Catering

Apr 13, 2021, 2:19
J&M Catering is opnieuw #1 in de Experience Top én pakt een G&M award

J&M Catering is opnieuw #1 in de Experience Top én pakt een G&M award

13 oktober 2020

Het zijn uitdagende tijden voor de evenementensector en dus ook voor J&M Catering. De cateraar uit Schelle is voornamelijk een nichespeler in de evenementencatering en kende de afgelopen periode dus weinig activiteit. Toch is er ook goed nieuws. De cateraar is opnieuw de #1 in het catering-klassement van Experience, en daarnaast veroverde men ook nog eens een Gault & Millau Catering Award.

Afgelopen week verscheen de nieuwe editie van Experience magazine, met daarin de top 10 van de Eventcateraars. J&M zette een jarenlange traditie voort door opnieuw de nummer 1 stek in te palmen. Maar er was nog meer goed nieuws. Tijdens de digitale show van de Gault & Millau Catering Awards werd J&M bekroond voor hun jarenlange creatieve aanpak in de sector met de “Creative Caterer of the Year” award. Zo pakken ze als enige Antwerpse cateraar een award tijdens de eerste editie van dit nieuwe format van het prestigieuze huis Gault & Millau.

In maart 2020 zou de eerste Night of the Catering plaatsvinden in zaal La Madeleine in Brussel. Covid19 besliste er anders over. In samenspraak met de sector werd besloten om op 30/09 alsnog de prijzen toe te kennen (die verdiend werden in 2019), tijdens een uniek online webinar waar enerzijds de Catering awards 2020 bekend werden gemaakt en anderzijds een licht werd geworpen op de toekomst van de cateringsector in België.

Wat maakt J&M Catering nu zo creatief?

Met concepten als Les Tables en Living Plates verrassen ze de gasten in hun eigen Napoleonzaal en op externe locaties staat J&M Catering vooral bekend om zijn uitzinnige en typerende decoratie. Zaakvoerder Jan Jacobs licht verder toe: “Creativiteit zit bij J&M niet enkel in de concepten die we brengen, maar vooral in onze cultuur en de mindset van elke J&M'er. Met volle passie en inventiviteit benaderen we elk evenement, of het nu gaat om onze gerechten, dranken, materiaalkeuze, decoratie of operationele uitdagingen. Deze award geeft ons kracht en goesting om nog harder te werken aan de heropstart van onze sector. Ook willen we onze klanten bedanken om ons de kans, het vertrouwen en de vrijheid te geven om creatief te zijn in de uitwerking van hun evenementen.”

Meer van J&M Catering :

J&M Catering