Benelux Event Awards

Jul 13, 2020, 20:11
“Onze naam eer aandoen”

“Onze naam eer aandoen”

11 december 2015

Op 24 maart is er in Kinepolis Antwerpen de langverwachte ontknoping van de BEA-competitie en de BEA Catering Award. Op deze dag en avond zal ook ISS Event Catering heel duidelijk aanwezig zijn. Stefan Wagemans kijkt alvast uit naar de deelname van zijn team aan het BEA-event.

ISS Event Catering heeft twee goede redenen om op 24 maart aanwezig te zijn. “Wij hebben de ambitie om ons waar te maken als eventcateraar”, zegt Stefan Wagemans. “Bovendien vindt de competitie plaats in Antwerpen, wat toch wel onze uitvalsbasis is. Het is dus vrij logisch dat wij er ook bij willen zijn.”

Als eventcateraar heeft ISS Event Catering het voordeel om te kunnen terugvallen op een heel brede organisatie. “Uiteraard is het een troef om onder de grote vlag van ISS te kunnen werken. Zo kunnen we naast catering ook nog andere diensten voorzien om zo dus eigenlijk een totaalconcept aan te bieden.”

Voor de aanwezigheid als BEA-partner en deelname aan de cateringcompetite heeft ISS Event Catering zich een duidelijk doel vooropgesteld. “Winnen zou natuurlijk mooi zijn, maar het is vooral heel belangrijk dat we onze naam eer aandoen. Wij willen vooral onze passie op culinair vlak laten zien. Wij zijn als eventcateraar bijzonder fier op hetgeen we doen. We hebben de kennis en de mensen om een top-eventcatering aan te bieden. ISS wordt heel vaak gelinkt aan grootkeuken en cleaning, maar in feite kunnen we veel meer dan alleen maar dat. Het is dan ook dat beeld dat we tijdens de BEA’s wat willen bijsturen”, zo besluit Stefan Wagemans.

www.iss.be