Benelux Event Awards

Feb 25, 2020, 1:15
“Ons tonen aan de belangrijke mensen binnen de sector”

“Ons tonen aan de belangrijke mensen binnen de sector”

14 december 2015

Als nummer 1 in de Experience-enquête omtrent de meest gewaardeerde eventcateraars, mag J&M Catering natuurlijk niet ontbreken tijdens de BEA Awards 2016. Zowel tijdens de BEA Catering competitie als voor de receptie van de BEA-ceremonie zal het bedrijf uit Aartselaar weer het beste van zichzelf geven om originele creaties op tafel brengen.

Steven De Cock van J&M Catering kijkt alvast uit naar de BEA-dag op 24 maart 2016: “De BEA Awards brengen toch telkens heel wat mensen uit de evenementenwereld op de been. Het is voor ons dan ook een heel mooi moment om ons voor te stellen aan de belangrijkste mensen binnen onze sector. Het is nog wat vroeg om te verklappen wat we daar precies gaan tonen, maar we zullen ons zeker van onze beste kant laten zien.”

Tijdens de BEA Catering competitie en de BEA-avond zullen zeker ook de sterke punten van J&M Catering benadrukt worden. “Wij zijn een cateraar die een totaalconcept aanbiedt en we hechten veel belang aan de manier waarop we onszelf presenteren. We zullen hiervoor een standje bouwen waarmee we onszelf presenteren met stijlvolle decoratie, etc. Alle materialen die we gebruiken op evenementen, maken we trouwens zelf in onze eigen schrijnwerkerij. Dus dat maakt ook dat we op een andere manier naar buiten kunnen komen dan de meeste van onze collega’s”, besluit Steven De Cock.

www.jmcatering.be

Meer van J&M Catering :

J&M Catering