestert het spontane en imperfecte koken maar steeds met de best mogelijke producten.

Lennert

Ongedwongen en bezield. Lennert zorgt voor een bedizening met ziel, gepassioneerd door de beleving, de gewaarwording van het geheel.  Hij is gezond bezeten door luxe die gepresenteerd wordt op een out-of-the-box manier. Het aftasten van grenzen is zijn natuur.

Alain

Een epicurist en visionair die zoeken naar culinair genot en mondaine gastronomie.  Met jarenlange ervaring in het segment van catering, waakt hij over het vermarkten van Taste of Pi.  Taste Of Pi is een concept. Alain verwoord het als de uiting van zijn  culinaire emotie.”

TOP = Taste of Pi

  • Taste of... DISCOVERY
  • Taste of....     VITALITY
  • Taste of...        PURITY
  • Taste of...       LUXURY

www.top-catering.eu