Catering

Oct 22, 2019, 0:49
Repas Catering verzorgt nu ook de catering in Technopolis

Repas Catering verzorgt nu ook de catering in Technopolis

30 september 2016

Een doe-centrum waar je van het ene experiment in het andere tuimelt? Daarvoor moet je in Technopolis in Mechelen zijn. Maar het centrum heeft nog veel meer te bieden. Ook bedrijven en andere organisaties kunnen er terecht voor een ruime keuze aan evenementen. Over de catering hoeven de klanten zich geen zorgen te maken. “Repas Catering mag zich immers een van de vaste partners van Technopolis noemen”, vertelt Sanne Vereycken, projectverantwoordelijke evenementen / bezoekersservices.

“Wij bieden bedrijven en organisaties een totaalpakket op vlak van evenementen”, vat Sanne Vereycken het programma kort samen.

“Technopolis beschikt over verschillende zalen met uiteenlopende capaciteiten. Van een kleine vergaderruimte voor een business meeting tot een seminarie of diner met spektakel in de grote polyvalente zaal, gecombineerd met een bezoek aan de interactieve opstellingen, werkelijk alles is hier mogelijk. Bovendien hebben we nu ook een interessant aanbod aan teambuildingactiviteiten, uiteraard kaderend binnen het wetenschappelijke thema. Dat kan bijvoorbeeld een quiz zijn of een ‘rally’ in de tentoonstellingsruimte, wij spelen graag in op de wensen van de klant. Ook het audiovisuele luik, het decoratieve aspect en de catering nemen we graag voor onze rekening.”

Eén van de vaste partners die mee instaat voor een fijne culinaire ervaring, is Repas Catering.

“Wij doen graag beroep op het team van Jeff Philipsen. Repas Catering staat in voor onder meer recepties, verzorgde buffetten en desserttafels. Waarom Repas Catering? Omdat het werk altijd tiptop in orde is. Het food-aanbod is altijd lekker, prima verzorgd en de service is onberispelijk, van bij de opbouw over de bediening tot en met de opruim.”

www.technopolis.be

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering