Catering

Oct 4, 2022, 4:40
Creativiteit van J&M Catering levert Gouden Award op

Creativiteit van J&M Catering levert Gouden Award op

27 april 2016

Op 12 april werden in Antwerpen de BEA Catering Awards uitgereikt . Na een spannende live cooking competitie, waarbij de deelnemende eventcateraars aan de slag moesten met ingrediënten die ze pas bij het startsein ontdekten, was het J&M Catering dat de hoogste juryscores verzamelde. Deze Gouden Award is alvast een boost voor het hele J&M-team, zo vernemen we van Steven De Cock.

Als nummer 1 in de Experience-enquête omtrent de meest gewaardeerde eventcateraars, mocht J&M Catering natuurlijk niet ontbreken tijdens de BEA Awards 2016. “Zoals steeds was het belangrijk om daar aanwezig te zijn. We beseffen dat er heel veel belangrijke mensen aanwezig zijn, en het is dus een moment waarop je moeilijk kunt ontbreken. De competitie was dit jaar een heel fijne ervaring voor onze koks. Veel meer dan andere jaren, hadden ze het gevoel dat er met gelijke wapens kon worden gestreden. Voor hen was het leuk om op die manier te kunnen werken.”

Smaak en presentatie

Na het optellen van de verschillende juryscores, kwam J&M Catering als winnaar uit de bus. Steven De Cock legt uit waar J&M volgens hem het verschil heeft gemaakt. “De twee chefs die we hadden afgevaardigd zijn twee enorm creatieve figuren. Ze werken heel hard aan de smaak en de presentatie van gerechten. Ik denk dat de setting van onze stand, waar we voor beleving hebben gezorgd, ook wel heeft bijgedragen. Onze maître d’hôtel gaf uitleg bij de gerechten, zodat dat de gasten een heel welkom gevoel hadden aan onze stand. Bovendien hadden we onze koks gevraagd om alles te prepareren in de voorziene keuken, maar het dresseren van de borden te doen in het bijzijn van de genodigden. Dat zorgde voor een grotere betrokkenheid en heeft ook wel geholpen, denk ik.”

Positieve reacties

Het spreekt voor zich dat men bij J&M Catering positief terugblikt op het BEA-avontuur. En dat heeft niet enkel met de overwinning te maken. “De voorbije week hebben heel wat mensen ons gecontacteerd en gefeliciteerd met onze prestatie. We beseffen maar al te goed dat het een award is waar toch veel belang aan wordt gehecht. We gaan dit dan zeker en vast ook meenemen in onze marketing en onze communicatie, om klanten en potentiële klanten op de hoogte te brengen. In het algemeen zijn we blij dat we opnieuw hebben kunnen deelnemen. We hebben opnieuw interessante mensen kunnen ontmoeten, we hebben leuke gesprekken gehad, mensen hebben onze stand bezocht… Voor ons was het een bijzonder geslaagde editie, ook los van het feit dat we de award hebben gewonnen”, zo besluit Steven De Cock.

www.jmcatering.be

Meer van J&M Catering :

J&M Catering