Catering

Oct 22, 2019, 0:36
Repas Catering: betrouwbare partner die meedenkt met de klant

Repas Catering: betrouwbare partner die meedenkt met de klant

19 augustus 2016

Ruim 2.000 personeelsleden van Decathlon genoten met volle teugen van de sportieve familiedag die door Sportizon, het bekende bureau voor de organisatie van sportevenementen en sportmarketing, in goede banen werd geleid. Ook de inwendige mens werd die dag in het Brusselse uitstekend verzorgd. “Met dank aan Repas Catering, een betrouwbare partner waarmee wij graag samenwerken”, blikt Alexander Algoet, Project Manager bij Sportizon, tevreden terug.

Sportizon klopt regelmatig aan bij Repas Catering om de gasten op evenementen van voedsel te voorzien. “Mooie voorbeelden daarvan zijn onder meer de familiedag van Coca-Cola in het Koning Boudewijnstadion en de familiedag voor het personeel van Decathlon waar dit jaar ruim 2.000 mensen aanwezig waren”, vertelt Alexander Algoet. “Om het sportieve element aan bod te laten komen, hadden we in samenwerking met Decathlon een uitgebreide set opgebouwd en er ook een groot voetbaltornooi aan vastgekoppeld.”

Voor de catering ’s middags schakelde Sportizon de diensten van Repas Catering in. “Zij hebben een zogenaamd ‘four corners’ buffet verzorgd, waarbij een uitgebreid aanbod aan eten in elke hoek van de tent werd voorzien en dat telkens rond een ander thema. De deelnemers konden kiezen uit onder meer healthy food, barbecue, Spaans, …  Het grote voordeel van Repas Catering is, naast het feit dat ze kwalitatief hoogwaardige gerechten voorschotelen, de enorme flexibiliteit van het team onder leiding van Jeff Philipsen. Repas Catering past zich niet alleen vlot aan de wensen van de klant aan, maar denkt ook mee en komt zelf met goede ideeën op de proppen. Op die manier werken we samen aan een geslaagd geheel én dus ook een tevreden klant. Repas is eigenlijk veel meer dan zomaar een leverancier van eten en drinken. Zij bieden een duidelijke meerwaarde en elke keer opnieuw is hun werk dik in orde!”

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering