Benelux Event Awards

Mar 28, 2024, 18:40
Een conceptuele catering-aanpak

Een conceptuele catering-aanpak

15 december 2015

Stuart Catering maakt deel uit van de restaurantgroep tasTE!, waaronder brasserie Appelmans, Wok A Way, The Dirty Rabbit en het concept Summer Josephine’s behoren.  Met de cateringafdeling kiezen ze ook weer voor kwaliteit en originaliteit. Op 24 maart zal het bedrijf ook deelnemen aan de BEA Catering Award en met een eigen stand aanwezig zijn tijdens de BEA-avond. Steven Teuwen van Stuart Catering  legt uit…

Bij Stuart Catering heeft men niet lang getwijfeld toen men de vraag kreeg om bij het BEA-gebeuren aanwezig te zijn. “Voor de BEA Catering Competitie was het woord competitie natuurlijk de eerste trigger”, vertelt Steven Teuwen. “Als team willen we hier onze creativiteit en efficiëntie tonen. Met het  aanbod ‘gelijke wapens’ zullen we onze eigenheid laten zien. Je kan er op rekenen dat we er dan ook vol voor zullen gaan. Met onze stand ’s avonds willen we ons graag op de kaart zetten tussen de andere namen en ons kenbaar maken aan de industrie. De bezoekers zullen merken dat we onze  stiel  kennen en aangenaam verrast worden door de vernieuwende invulling. We laten ons inspireren door wat er op de markt leeft en geven het een Stuart Catering twist.”

Hoewel 24 maart nog veraf lijkt, heeft men bij Stuart Catering wel al een goed beeld wat men die dag precies wil presenteren. “Catering is de dag van vandaag meer dan louter gerechten en drank serveren. Het vraagt naar onze mening een conceptuele aanpak zodat de F&B invulling van een feest de ‘ambiance’ bepaalt . We willen ons vakmanschap in zowel food & drinks naar voren brengen in een karakteristieke originele uitstraling.  De bezoekers moeten getriggerd worden! De visie zit natuurlijk al in ons hoofd en zal tot dan een verrassing zijn voor de bezoekers. Kom het dus zeker ontdekken!”

Stuart Catering kijkt dus uit naar het BEA-avontuur, en heeft zich tegelijkertijd ook al enkele duidelijke doelen vooropgesteld. “We zouden heel graag de top 3 van de competitie halen. Daarnaast kijken we uit naar de diverse feedback en hopen we enthousiasme te kunnen noteren bij de bezoekers. Als we later met een aantal  bezoekers een project op maat mogen uitwerken, en dit volgens onze normen mogen verzorgen, dan zullen zowel wij als de opdrachtgever(s) zeer gelukkig zijn. Kortom, ons doel is niets anders dan ‘contente mensen’!”, zo besluiten ze bij Stuart Catering.

www.stuartcatering.be