Benelux Event Awards

Aug 23, 2019, 20:32
Evolution Dome is partner van de Benelux Event Awards 2016

Evolution Dome is partner van de Benelux Event Awards 2016

10 december 2015

De BEA-organisatie mag voor de editie van 2016 Evolution Dome verwelkomen als nieuwe partner. Dit relatief jonge bedrijf heeft een ruim aanbod opblaasbare structuren voor allerhande event-toepassingen. Hoewel deze domes op zich al behoorlijk in de lift zitten, bieden de BEA Awards het bedrijf toch een unieke gelegenheid om deze innovatieve producten in de kijker te zetten.

Evolution Dome brak eerst door in Groot-Brittannië, en is nu sinds drie jaar ook in ons land aanwezig.

“Momenteel hebben we een zeer uitgebreide vloot van verhuur-structuren”, zo vertelt Hendrik ter Mors van Evolution Dome. “Dat gaat van heel kleine tot heel grote structuren, van 1 m² tot 1000m², telkens in één stuk. Onze domes en cubes kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden en fungeren als meeting ruimte, break-out ruimte, feestlocatie, etc. We doen de ontwikkeling van onze domes in eigen beheer, van het design en de productie, tot en met de logistiek en de op- en afbouw. Klanten kunnen bij ons terecht voor standaardproducten, maar evenzeer voor op maat gemaakte structuren, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor een roadshow. ”

De opblaasbare structuren van Evolution Dome bieden een organisator tal van voordelen.

“In de eerste plaats is het een ongelooflijke eyecatcher. En ook al is het product nu al enkele jaren op de markt, voor heel wat mensen is het nog altijd iets heel nieuw. Maar ook logistiek is het een heel fijn product om mee te werken, want het is heel compact in transport. We kunnen ook heel snel bouwen: in 2 à 3 uurtjes bouwen wij toch wel makkelijk 400 m² inclusief vloer, iets wat met de klassieke span- en kadertenten niet denkbaar is.”

Omdat Evolution Dome helemaal thuis is in de evenementenwereld, lag een partnership met de BEA’s voor de hand.

“De evenementensector wordt gekenmerkt door vernieuwing. Tijdens de BEA-competitie wordt ook steeds gekeken hoe bedrijven zich hebben kunnen onderscheiden door creatief om te gaan met budgetten en middelen. Dat is iets waar wij ons volledig in kunnen vinden. Omdat wijzelf ook inventief en vernieuwend proberen te zijn, past deze competitie heel erg goed bij ons. We zijn nu aan het bekijken welke de mogelijkheden zijn om op 24 maart met een dome aanwezig te zijn. Maar we zullen sowieso met ons team in Antwerpen zijn om ons product te presenteren en op alle vragen te antwoorden”, zo besluit Hendrik ter Mors.

www.bea-awards.be