Benelux Event Awards

Apr 19, 2024, 5:11
Benelux Event Awards: Sneak Previews

Benelux Event Awards: Sneak Previews

19 januari 2016

Beste event-professional, beste corporate event manager, beste geïnteresseerde,

In het verleden kreeg de BEA-competitie (de award-uitreiking binnen de event industrie, www.bea-awards.be) wel eens de kritiek dat enkel de jury een gedetailleerd beeld van de winnende cases kreeg.

Daarom werd er gezocht naar een oplossing om de competitie voor een geïnteresseerd en leergierig publiek transparanter te maken, zonder de feestelijke BEA-ceremonie te veranderen in een seminarie.

Het resultaat van deze zoektocht zijn de BEA Sneak Previews : uitéénzettingen van de cases op zeer interessante of nieuwe locaties (in de regio Antwerpen).

Met dit initiatief willen we geïnteresseerden van naderbij (en gratis) kennis laten maken met de beste BEA-cases, tijdens een reeks van tien presentatie-avonden gedurende de eerste helft van februari. Op elke avond zullen twee cases worden voorgesteld, tijdens presentaties van telkens een uur, en dit voor een publiek van zo'n 30 à 40 personen.

De Sneak Preview avonden beginnen telkens om 18u30 met een welkomstreceptie met broodjesbuffet. Om 19u30 wordt de eerste case gepresenteerd, en na een koffiepauze volgt om 21u de tweede case. De Sneak Previews worden telkens afgesloten met een drink.

Hier vindt u de data en de verschillende, door de Stad Antwerpen uitgekozen, locaties van deze Sneak Previews, alsook een korte beschrijving van de cases.

Via deze link kan u zich inschrijven voor één of meer van deze boeiende avonden

Hopelijk tot binnenkort,

Het BEA-team

Meer van BEA Awards :