Catering

May 20, 2022, 9:44
J&M Catering kijkt vol goesting vooruit

J&M Catering kijkt vol goesting vooruit

22 maart 2022

Vol goesting en met een goed gevulde event agenda in het verschiet is het gemotiveerde team van J&M Catering klaar om er 101% voor te gaan! Tijdens een company meeting in het hoofdkantoor in Schelle werden de neuzen alvast weer in dezelfde richting gezet en was het een bijzonder gezellig weerzien onder de collega’s.

Jan Jacobs, bezieler van J&M Catering, deelt graag in zijn vreugde:
“We zijn bijna euforisch om u opnieuw te mogen dienen. De voorbije twee jaar waren extreem intens en hebben ons op alle vlakken op de proef gesteld. Toch kijken we graag vooruit, want naast de negatieve ervaringen staan eens zoveel gunstige levenslessen. In de voorbije 30 jaar hebben we nooit de ruimte gehad om ons zo in vraag te stellen als de afgelopen periode. De cocktail van emoties was ongezien. De tijd die ons in de schoot werd geworpen, was kostbaarder dan we op het moment zelf beseften.”

“Vandaag staat ons team er meer dan ooit voor u. Klaar om het zorgvuldiger, spontaner, persoonlijker en met nog meer aandacht voor u te doen. We hopen dat de voorbije periode mild was voor u en even inspirerend als voor ons. De toekomst lonkt naar ons allen. Dankbaar dat u ons opnieuw de ruimte geeft om samen met u invulling te geven aan uw verhaal.”

Meer van J&M Catering :

J&M Catering