Catering

Apr 24, 2024, 3:13
Choux de Bruxelles stelt Gio’s Strada - Italian food trucks voor

Choux de Bruxelles stelt Gio’s Strada - Italian food trucks voor

19 april 2016

Altijd met een luisterend oor voor de behoeften van haar klanten en popelend om hen te voorzien van de nieuwste culinaire trends op zowel privé- als professionele evenementen, heeft Choux de Bruxelles zich onlangs geassocieerd met Gio Strada. Doel van deze samenwerking is een verdere uitbreiding van het aanbod en personaliseringsmogelijkheden die elk feest uniek maken ... Ontdek nu deze onvergelijkbare Italian food trucks!

De authentieke smaken van Italië en de geest van "La Dolce Vita" op elke plaats en op elk gewenst moment uitdragen op de originele scooters Piaggio APE die recht uit een Romeins straatje lijken te komen: dat is het gekke idee van Giuseppe en zijn twee zonen.

Als liefhebbers van  lekker eten en de kunst van het Italiaanse leven gooiden ze zich één jaar geleden met de hele familie op dit nieuwe Food Truck-project. Sindsdien zijn ze terug te vinden op de grootste evenementen die het leven van de hoofdstad bekoren: het Brussels Food Truck Festival natuurlijk, maar ook de stadsaperitieven, het Voedingssalon en vele andere events en organisaties.

Naast deze grote publieksgebeurtenissen wil Gio Strada het concept van authentieke Italiaanse gerechten, gemaakt door ambachtslieden op aloude wijze met enkel verse producten, op alle particuliere evenementen brengen. Met hun sterke en originele look, hun praktische transport en de mogelijkheid om zich aan alle soorten plaatsen aan te passen, hun glimlach en enthousiasme, én hun heerlijke specialiteiten, zullen de food trucks van "Gio's Strada" ongetwijfeld dé attractie van uw volgende verjaardag, tuinfeest of bedrijfsevent zijn.

Maar wat mogen we dan verwachten, eenmaal deze ongebruikelijke voertuigen hun opwachting maken? Of u nu een speciale voorkeur hebt voor smakelijke gehaktballen met een heerlijk sausje, verpakt in een knapperige huisgemaakte panini met gesmolten Burratina vergezeld van verse tomaten en traditioneel Italiaans spek, of voor verse pasta in alle vormen met een brede selectie van heerlijke sauzen, of zelfs een verfrissende Spritz: alles is beschikbaar in één van deze foodtrucks! Denkt u dat het onmogelijk is? Check dan snel de website www.giosstrada.be voor meer informatie en foto's of ontmoet het team tijdens de komende Brussels Food Truck Festival van 6 tot 8 mei 2016 in de hoofdstad!

www.chou.be

Meer van Choux de Bruxelles :

Choux de Bruxelles